- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво представлява Любовта според малчуганите :)
Колко а милички и умнички!![]()
Мн сладкоМного е вярно и точно казано...и то от деца
![]()
![]()
tezi obiasnenia na mal4uganite naistina sa strahotni i tolkova viarni ne moga da poviarvam 4e sa gi kazali tolkova malki de4ica bravo na vas super ste naistina napravo 6apka vi svaliam
Когато някой те обича, той произнася името ти различно. Ти просто знаеш, че името ти е чисто, произнесено от него.
Били – 4 години
Любов е това, което те кара да се усмихваш, когато си тъжен.
Тери – 4 години
Ако искаш да се научиш да обичаш по-добре, трябва да започнеш с приятелите, които мразиш.
Ника – 6 години (ние имаме нужда от няколко милиона повече Ники на тази планета)
Любов е, когато една стара жена и един стар мъж са още приятели, макар че се познават много добре.
Томи – 6 години
Любов е, когато кученцето те близва по лицето дори тогава, когато си го оставил цял ден само.
Мери-Ан – 4 години
Когато обичаш някого, клепачите ти подскачат нагоре и надолу и очите ти излъчват звездички.
Карен – 7 години (каква представа!)
Наистина не трябва да казваш на някого „Обичам те”, ако не мислиш така. Но ако го мислиш, то трябва да му го казваш много пъти. Защото хората забравят.
Джесика – 8 години[/b]
Ето тези изказвания са много хубави... И ако не бяха написани на колко години са тези деца, които са казали тези думички, едва ли бих си помислила, че са на по 4-5-6 години... Кой може да си помисли че колкото по-малко са децата, толкова по-смислено говорят... =D> Нямам думи,много са сладки..
![]()
Любов е това, което те кара да се усмихваш, когато си тъжен.
Тери – 4 години
ето това ми хареса най-много
Ами незнам на колко е но просто това определение най-много ми хареса
хах и аз ама карай да вървиПървоначално написано от ATAKABG
![]()
Malee tiq chaveta me kefat!Ma to sa decata sled 1999 sa nekvi genii te se rajdat nau4eni!Abe evala!Stra6ni deca sa!Mn me kefat! :P
JiVeI TaKaChE KaTo UmReSh I DqVoLa Da Ti ZaPaLi SvEsHt!!!