.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10
    Анонимната^^
    Guest

Излъгах го.Как да му кажа?

значи имам един голям проблем от около 6-7 месеца си чатя с едно момче от сф.Който е страхотен във всяко отношение просто момче за милиони.няма равен но тогава нз какво ме беше станало и въобще не се харесвах пък и оттогава доста ама доста промених външният си вид и още като се запознахме и му пратих фалшива снимка и го излъгах на колко години съм за което в момента се чувствам ужасно ама адски гадно ама аз съм си виновна все пак и сега все още си чатим и дори се влюбихме той твърди че ме обича и аз от моя страна се привързах адски много през тея месеци и аз изпитвам силни чувства към него но единствената и огромна пречка която остава за да се видим е че аз така подло и нагло го лъжа вече месеци наред но разбирате ли сърце не ми дава да му кажа истината защтото сега пък още повече изживява тежък момент (има проблем с майка си,болна е от нещо и трябва да и правят операция) горкичкият,даже няколко пъти ми каза че ако на съм била аз.....била съм единствената му опора сега и на мен ми дойде да заплача дори като знам каква е истината но съм се решила вече да му кажа само да мине св Валентин защото не мога все пак да го лъжа вечно според мен по-добре аз да му кажа отколкото да го научи от другаде но пък и аз си имах своите причини.....независимо че сега като се замисля те не са били основателни но...вече белята е направена знам че няма нещо което да оправдава моята постъпка все пак това са 6-7 месеца и сега се чудя как да му го кажа обаче така че възможно най-малко да го заболи моля ви посъветвайте ме нещо защото съм на прага на лудостта

Guest
    отрежи си носа

Град
    O.C kvartalat na bogatite :)
    мацка не се пали толкова бе Опитай се да му кажеш истината директно и му обясни защо си го залагвала - ако толкова държи на теб ще те разбере... а иии не си направила чак толкова ОГРОМНА грешка.Всичко ще се оправи
    кОгаТо НЯМА какво да ми Кажете - Уста не ОтваРяйТе! кОгаТо НЯМА какво да Ми ПокаЖете - не се ОтваРяйТе !.. и кОгаТо не ВдяВате - ЗаеБете да РазСъжДаваТе...

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Ми обясни му някак ситуацията, надявам се да те разбере..Айде успех

Анонимната^^
    Guest
    ами аз така или иначе трябва да му кажа аз се надявам разбира се да ми прости но ще го разбера и ако не иска и не може или поне ще се опитам да се примиря но ще се боря до края

Град
    O.C kvartalat na bogatite :)
    давай мацка! ние ще стискаме палци и да пишеш какво е станало после
    кОгаТо НЯМА какво да ми Кажете - Уста не ОтваРяйТе! кОгаТо НЯМА какво да Ми ПокаЖете - не се ОтваРяйТе !.. и кОгаТо не ВдяВате - ЗаеБете да РазСъжДаваТе...

Анонимната^^
    Guest
    е разбира се че ще ви пиша дано вс мине по мед и масло

Повече от фен
    Град
    Plovdiv
    Оле аз бях направила същтата глупост.И на мен в началото не ми пукаше за момчето и му дадох фалшива снимка но после с течение на времето се привързахме и стана лошо.Нямаше как да не му кажа какво съм направила, той незнаеше какво да мисли и да ми каже.Не си писахме известно време защото му беше гадно а сега ако си пишем си пишем някакви смешни нещта за по 2-3 минути.Заради лъжата ми го загубих.Дано с теб не стане така.Успех!!!
    Nikoga ne plachi za neshto koeto ne plache za teb!

Мега фен Аватара на koalka
    Може да поспорим относно това дали те обича, но няма.Ако наистина си го набелязала му кажи истината.Вие предполагам няма само да говорите, а и ще се видите, което не е много добре да продължаваш да го лъжеш.Кажи му истината и предполагам ще те разбере.

Супер фен Аватара на mon4eto
    Град
    София,Лозенец:)
    Mi prosto kato mu kazva6 istinata mu kaji i pri4inite poradi koito si go izlagala i ako naistina te obi4a zaradi teb samata 6te bade vsi4ko nared...
    Uspex

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си