Цитирай Първоначално написано от ot men savet
i az imam cherni tochki no eto kak gi maham stoplqm chasha voda i s pamuche koeto natapqm v chashata pritiskam chernite tochki taka che kojata mi da se zatopli po tozi nachin chernite tochki se razmekvat i go iztiskvam sled tova izmivam liceti si i se namazvam s ospokoqvasht krem .Loshto e che tova trae samo 2-3 dni i trqbva da se pravi chesto no postepenno kojata svikva i tochkite sravnitelno namalqva i nai nakraq izchezvat.Za porite i az go imam i mn cheto mi se zapushvat zashtova gi iztiskvam i vednaga izmivam s gel protiv pypki i posle ovlajnqvasht krem za izmivane da lice .sled tazi procedura kojata mi e sravnitelno po dobre.Vajno e ako reshite da iztiskvate pypki ili pori ili cherni tochki da iztiskvate vsichko ot tqh zashtoto ako ostane malko to se uvelichava i otnovo se obrazuv pora ili pypka zatova ne iztiskvaite napolovina ako iztiskate cqlata i sled tova izmiem i namajem s krem postepenno shte izchezne
az naskoro dadoh sysytiq syvet zashtoto an men mmn mi pomaga nadqvam se da pishish ot opit a ne da si go prochela nqkade zashtoto az ot opit pisha nadqvam se da ne prozvichi kato obid i da ne go priemesh taaka