.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19
    Guest

Ъъъъ.... любовта е... прекрасна... ъъъ...

Ъъъъ... имаше едно момче. С някво аватарче с убито ангелче, дето разправя че любовта не струвала....
    Хахахха евала пич. Да ви еба майката на всички влюбени глупаци които си късате нервите и се уфлянквате като малки лайна един на друг, после ревете като ви заебат и пишете по тия форуми щото друго не ви остава хахахаха.
    ХАХАХАХАХ ВЛЮБЕНИ ГЛУПАЦИ МРЕТЕ БЕ АХХАХАХА

Супер фен Аватара на Barbie
    Хммм, интересно. А ти какво предлагаш да направим по въпроса?

Re: Ъъъъ.... любовта е... прекрасна... ъъъ...

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Ъъъъ... имаше едно момче. С някво аватарче с убито ангелче, дето разправя че любовта не струвала....
    Хахахха евала пич. Да ви е** майката на всички влюбени глупаци които си късате нервите и се уфлянквате като малки лайна един на друг, после ревете като ви заебат и пишете по тия форуми щото друго не ви остава хахахаха.
    тебе са те преебали жестоко явноо!земии се скрий бе!къв ти е проблема , а??

98% от младото поколение харесва чалгата!
    Ако си от 2%, които я мразят сложи това в подписа си!!!

Град
    Beyond the moon
    еми мри самотен/а ерген или мома тогава
    и на ТЕБ ще ти е**т майката преди тва - от бъэици и подигравки
    Nobody likes you, everyone liked you, they're all out without you, HAVING FUN!!!

mraza kato se vodat takiva sporove, i az mrazq liubovta, no v momenta sum vliuben i ne sujalqvam.... oburkan sum... lqgam si

Повече от фен Аватара на svetlidim
    Град
    in his mind
    Рано или късно се влюбваш няма как. .. А момчето с убития ангел е THE_MARSHAL.
    В чужда скръб мене ли ще утешиш?

Темата не струва. Но мога да кажа за автора, 4е явно някой го е наранил много ло6о. А на него, 4е някой ден 6те се влюби до полуда и 6те ти4а след задника на някое моми4е/мом4е.

Град
    In the music
    Ъъъъ...чиста доза несъзнателно избиване на комплекси Не му се сърдете на човека :P
    "И как някому уважение да дам,
    щом и обграден от хора пак се чувствам сам ?!
    И болката в душата ми е като ураган -
    бавно я променя и превръща я в катран ..."

Супер фен
    Град
    Burgas
    ne, po skoro avtora ne e bil nikoga ili pone ne e bil v skoro vreme s nqkoi ot drugiq pol i e jestoko ot4aqn/a ot tva 4e ne moi si nameri lubov. i se opitva da si izbie kompleksite po toq na4in, da si vnu6ti sqka6 4e tova koeto pravi e pravilnoto....

(golqm psiholog se okazah, a v kraina smetka 6te se okaje 4e avtora e prosto nqkoe idiot4e det si nqma druga rabota)

Не е важно да умреш за родината си ...
    Важно е да накараш врага да умре за своята !!!

Guest

Re: Ъъъъ.... любовта е... прекрасна... ъъъ...

Хахахха евала пич. Да ви е** майката на всички влюбени глупаци които си късате нервите и се уфлянквате като малки лайна един на друг, после ревете като ви заебат и пишете по тия форуми щото друго не ви остава хахахаха.
    Абе пикльо, избили си комплексите като направи тема?

Един ден ако изпиташ истинска любов,ще разбереш какво е и че по хубаво нещо от нея няма.

Град
    O.C kvartalat na bogatite :)
    Любовта е измислена от комунистите за да ебат без пари
    кОгаТо НЯМА какво да ми Кажете - Уста не ОтваРяйТе! кОгаТо НЯМА какво да Ми ПокаЖете - не се ОтваРяйТе !.. и кОгаТо не ВдяВате - ЗаеБете да РазСъжДаваТе...

Повече от фен
    Град
    Варна, България
    Цитирай Първоначално написано от Barbie
    Хммм, интересно. А ти какво предлагаш да направим по въпроса?
    аз предлагам да го опънем, поне ще разбере какво е "любов" .
    обичам дениту ми {}

На кладатаааааа

Живей ДНЕС, защото вчера няма да се върне, а утре може и да не дойде!!!

Супер фен Аватара на Qnchety
    Ае ся моля ти са! Само ми кажи, че и ти не си се влюбвал/а и ше се пръсна от смях!!!

Guest
    Хахаха нещастници напално го подкрепям човека ... каква любов кви 5 лева е. Я бегайте вий се скрийте ... Влизам в тоя форум само за да ви се хиля на глупостите когато ми е скучно и честно да ви кажа чупя се от смях ХахахахХХАХА. И що си мислите че човека не общува с хора от противоположния пол че да пише такива мнения. Е аз например си имам приятелка ... никви чувства (поне от моя страна) ама пак си правя кефа. Много взехте да бъркате любовта с моментни привличания и там разни ХхахахХАХАХахаха.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от ThE_sEa_GiRl{}
    Ае ся моля ти са! Само ми кажи, че и ти не си се влюбвал/а и ше се пръсна от смях!!!
    случайно да си забелязала разликата в разлините хора в профила ти?

а по темата
    честно казано, с това блъскане на главата, животът ми е къде къде по-пълен с чувства и приятни мигове, от колкото без него

Супер фен Аватара на Barbie
    Хахаха нещастници напално го подкрепям човека ... каква любов кви 5 лева е. Я бегайте вий се скрийте ... Влизам в тоя форум само за да ви се хиля на глупостите когато ми е скучно и честно да ви кажа чупя се от смях ХахахахХХАХА. И що си мислите че човека не общува с хора от противоположния пол че да пише такива мнения. Е аз например си имам приятелка ... никви чувства (поне от моя страна) ама пак си правя кефа. Много взехте да бъркате любовта с моментни привличания и там разни ХхахахХАХАХахаха.
    Много ми е мъчно за приятелката ти...

Братле.
    Възхищавам се на интелекта ти.
    Особено на това че си успял да напишеш 1 цяяяяяло мнение само с няколко правописни грешки.
    Не бе ... наистина ти се възхищавам... та аз дори не знаех че малоумниците като теб знаят от къде се включва компютъра ...
    И по темата ...
    Мри в кофа бе, балък !

Живей ДНЕС, защото вчера няма да се върне, а утре може и да не дойде!!!

Мега фен Аватара на koalka
    Много жалко за теб, ако мислиш така.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си