.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9
    Guest

malko problem4e..pls kajete

hm..haresvam edno mom4e koeto postoqnno se zaqjda s men..s v1n6niq mi vid/slaba s1m/..g1z1t mi bil tak1v bila s1m ploska..i vsi4ko tova samo kogato e s averite si a kogato e sam se d1rji normalno..i kogato si talk dvamata postoqnno mi natqkva 4e iska da 4ye ot men tova koeto nqmam smelostta da mu kaja..dali ne se b1rkam nzzz kajete kvo stava

Мега фен Аватара на bungle
    Град
    при чичо Страх
    Я не се занимавай с глупости.

Детски работи.
    Обижда те, пък после бил много готин... аре не...
    I am the lover in your bed and i control you
    I am the sex that you provide and i control you
    I am the hate you try to hide and i control you
    I take you where you want to go
    I give you all you need to know
    I drag you down i use you up

Повече от фен Аватара на svetlidim
    Град
    in his mind
    Вместо да мислиш как да му кажеш "това,което не смееш да му кажеш" , отиваш и му казваш:
    -Пред приятелите ме обиждаш на всяква,а пък ся ми се мазниш.Ай марш от тука куче двуличноооооооо...
    И си врътваш задника,и си тръгваш.К'во му угаждаш на тоя запъртък!Теглиш му една майна и поне ще има за какво да те обижда.
    Дори и да го харесваш не му показвай иначе си обречена на поигравки вовеки!!!Ще те прави на 5ст. навсякъде където идеш с него!!!
    В чужда скръб мене ли ще утешиш?

Виж какво...щом се държи по един на4ин в една среда, а по друг в друга, зна4и е някой тъп келе6. Изоб6то не си струва да се занимава6 с него.

Град
    In the music
    Амм вярно са си детски работи това... Нали помниш когато харесвахте в градината с някое момче и се обиждахте така :P Мен ако питаш те харесва, ама се притеснява от нещо. Или е прекалено неуверен. Ако наистина искаш да се занимаваш с него - поговорете открито. Ако и тогава не стане...здраве да е
    "И как някому уважение да дам,
    щом и обграден от хора пак се чувствам сам ?!
    И болката в душата ми е като ураган -
    бавно я променя и превръща я в катран ..."

Супер фен
    Град
    Burgas
    v dne6no vreme mai mom4etata sa zagubili sposobnostta si da kajat na edno momi4e 4e go haresvat.....i da go kajat po normalen na4in ... daaam

Не е важно да умреш за родината си ...
    Важно е да накараш врага да умре за своята !!!

Мега фен Аватара на koalka
    Такова момче не заслужава вниманието ти, въобще не се занимавай с него.

zaebi go toq kelesh ;] i si nameri normalno mom4e deto nqma takiva detski navici za bazici

Gledai sega spored teb edno mom4e koeto te obijda za da se pravi na mn vajen pred drugite zaslujavali tvoeto vnimanie .Ne se zanimavai s takiva kele6i,ne mu obru6tai vnimanie toi samo tova iska i zapo4va da se zaqjda (vse edno go nqma)

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си