Ще се опитам да отговоря на всичките ти въпроси, до колкото мога.Нещата в любовта според мен са доста сложни и винаги става различно нещо, от това, което очакваме.За да изгуби човек своите чувства не е виновен само единият.И двамата имат вина, тъй като са нужни двама за една връзка.Ти казваш, че ще се карали....не би трябвало, ако човек, който наистина много те обича, те да предрешат чувствата му, но ето, че явно може.Много пъти съм се карала с приятеля ми и понякога много лошо повярвай ми, но това нито за миг не е променило чувствата ми към него.Все още го смятам за най-прекрасното нещо в живота ми, което искам да остане завинаги в сърцето ми.А може би просто с времето нейните чувства постепенно са започнали да се изпаряват.Не мисля, че проблема е на дневен ред от 3-4 седмици.Мисля, че просто за това време той се е задълбочил и бившата ти приятелка го е осъзнала.Защо се държи така студено, след като иска да се разделите....как искаш да се държи, след като не те обича?За нея това може да й нормалното отношение, както казах, ако няма чувства.Може би това е нейния начин да ти каже, че иска да се разделите.Аз не мисля, че бих постъпила точно по тоя начин.