.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Hybrid View

Guest

Moderated: Излезе ми ечемик на клепача

Та ето го и проблема - излезе ми ечемик на клепача и отначало ужасно болеше но все още не е излязал навън смисъл под формата на пъпка ся си е добре но ако можете да ми кажете как мога да го махна за отрицателно време ?...

Moderated by ^npocTo^a3^f^
    7 точка от правилника!

Guest
    търкаи го със златен пръстен

Супер фен
    Имаше едни капки,които се капят през два часа,ако не се лъжа Но,не им помня името...отиди в някоя аптека и ги попитай за такива капки,ще ти кажат
    "Това,което не ме убива,ме прави по-силен"-Фридрих Ницше

Супер фен Аватара на brain_stew
    Град
    [Мразим кифли ООД]
    ^ подкрепям!
    Tell me ya lie on your bed of nails
    Tell me you're losing control
    Nightmares in ecstacy ya need
    A razorlike crown of thorns

Голям фен
    да най-добре питай в аптеката за някакви капки и в никакъв случай не го изтисквай
    Да караш хората да се усмихват чрез твоята усмивка те прави мн щастлив!Да накараш хората да са щастливи заради твоето присаствие те прави специaлен за тях!А да оцениш всичко това и да го запазиш толкова красиво ти трябва чисто сърце!А твоето какво е?

Супер фен Аватара на LofYou
    Град
    На Края На Света ;)
    Не се хлавя но съм доста компетентна по тази тема .. в продължение на 2-3 години секи месец имах ечемици .. пробвала съм с капки, бирена мая .. разни мехлеми нищо не ми помогна ... водиха ме чак при баячка и тя там ми каза че е наи добре като усетисх че ще ти излиза ечемик да го търкаш с златен пръстен .. тфа помага наистина .. а сега следкато го имаш напражи следното .. жземи една обикновенна пъртичка .. не много груб плат с ютия я нагреи да е мн топла и я слагаш на окото така по бързо ечемика сам ще се скука и когато това стане ще има голям бял връх с кърпата си побърпваи клепача докато всичко излезе .. смао недеи с ръка да го стискаш мн е опасно .. при мен тфа помогна и жече от 3-4 години няма .. дано и на теб помогне
    You Drive Me Crazy ...

Обичам те Гошкооо

Супер фен Аватара на evil_lady_in_black
    Град
    извън всякаква реалност
    И аз съм чувла за това че трябва да се търка със златен пръстен,но не съм много сигурна защото,никога не съм имала такова нещо

търкай го със злато, наистина помага. точно на клепача и на мен започна да ми излиза и не знаех дали е ечемик или нещо друго, но две вечери го търках със златни обици по няколко секунди и изчезна. само не натискай много да не го спукаш

Guest
    A vsy6tnost ot kakvo se obrazuva e4emik??Za6toto predi i na men mi e izlizal.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си