.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8
    Guest

maska s xyma za lice

iskam da si naprava maska s xyma na liceto.iskam da vi pitam ponege kogato na liceto mi i bez tova e dosta syxa 6e se izsu6i li o6te pove4e ot maskata s xyma?ima li xybav efect tazi maska?oscven sypenata lagica xyma i vodata ima li dr sastavki?

Xymata po4istva porite v dalbo4ine i 4ernite to4ki!tq stqga i kogata...a xymata e za mazna koja,a ako ti e syha mislq,4e 6te ti q izsu6i o6te pove4e... ako se seta drugo pak 6te pi6a i se nadqvam pone malko da sam ti pomognala!
    Pravi kvoto trqa,pak da stava kvoto 6te!

Голям фен Аватара на MauMyHkaTa
    Ами малко я поизсушава допълнително, да, но пък затова си има хидратиращи кремчета за лице! Аз когато си правя такава маска (с хума си правех преди, сега използвам тоалетни трици - повече ми харесват, а и "свалят" мъртвите кожички, което прави кожата по-мека) винаги си слагам малко крем след това и кожата ми става мекичка и приятна на допир...

Guest
    a xymata samo s voda li se raztvarq?kolko voda gore dolu?

Guest
    a xymata namira li se v aptekite?

Голям фен
    Град
    В нечие сърчице:){P}
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    a xymata namira li se v aptekite?
    да.струва 60 стотинки или нещо такова

Guest
    ako si naprava maskata s xyma i posle se namaga s xidratira6o krem4e nali nqma da mi se izsu6i kogata? a xymata samo s topla voda li se smesva ako iskam da si naprava maska na liceto?

Голям фен Аватара на Alex_f
    Град
    PLEVEN
    za tvoqta suxa koja moje6 da sloji6 i edna laji4ka med.da s xladka voda i posle slaga6 meda.posle se namaji s xidratira6t krem,toi ne izsu6ava kojata,a q ovlajnqva.
    Приятелят е човекът,с когото можеш да споделиш радостта от тъгата!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си