преди около месец щях да се съглася с всички мнения написано до момента (въпреки че са писани само от момичета) но днес и отсега нататък няма да се съглася. въпреки всичко - пич браво че си постъпил така, хубаво е че не си изневерил, поне за пред себе си си чист и с достойнство което е неприсъщо за днешните хора .... но въпреки това си направил грешка. не съм съвсем тийнеджър вече, имам друго мислене - и въпреки всичко досега винаги съм вярвал в чистата истинска и вечна любов. постигал съм много сериозни връзки .... зарязвали са ме и после отново съм ставал на крака и съм си намирал отново човек до себе си. но...докога бе мамка му ? мина толкоз време и не се е стигнало до нищо което да промени нещата. винаги следва край...едно и също всеки път. няма смисъл. е да - отново ще си намеря момиче което да обичам и то мен но тоя път вече мисля че надраснах глупавите детски мечти за тая чиста любов. малко късничко но все пак успях. ще се възползвам още докато не са ме ударили най-сериозните проблеми в живота и ще си живея за кефа. и когато отново иам сериозна връзка - и ако ми се отвори подобно предложение, било то и да е само с едно момиче а не две - мамка му, тоя път няма да откажа. и дори да ме разберат после - майната му - пак ще си намеря друга. и ще знам че тоя път не съм чакал на мен да ми изневерят или да ме зарежат и ще знам че съм си изживял всичкото. толкоз