Zdraveite na vsi4ki!Iskam da vi pomolq za pomo6t.Eto q i moqta istoriq predi 1 mesec v skype me nameri edno mom4e okaza se 4e sme ot edno daskalo.V posledstvie toi zapo4na da me svalq.Bez da se osuznaq mn se privurzah kum nego.Si4ko be6e tolkova hubavo dokato edin den pomoli sestrami da mi predade slednoto suob6tenie :"Kaji na sestati 4e neiskam pove4e da hodim za6toto iskam da sum svoboden i se draznq ot tova 4e nemoga da se svalqm s drugite momi4eta".Tova napravo me razbi 4uvstvah se ujasno.Po edno vreme zapo4nah da go zabravqm,no produljavahme da si pi6em.Toi zapo4na da mi govori 4e togava mu bilo stanalo ne6to,no o6te me obi4a.Sled 1-2 dena napisa komentar za men v flirt4e koito gluse6e slednoto:Tova s momi4eto koeto obi4ah i vse o6te obi4am no napravih ogromna gre6kaNeznam za6to no zapo4nah da .Kogato otidoh na daskalo mu kazah 4e iskam da mi kaje vsi4ko koeto 4uvstva kum men a toi otvurna kvo iska6 da ti kaja kogato pisah komentara bqh piinal.Togava go poglednah i otidoh pri fr-kite mi.Sledva6tiqt 4as nespirah da pla4a a toi doide i se oglejda6e no nekaza ni6to.Ve4erta v skype toi mi kaza 4e ve4e ne me obi4a sledkato si e nameril druga.Tova napravo me susipa.Sega ne si kazvame dori zdrasti,a bqhme tolkova blizki.Tova koeto iskam da vi pomolq e da mi dadete idei kak da mu otmustq nezavisimo po kakuv na4in.Pls pomognete!!!