- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Kade vi bese parvia pat
hm ot imeto nd neopitnite pitam
u vas li ?
i imase li svesti i takiva gluposti ?
a i sravnitelno spontanno li stana ili planirano do nai malkoto nesto
![]()
Beshe v togavashniq mi priqtel na leglotoPlanirano beshe ot negova sledovatelno i ot moq strana,prosto znaeh che v tozi den iska da stane i beshe gadno - v smisul ako e neshto spontanno e dosta po -dobre zashtoto nikoga ne stava takto go planuva chovek
Tva planuvanoto ne mi dopada na mene vse edno nqkuv film snimate po scenarii
![]()
![]()
Ами на едно море беше,случи се хем спонтанно,хем се знаеше че трябва да стане и така...ехаехах това да не ти е романтичен филм със свещи, листа от рози ,шампанско и тн...ше се случи и това ма няма да е първият път ,а може и да стане-зависи от момчето и тн. ма не е хубаво да е планиранокакто дойде-така
Y nas na moito leglo.Yj be6e planirano ma ne stana po plan.Triabva6e da sme samo dvamata i sestra mi v nas ama doidoha i razni priateli i spretnahme kypon4e.Nakraia kum 4 sytrinta my kazah na moia da hodime v staiata ina4e 6e zaspa i taka
![]()
В тоалетната на "Трафик" в Студентски град. Незабравим спомен ми е
Ами случи се съвсем спонтанно у тях!
+1Първоначално написано от kristina_ok
![]()
lubovta e 4uvstvo koeto 4uvstvash kogato po4uvstvash 4e 4uvstvash 4uvstvoto koeto ne si 4uvstvalll....
Pocu_Ty E МноГо МноГо ВлюБеНууууу :* Милооо Обичам теееее :*****
Ti da ne si y4ila v 144o?Първоначално написано от Василена
![]()
sled kupon be6e ama kade to4no...nz xexeexe ama be6e nomer edno 6toto ne be6e planuvano puk i bqhme na gradus.o6te pomnq trupkata
u nas i si be6e planuvano 2-3 dni predi tova!
Приятелят е човекът,с когото можеш да споделиш радостта от тъгата!!!
V kushtata na togavashnoto mi gadje.Pomnq,che beshe tochno Koleda i se bqhme subrali s kompaniq da praznuvame.Sled kato vsichki si trugnaha az ostanah,zashtoto i bez tova shtqh da ostavam da spq v tqh i taka stana vsichko.
У приятеля ми.Ами, горе-долу го бяхме запланували и се получи много добре.
Беше в настоящия ми приятел. Не мога да кажа, че всичко мина по мед и масло... имаше сълзи.. но те бяха само от болка. Доста продължителен акт от към днитака че не бих могла да кажа, че е било романтично и спонтанно. И двамата много го желаехме, но никога не съм си представяла, че може да бъде толкова мъчително за мен... сега мога да направя оценка и знам, че си е струвало. Няма нищо по-прекрасно от това да го направиш с човек, който наистина обичаш неизмеримо много.
![]()
Още ме боли члена![]()
Важното е да си Тъп и Упорит! И знай,че дори и да миришеш...ако си циганин на място...винаги ще имаш приятели...зад теб...
Аммм .... не ми харесва мястото където ми беше първият път...абе в колата му хахах ужас... Не трябваше да е там...ама
стана спонтанно..![]()
Беше в нас. Планирано само в кой ден иначе всичко си дойде откъм само себе си. Просто си казахме айде тогава и тогава и го направихме . Беше много хубаво , въпреки че очаквах ,че усещането ще бъде божествено.
ми беше на един купон.. там с един пич дето ходехме от 3 дена.. хаха
не беше планирано.. ама весела работа.. кфо да се прай..хахаа
Само след като изгубим всичко сме свободни да направим каквото и да е.
Ми и мойто не беше планирано..съвсем случайно стана...... на една пейка![]()
Иначе беше добре..
![]()
В мазето при компотите![]()
Важното е да си Тъп и Упорит! И знай,че дори и да миришеш...ако си циганин на място...винаги ще имаш приятели...зад теб...
Планирано се беше. беше и романтично-филми,вечеря от него,вино от мен. Малко фактът,че баба му дойде поогорчи момента,но си стана. Абсолютно по план се получи-само това,че аз издивях,че съм в овулация стана проблем накрая!
MoHuTo, я разкажи малко повече за тази пейка? шото и аз искам първия ми път да е на пейка ама малко се притеснявам поради откритостта на мероприятието но ако може да помогнеш с полезна информация на коя пейка примерно е по удобно - кога и къде?Първоначално написано от MoHuTo