.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 59
    Повече от фен Аватара на Octofunk
    Град
    New Kind of World
    На купон, пиян....

Фен
    Град
    BG
    parviq mi pat be6e vka6ti .... i 4esno kazano be6e malko naglaseno .... no kvo da se pravi .... znam edinstveno 4e ne sajalqvam .... i bih posavetvala vseki tuk ... nikoga da ne sajalqva za parviq si pat .... bez zna4enie s kogo e bil, kak se e polu4il i pro4ie ....
    Somebody wants you,
    Somebody needs you,
    Somebody dreams about you every single night
    Somebody can't breathe without you, it's lonely
    Somebody hope that some day you will see
    That somebody's me

Супер фен Аватара на _donna_
    хахаха
    тоя па.
    на коя пейка..
    хаХАХАхХАХахХАа..
    първата от ляво на дясно.
    и за кво тряя да го правиш на пейка?!

Супер фен Аватара на ninsy
    Град
    Ей Там.. :)
    аз.. в един парк на една смотана изпочупена пейка
    Не беше планирано,сичко стана спонтанно .Нямаше нито болна ,нито кръв което беше най-хубавото
    Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.

Цитирай Първоначално написано от _donna_
    хахаха
    тоя па.
    на коя пейка..
    хаХАХАхХАХахХАа..
    първата от ляво на дясно.
    и за кво тряя да го правиш на пейка?!
    не ми се смей де сериозно искам на пейка!!
    шото самата мисъл че някой може да ни види е доста възбуждащъ
    ако имаш идея за подходяща пейка свиркай

Реббе4Ка
    Guest
    В плевнята на дядовата къща на село, заедно с един страшен пич на 25 години, който беше инженер, там правеха разкопки за някаква римска могила и се запознахме през лятото с тоя пич.

Повече от фен Аватара на [m!s$_k@pr!$]
    Град
    някъде там...
    аз нямах ни най-малка представа, че ще стане така. Бяхме се събрали в едно момче доста хора и аз се зарибявах с един от там(смисъл ние се познавахме и преди това) и моята приятелка не искаше да се прибираме да спим в тях и така отдахме да спим в 2-ма братя-тя ходеше с единия, а аз както казах вече се зарибявах с другия. И така-аз спах в една стая и съответно в едно легло с това момче и.....нали..
    Любов Ли?Тя Не Съществува!Курви ли?Курволяк колкото си щеш!Аз ли?Аз ще те забравя!Тя ли?След третото ебане ще ти е омръзнала!Защо винаги аз съм единствената,а тя поредната!?!

kattto3
    Guest
    mi moq parvi pat be6e na imenniq den na priqtelq mi,be6e mn spontanno ot edna strana i mn naglaseno ot druga.malko bolka,malko krav kato podarak za praznika na gadjeto mi.be6e u tqh na ednoto leglo,posle na drugoto,na masata i t.n. \/

някой с предложения за пейка нещо тва онва?

Супер фен Аватара на radito
    Град
    Варна
    в един хотел! изобщо не беше планувано, ние не ходехме дори!
    Let The BEAT Control Your Body

Цитирай Първоначално написано от deusex
    аве ти си някъв яко загорял бе,едва ли ще ти излезе късмета във форума...по-добре ходи в амор и след тва с някоя "яка" мацка ще имате голям избор от пейки...

Супер фен Аватара на BrokenInnocence
    Хах, в моя случай не беше точно планирано... обаче и двамата си знаехме, че ще стане точна тая вечер. Беше на леглото на малкия брат на един негов приятел... най- неудобното легло, на което съм била.
    No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от brokenhearted_
    аве ти си някъв яко загорял бе,едва ли ще ти излезе късмета във форума...по-добре ходи в амор и след тва с някоя "яка" мацка ще имате голям избор от пейки...
    А така точно за там си , при малоумните фИешънски педераси и малоумните курви.

Guest
    момче в тая държава няма удобни пейки за истинско пейка парти хахахахаха или с амноо на открито или са счупени или са заети тва е старческа конспирация...за тва населението на България е застаряващо ьаьаьа !!!!

Голям фен
    тва бях аз

Guest
    В мазе... въобще не беше планирано

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    с гаджето си бяхме заплюли 1 в Свищов,ама последния път ни изгоиха-не можело да се сяда по пейките и тя отпада. Търсим друг вариант за пролетта. Сега е малко студено за такива изпълнения!

първия ми път беше у сегашното ми гадже на леглото на неговите родители нямаше кръв но си болеше.изобщо не бе планирано защото и на двамата ни бе за първи път и все още съм си с това момче и просто съм мн щастлива че съм му първата както и той ми е първия!

Цитирай Първоначално написано от barbie_†
    аз нямах ни най-малка представа, че ще стане така. Бяхме се събрали в едно момче доста хора и аз се зарибявах с един от там(смисъл ние се познавахме и преди това) и моята приятелка не искаше да се прибираме да спим в тях и така отдахме да спим в 2-ма братя-тя ходеше с единия, а аз както казах вече се зарибявах с другия. И така-аз спах в една стая и съответно в едно легло с това момче и.....нали..
    a roditelite ti? ujas. Na dne6nite roditeli vse edno ne im ouka za decata. Ne go razbiram tova.

Град
    София
    Започнахме го в кола и се довършихме в крайпътен мотел. Беше много хубаво като емоция, а иначе нищо особено първия път. После си стана вече секс, както си значи секс.

Живей живота си, както искаш, а не както другите искат.

Супер фен
    na vilata na edna priqtelka,kadeto praznuvahme rojdeniqt i den!
    znae6e se 4e tam 6te stane 6tot i 2-mata ve4e ne izdarjahme
    ne be6e romanti4no poneje az dosta vreme go darjah na suho i be6e dosta zagorql,no be6e hubavo za6toto pone ne me bole6e kato pri pove4eto momi4eta
    I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!

ice-inside---girl
    Guest
    beshe v apartamenta na predishniq mi priqtel, ne beshe planuvano no i dvamta znaehme 4e neshto shte stane togava 6toto si ni beshe qsno 4e go iskame...

Голям фен Аватара на kAdrOkoSkA
    Беше в апартамента на тогавашния ми приятел. Той беше събрал приятели ей така на мини купонче и беше много весело. После някои си тръгнаха а други останаха да спят там. А ние си легнахме в неговата стая. Не мога да кажа, че съм го планирала, даже бях решила нищо да не правя... Обаче той явно си го беше планирал... В крайна сметка не се сдържах и... така. Беше дълга и хубава нощ. Нямаше свещи и такива неща обаче с едно от момчетата направиха вечеря
    -* Най-голямото щастие в живота е да бъдеш обичан заради самия теб,или по-точно да си обичан,въпреки тебе! *-

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    На морето .. в една стара станция , смешна стая и мноооого скърцащо легло . Голяма забава

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Супер фен Аватара на Glezanka
    Град
    Sunny Beach
    Цитирай Първоначално написано от BeZ^BikiNi
    Beshe v togavashniq mi priqtel na legloto Planirano beshe ot negova sledovatelno i ot moq strana,prosto znaeh che v tozi den iska da stane i beshe gadno - v smisul ako e neshto spontanno e dosta po -dobre zashtoto nikoga ne stava takto go planuva chovek Tva planuvanoto ne mi dopada na mene vse edno nqkuv film snimate po scenarii
    Neshto takowa se poluchi i pri mene :P

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си