- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Kade vi bese parvia pat
първият ми път беше на мястото където най малко очаквам хиих с най много последствия хаах в съседката на баба ми хихи която накрая заради братовчета на момчето с кеото ходех тогава и правих секс нарочно с приятелката ми се разхождаха до тоалетната за да ни прекъсват и събудиха бабата хихи и тя разбра ма не на прекъсна само дето не каза на мойта баба за щастие хихи![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Погледна ли към теб дъхът ми спира,очите се затварят,сърцето ми замира!Очите ти прекрасни напълно ме плениха,а устните ти нежни в моите се впиха!{} L0vE yUoO
Първоначално написано от satisfyme
WTF?!?!![]()
Na men parviq pat mi be6e sas sega6noto mi gaje!Bqhme s nego v Hrabrino za da mi pokaje vilata mu uj prosto ei taka,oba4e toi qvno drugo si e bil naumil 4oveka no kakto i da e!Zavede me,oba4e patqt be6e ujasen i az se izmorih mnogo i trqbva6e da legna na edno ot leglata za da si po4ina malko,i taka izvednaj usetih dve race kak me zgrap4vat za krasta,zapo4na da me dokosva kade li ne(toi e mn dobar lubovnik)i taka...bole6e malko,no fakt e 4e bolkata ne se use6ta pod fona na vuzbudata!![]()
![]()
Ами първия ми път бе6е сас сега6ното ми гадже(може би за6тото първия ми път бе6е тази година и все о6те ходя с него) бе6е спонтанно,за6тото бяхме ходили ве4е 2 месеца и редовно ходих у тях и той у нас .....и бяхме един ден у тях..и...просто се слу4и и както ве4е казаха малко кръв малко болка но като цяло бе6е голяма емоция
Самата романтика бе6е след това. Времето бе6е хубаво и то4но след това излязох на терасата с неговата тениска да изпу6а една цигара и тои доиде зад мен , гу6на ме и пу6ихме заедно....за мен това бе6е наи романти4ния момент в живота ми\
/
![]()
Dai boje i na men da mi se slu4i skoro![]()
![]()
![]()
YOU CANT SEE ME!!!
В гъза?!![]()
Животът е БРЯГ!