.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 59 от общо 59
    Мега фен Аватара на malka_sladuranka
    Град
    София
    Спонтанно, беше на едно таванче.

първият ми път беше на мястото където най малко очаквам хиих с най много последствия хаах в съседката на баба ми хихи която накрая заради братовчета на момчето с кеото ходех тогава и правих секс нарочно с приятелката ми се разхождаха до тоалетната за да ни прекъсват и събудиха бабата хихи и тя разбра ма не на прекъсна само дето не каза на мойта баба за щастие хихи
    Погледна ли към теб дъхът ми спира,очите се затварят,сърцето ми замира!Очите ти прекрасни напълно ме плениха,а устните ти нежни в моите се впиха!{} L0vE yUoO

У кревато

Ми у тях беше мн хубаво нищо по-специално.Беше планирано ама не стана баш както си мислех ама пак беше страхотно

Супер фен
    Град
    Венера
    Цитирай Първоначално написано от satisfyme
    Доста продължителен акт от към дни така че не бих могла да кажа, че е било романтично и спонтанно. .....

WTF?!?!

sexy_dama
    Guest
    Na men parviq pat mi be6e sas sega6noto mi gaje!Bqhme s nego v Hrabrino za da mi pokaje vilata mu uj prosto ei taka,oba4e toi qvno drugo si e bil naumil 4oveka no kakto i da e!Zavede me,oba4e patqt be6e ujasen i az se izmorih mnogo i trqbva6e da legna na edno ot leglata za da si po4ina malko,i taka izvednaj usetih dve race kak me zgrap4vat za krasta,zapo4na da me dokosva kade li ne(toi e mn dobar lubovnik)i taka...bole6e malko,no fakt e 4e bolkata ne se use6ta pod fona na vuzbudata!

Ами първия ми път бе6е сас сега6ното ми гадже(може би за6тото първия ми път бе6е тази година и все о6те ходя с него) бе6е спонтанно,за6тото бяхме ходили ве4е 2 месеца и редовно ходих у тях и той у нас .....и бяхме един ден у тях..и...просто се слу4и и както ве4е казаха малко кръв малко болка но като цяло бе6е голяма емоция
    Самата романтика бе6е след това. Времето бе6е хубаво и то4но след това излязох на терасата с неговата тениска да изпу6а една цигара и тои доиде зад мен , гу6на ме и пу6ихме заедно....за мен това бе6е наи романти4ния момент в живота ми \/

Dai boje i na men da mi se slu4i skoro
    YOU CANT SEE ME!!!

Голям фен
    В гъза?!
    Животът е БРЯГ!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си