- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ще се убия от яд
леле нещо много се удосах..не знам дали го знаете това сайтче ама аз не и малко се преебах.. secret-loves точка ком работата е там че не го знаех какво е и писах на едно момче му казах че го .. ама кака да измисля нещо и то да не разбере че него съм имала предвивд плс помагайте сякък..много разчитам на вас тряба помощ иначе ще се побъркам от яд и не знам..
hora kazvaite pls 4e nqmam mnogo vreme vie kakvo bihte kazali 4e edno momi4e su6to go vidq i 6te go raznese i 6te umraaa ..iskam nqkvi mneniq prosto mneniq pls pls pls psl spl spl spasete me
Ем..Те за тва са го напрайли тва сайтче...Да се ядосват хората...![]()
Абе, мацко, замажи там положението някак си...деа знам...![]()
Всеки може да опикае пода, но ти бъди герой и осери тавана!
А и не само един е Иван...(примерно) Кажи, че не става въпрос за него просто... Имала си друго момче в предвид![]()
Всеки може да опикае пода, но ти бъди герой и осери тавана!
oo mersi mnogo tova mi doide i na men na um ama ako nqkoi se se6ta drugo da pi6e pls ..ina4e mersi macko
Ми кажи му, че не се отнася за него и просто съвпадение.А друг е въпроса вече дали ще ти повярва.![]()
Mi az pisah neshto ot sorta na..:
"oh,mn gaden nomer..nqma nishtoJalko,che i trimata ne gi poznavash
"
Ama pri men naistina chovekyt,na koito bqha izprateni imenata,ne poznava 3-mata loveri..![]()
[color=violet]Какво е туй сайтче я дайте малко инфо...![]()
Зна4и тфа е един саит в който трява да напи6е6 иманата на 3 мом4ета, които харесваш и кат ги напи6е6 те се пращат на тоя който е създал сайта! И аз тфа го написах ама беше мн смешно щот после написах във си4ки регистрации на др гора от тоя саит с името на тфа моми4е и сега стой та гледай! Прецакай я и ти бре! Пиши ти от нейно има и тфа е!Първоначално написано от Бобо
А и кажи 4е е било на майтап тфа дет си написала![]()
Лично ваш проблем, че сте шаранчета и се хващате така лесно![]()
И на мен ми го пратиха това сайтче, стори ми се съмнително и затова нарочно написах три тъпи имена: Харалампи, Спиридон и Генадии, и готовоПосле видях каква е работата и се уверих, че съмненията са ми били основателни
![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
я накой да даде линк за тфа..
Само след като изгубим всичко сме свободни да направим каквото и да е.
Да, бе, я дайте линк, че искам и аз да видя каква е тая простотия.![]()
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
аз доколкото разбрах от авторката сайта е http://secret-loves.com/![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
тва са суперр тапотиии ! няма маитап маина ае преди нямаше ли по малко емотикони !
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
ee na vseki sa mu go pravili toq nomer.Na men se opita da mi go napravi gadjeto...predstavqte li si? ama az ne mu se vurzah a i kvo da napisha 3 puti negovoto imegovoreh si s nego v skype i toi mi go prashta tva i vika pishi kvoto iskash(prai se na lud i toi). az si lafq s nego i pitam brat mi kaji 3 imena.. i na sledvashtiq den moq me pita i kvi sa tiq a a aaa ..skusah se da se hilq
tva e golqma prostotiq za zapulvane na vreme:} ne i se vruzvaite ili prosto ne populvaite takiva neshta
![]()
![]()