- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Не ви ли е гнус?
Не ви ли е гнус да целувате гаджетата си, питам аз, след като понякога повръщат през тая уста? Хич не го разбирам това, той ще повръща, а на другия ден ще ви целува, как ще целувате после родителите си? Егати, никога няма да целувам гаджето си
Tova sigurno e ebavka na temata ''ne vi li e gadno da mu go lapate kato toi pikae ot tam'' ama i pravilno nqkoi hora ne se use6tat mne ne me e gnus 6tom se otnasq do gadjeto mi tova ozna4ava vse edno da me e gnus ot samata sebe si
Ей, все съм вяврала, че има гнусливи хора, ама чак пък толкоз...![]()
Как така ще ме е гнус да си целуна гаджето, бре?! На всеки човек му се случва да повръща ебати! Що? Ти дали не си повръщал/а ? И ако не иска да те целуне никой, заради това, как ще се почувстваш ?!?![]()
Всеки може да опикае пода, но ти бъди герой и осери тавана!
=D> И мене много ми е гадно аууу всеки път щом погледна към устата на някой си мисля как е повъщал от тамужас ужас, а те предсави си се целуват, ама че гадост
АГИТАЦИЯ: Не се целувайте хора, спрете да разпространявате бактерий помежду си, това не е хигиенично!!!![]()
A taka,nikakvi celuvkiПървоначално написано от ГнуснО
![]()
Аз затова първо ги наливам със нещо спиртно и торава ги полазвам-иначе в никакъв случей авти да хвана![]()
какво ли разбират едни малки гнусливи курви от целуване..
sled kato te e gnus da celune6 gadjeto si po ustata 6toto e povru6tal prez neq nego nqma li da go e gnus da ti go nabie v dupeto deto sere6 prez nego
муахаха ебахти тъпите хора, не вярвах че някой ще се хване на ЕБАВКАТА изобщо, ама имало и шаранчетаИначе още първият пост уцели в десятката
Бахти, как може някой да го вземе на сериозно тва
![]()
Мисля че ти го взимаш по-сериозно от нас ,които се ебяваме с автора, а не се възмущаваме, защото това е целта-да се ядосат всички на тъпия спам.
uuuuuu mn me e gnus,daje ne samo da go celuvam,kato go milvam pak...tolkova mn me e grus,a da ne govorim da mu pipna rucete,koi znae kolko bakterii ima
syshtnost mai me e i gnus da go gledam,kvo da go gledam,ni6to 4e e super krasiv,men me e gnus,prosto kak da go gledam
neznam...golqma gnusotiq,spored men koito e celuval gadjeto si trqbva da se hvyrli ot nqkoi most,ama po-visoki4yk