- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Харесват ли ви момичета с къси коси?
Защото наскоро реших да си променя доста косата на етажи и отзад късо
Зависи от момичето и това дали й отива, защото не на всяко момиче отива къса коса.![]()
Недей, косата е едно от най-красивите и ефектни неща в едно момиче. Така е според мен де, но както си прецениш...
Цензура!
.: machoka :.
2 и 11т. системни нарушения = бан
da, men super mn me radvat, az samata bqh s kusa kosaa super dulgo vreme i sega iskam da sum pak s kusa, ama bal idva iii trqbva da razvqvam buina grivasled bala oba4eee 6e se podstrija 4ti nomer
![]()
az sum s teb, rejiii![]()
be careful what you wish for 'cause you just might get it
И аз така мисля...просто не е женствено да си с къса коса...ако ми харесваше щях да се подстрижа,обаче просто е..кофтиПървоначално написано от malka_sladuranka
Не се доверявай на блясъка в очите на някой,защото това може да е слънцето,прозиращо през кухата му тиква!
Ако разчиташ на една коса да те направи женствена,никога няма да бъдеш жена.
Аз съм с къса коса,защото ми е писнало от присадени,удължени и изхабени коси,искам моята да е здрава и различна.!
Пострижката ми в момента е като на Yulia от t.A.T.u..къса и със щръкнали настрани краища.
Според мен тя е прекрасна и ми казват че ми отива.
не ми харесва! Макар че винаги съм казвала че наистина хубавите момичета са тези, които изглеждат супер и с къса коса.
Ааа това е супер...Първоначално написано от RAWRRR
Винаги съм искала да бъда така, само че няма как - с къдрева коса съм
А към авторката на темата -> ако си сигурна, че ще ти отива, режи
![]()
The journey never ends.
Love is like the wind. You can't see it but you can always feel it!
Take a risk. Dare to move. Love is a leap of faith.
Не обичам момичета с дълги коси!
НЕ!
Като видя жена с къса коса и жигула с багажник на тавана и откачам![]()
Честно казано не ме кефят особено.
Ами зависи от момичето.
А ти се направи както се харесваш![]()
хъхъ..
Да, но не с прекалено къса коса.![]()
Момичето ако е красиво и има хубави черти,ако ще да бъде с обръсната глава пак ще му отива![]()
не знам дали ми отива или не , знам само, че хабя малко шампоан и не се занимавам нон стоп с тва как ми стои косата![]()
алелуя.
Близо седем години бях с къса коса... Така че да, кефи ме! Сега малко за разнообразие съм я пуснала мааалко по- дълга, но е голяма разправия...
Яко е...
1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
3. Работата е свещена. Не я докосвай!
4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.
Първоначално написано от i'm so excited!
Аз бях доста време с къса коса и сега когато съм с дълга осъзнавам, че преди съм й отделяла доста повече време. Сега се изкъпвам и излизам, а преди трябваше да й придам няква форма било то с вакса или пяна...![]()
Мен ме кефят момичета с къса коса, но наистина не на всяка и отива![]()
Ами да има някой доста сладки![]()
Ми мен много ме радва и аз съм била с къса коса свежо е много нищо не ти тежи.Ма то зависи и дали ти отива де![]()
А и косата е начин да покажеш характера си :P
Оф,минал съм си от времето за тоя въпрос,ама айде...
Да,харесвам - ходил съм с момиче с бръсната глава,както и с такива с къса коса - косата е само атрибут и то не жизненоважен за възприемане на човека. Единствената жена,която е с къса коса и не харесвам е СолджъраНо пък много се кефя на Шинайд О'Конър :P