.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 67
    На някой им отива,на други не
    I chose the blackest robe
    Shadow, darkness before the light
    I threw away the false life
    artificial and worthless
    I kept only the deep mysteries of Satan

Супер фен Аватара на i'm so excited!
    Цитирай Първоначално написано от CooL^GirL^^^
    Цитирай Първоначално написано от i'm so excited!
    не знам дали ми отива или не , знам само, че хабя малко шампоан и не се занимавам нон стоп с тва как ми стои косата

Аз бях доста време с къса коса и сега когато съм с дълга осъзнавам, че преди съм й отделяла доста повече време. Сега се изкъпвам и излизам, а преди трябваше да й придам няква форма било то с вакса или пяна...

Мен ме кефят момичета с къса коса, но наистина не на всяка и отива
    а, аз не използвам вакси и други лайна, само изправям двата кичура (виолет да мълчи) с преса, но даже и вече и това пропускам
    алелуя.

Има момичета с къси коси, които много ми харесват, но на повечто не им отива. Или поне на мен не ми харесват...
    бан по ип и профил
    заобикаляне на бан + нови нарушения

Голям фен
    Град
    MarSsS....е хуу де...БуРгАСсС де
    Цитирай Първоначално написано от Malice
    На някой им отива,на други не

На мен ми отива,на други не.....

муххахаха
    Admin-Coki:
    неподходящ размер на снимка в подпис
    / широчина/.

Фен
    Град
    Varna
    попринцип ме кефят късите коси ама зависи на всеки му стой различно..
    Only God can Judge me... Be the Best!

Голям фен Аватара на Juicy_Lucy
    да.много.но да не е като на момче точно
    харева ми няколко пръста над раменете примерно.или до раменете
    get off.

умирам за мацка с къса коса,особено ако е червена или руса е не на всяка ходи,а и има различни дължини,но определено е многооо хубоу

Супер фен Аватара на evil_lady_in_black
    Град
    извън всякаква реалност
    Ако лицето ти е леко тумбесто недей !!!!!!!!!! ужасно седи имам една от класа ми където е фенка на онея гейчета от Токио Хотел и се е подстригала късо като оня педерас ужасно седи

Голям фен
    Град
    София
    На някои момичета им стои страхотно! Пробвай!
    "Гордост?Да,гордостта е нещо ужасно вкусно,особено когато коричката е разпукана и покрита с глазура" Скарлет О`Хара

Супер фен
    Град
    МОНПРЪЧОН (Ориндж Княжево)
    не

Повече от фен
    мда супер ме кефи къса косица

Голям фен
    Град
    Цитирай Първоначално написано от Whisskas
    Те не са женствени,искате да кажете,така ли?

Косата е символ на женствеността,да,обаче не дължината й определя дали е красива и женствена.
    Защото жена с къса коса може да изглежда толкова зашеметяващо,колкото и жена с дълга,и с много дълга коса,както и обратното.
    Ако косата е красива и прическата е направена добре,късата коса по никакъв начин не може да накара жена да заприлича на мъж...
    Моето мнение не е особено обективно,защото аз не мога да търпя себе си с дълга коса и не мога да си представя да изглеждам добре с дълга коса,но въпреки това...
    Да,ужасно много харесвам жени с къси коси,стига да са идеалните къси коси.Иначе се сливат с всички други видове коси,които определям просто като "кофти прическа"

ето един умен човек който се сети да сложи снимки за да покаже нещо хувабо...(лично на мене не ми мойде на акълеца )...и изказването ти е добро : )
    Admin-Coki:
    / широчина/.

Мега фен Аватара на RoyTheReaper
    За мен късата коса на едно момиче е минус. Любимата ми прическа за едно момиче е дълга, рошава коса, като на първобитна жена. Късата коса някакси не се вписва в това. И наистина не е женствено.

На първата снимка прическата не ме кефи. Изобщо. А Анджелина - аз това не го считам за къса коса - къса коса за мен е като на момче.

Супер фен Аватара на evil_lady_in_black
    Град
    извън всякаква реалност
    Цитирай Първоначално написано от Lake_bodom
    За мен късата коса на едно момиче е минус. Любимата ми прическа за едно момиче е дълга, рошава коса, като на първобитна жена. Късата коса някакси не се вписва в това. И наистина не е женствено.

На първата снимка прическата не ме кефи. Изобщо. А Анджелина - аз това не го считам за къса коса - къса коса за мен е като на момче.
    Ето съгласна съм с него \/

Мега фен Аватара на malka_sladuranka
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Whisskas
    Те не са женствени,искате да кажете,така ли?

Косата е символ на женствеността,да,обаче не дължината й определя дали е красива и женствена.
    Защото жена с къса коса може да изглежда толкова зашеметяващо,колкото и жена с дълга,и с много дълга коса,както и обратното.
    Ако косата е красива и прическата е направена добре,късата коса по никакъв начин не може да накара жена да заприлича на мъж...
    Моето мнение не е особено обективно,защото аз не мога да търпя себе си с дълга коса и не мога да си представя да изглеждам добре с дълга коса,но въпреки това...
    Да,ужасно много харесвам жени с къси коси,стига да са идеалните къси коси.Иначе се сливат с всички други видове коси,които определям просто като "кофти прическа"
    А сега ако си ги представя с дългу коси 100% ще ми харесат повече. Лично мнение.

Мега фен
    Град
    Utopia..
    mnogo rqdko
    trqbva da e s mega priatni cherti , strahotni ochi i usmivka za da mi haresa

Голям фен
    Град
    eto tezi primerno mi haresaha

NO TAZII........

http://www.co.benton.or.us/health/CH...ort%20hair.jpg
    Admin-Coki:
    / широчина/.

Супер фен
    Град
    Навсякъде и по всяко време!
    Зависи си от човека,има хора на които с къса коса им отива много повече отколкото с дълга и обратното.Експериментирай докато е време.Аз съм била с къса и...не ми отива.

Супер фен Аватара на AnIcHkAtA
    Град
    София
    Зависи имам една приятелка - на нея и отива.Обаче на мене ми е гадно с къса коса.Зависи дали ти отива.
    Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
    И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...

Град
    луната:)
    Харесва ми,да Закачливо е и затова ми допада
    И все пак ще те посъветвам да се съобразиш с формата на лицето си,преди да се подстрижеш така,защото например на овално и по-кръгло лице не отива много късата подстрижка

Супер фен
    Зависи от момичето. Примерно ако едно грозно момиче с дълга коса се подстриже късо и очаква да и кажа дали е станала красива или не то отговорът по скоро би клонял към негативното.
    2т. системно

Голям фен Аватара на teenage_drama_queen
    Град
    sofia
    zavisi dali na momi4eto mu otiva .. a to nqma kak da razbere6 ako ne probva6..

Guest
    Цитирай Първоначално написано от teenage_drama_queen
    Всъщност има начин да добиеш представа как ще изглеждаш,ако си отрежеш косата - с компютърна модулация. Иди в някой по-добър фризьорски салон и поискай да ти направят такова нещо.Първо ще те снимат,ще сложат снимката ти на компютър и ще изпробват на компа как ти стоят различни дължини,цветове,прически и т.н.

Град
    луната:)
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Цитирай Първоначално написано от teenage_drama_queen
    Всъщност има начин да добиеш представа как ще изглеждаш,ако си отрежеш косата - с компютърна модулация. Иди в някой по-добър фризьорски салон и поискай да ти направят такова нещо.Първо ще те снимат,ще сложат снимката ти на компютър и ще изпробват на компа как ти стоят различни дължини,цветове,прически и т.н.
    Гостът бях аз! :P

Фен Аватара на AnnGi
    Град
    ^^Извън реалноста^^
    мисля че е много яко да си с къса коса ако ти отива аз не съм пробвала и не искам да пробвам
    Мъжът е главата на семейството ,а жената е вратът които я движи!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си