- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Харесват ли ви момичета с къси коси?
На някой им отива,на други не
I chose the blackest robe
Shadow, darkness before the light
I threw away the false life
artificial and worthless
I kept only the deep mysteries of Satan
а, аз не използвам вакси и други лайна, само изправям двата кичура (виолет да мълчи) с преса, но даже и вече и това пропускамПървоначално написано от CooL^GirL^^^
![]()
алелуя.
Има момичета с къси коси, които много ми харесват, но на повечто не им отива. Или поне на мен не ми харесват...
бан по ип и профил
заобикаляне на бан + нови нарушения
Първоначално написано от Malice
На мен ми отива,на други не.....
муххахаха![]()
![]()
Admin-Coki:
неподходящ размер на снимка в подпис
/ широчина/.
попринцип ме кефят късите коси ама зависи на всеки му стой различно..![]()
Only God can Judge me... Be the Best!
да.много.но да не е като на момче точно
харева ми няколко пръста над раменете примерно.или до раменете
get off.
умирам за мацка с къса коса,особено ако е червена или русае не на всяка ходи,а и има различни дължини,но определено е многооо хубоу
![]()
Ако лицето ти е леко тумбесто недей !!!!!!!!!! ужасно седи имам една от класа ми където е фенка на онея гейчета от Токио Хотел и се е подстригала късо като оня педерасужасно седи
На някои момичета им стои страхотно! Пробвай!
"Гордост?Да,гордостта е нещо ужасно вкусно,особено когато коричката е разпукана и покрита с глазура" Скарлет О`Хара
не
Първоначално написано от Whisskas
ето един умен човек който се сети да сложи снимки за да покаже нещо хувабо...(лично на мене не ми мойде на акълеца)...и изказването ти е добро : )
Admin-Coki:
/ широчина/.
За мен късата коса на едно момиче е минус. Любимата ми прическа за едно момиче е дълга, рошава коса, като на първобитна жена. Късата коса някакси не се вписва в това. И наистина не е женствено.
На първата снимка прическата не ме кефи. Изобщо. А Анджелина - аз това не го считам за къса коса - къса коса за мен е като на момче.
Ето съгласна съм с него \Първоначално написано от Lake_bodom
/
А сега ако си ги представя с дългу коси 100% ще ми харесат повече. Лично мнение.Първоначално написано от Whisskas
mnogo rqdko
trqbva da e s mega priatni cherti , strahotni ochi i usmivka za da mi haresa
eto tezi primerno mi haresaha
NO TAZII........![]()
http://www.co.benton.or.us/health/CH...ort%20hair.jpg
Admin-Coki:
/ широчина/.
Зависи си от човека,има хора на които с къса коса им отива много повече отколкото с дълга и обратното.Експериментирай докато е време.Аз съм била с къса и...не ми отива.![]()
Зависи имам една приятелка - на нея и отива.Обаче на мене ми е гадно с къса коса.Зависи дали ти отива.
Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...
Харесва ми,даЗакачливо е и затова ми допада
И все пак ще те посъветвам да се съобразиш с формата на лицето си,преди да се подстрижеш така,защото например на овално и по-кръгло лице не отива много късата подстрижка![]()
Зависи от момичето. Примерно ако едно грозно момиче с дълга коса се подстриже късо и очаква да и кажа дали е станала красива или не то отговорът по скоро би клонял към негативното.![]()
2т. системно
zavisi dali na momi4eto mu otiva .. a to nqma kak da razbere6 ako ne probva6..![]()
Всъщност има начин да добиеш представа как ще изглеждаш,ако си отрежеш косата - с компютърна модулация.Първоначално написано от teenage_drama_queen
Иди в някой по-добър фризьорски салон и поискай да ти направят такова нещо.Първо ще те снимат,ще сложат снимката ти на компютър и ще изпробват на компа как ти стоят различни дължини,цветове,прически и т.н.
![]()
Гостът бях аз! :PПървоначално написано от Анонимко
мисля че е много яко да си с къса коса ако ти отива аз не съм пробвала и не искам да пробвам![]()
![]()
Мъжът е главата на семейството ,а жената е вратът които я движи!!!