- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Нормално ли е да се бият чекии на 12
Питам щото бия чекии, а още не еякулирам. Може ли да ми се повреди малкото приятелче и не дай си Боже някой ден да нямам деца?
emi kvo da ti kaja pich az biq ot chetvurti klas neznam ka kolko sam bil togava ama sa sam na 17 i o6te si biq ama togava si eakolirah
Не може да ме убедиш, че си на 12.Първоначално написано от aabbcc111
![]()
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
налиПървоначално написано от bungle
прекалено грамотно е написано и има сложни думи
![]()
Точно така !Първоначално написано от Seizure of Power
![]()
Аз станах дърта и още бъркам сложните думи, пък едно лекенце на 12 ли няма ?![]()
![]()
![]()
ku4ko, q mlukvai maПървоначално написано от bungle
wtf
Seizure of PowerПървоначално написано от Seizure of Power
майка ни е сготвила попара от лайна...Ае стига си седел пред кашона !Идвай да ядеме докато са още топли![]()
Кой си ти бе ?
Я трай![]()
Имаш си двойник...тц ..лошо..моли се да не ти в брат близнакПървоначално написано от Seizure of Power
![]()
2 т. от правилника. Бан на профил
Аре ве бате аре ,че изтинаха ве...Са треа да викам мама да духа попаратаПървоначално написано от Ice_Queen
![]()
![]()
![]()
![]()
кажете де. Сериозно ви питам.
Не е нормално и за това те пращаме в концлагерПървоначално написано от aabbcc111
![]()
2 и 11т. системни нарушения = бан
Ако ти се бият много ела щи дам и на мен да биеш...Първоначално написано от aabbcc111
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Боже аз си мислих,че само Куенч е педофилПървоначално написано от Psihi4no_bolen
![]()
![]()
![]()
![]()
аа ами някои се порят като за световно на 12 пък ти за едни чекии се притесняваш
МИсленето БОЛИ!Първоначално написано от Metoman
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Нормално е при мен още в детската градина другите докато спяха аз си прайх палаткиПървоначално написано от aabbcc111
![]()
Абсолиутно бях на 5-6 като го правех не казвайте перверзен дори и да е тъка това е нормално все пак откриваш че ти доставя удоволствие и го правиш а си малък и не разбираш даже не знаех какво е чекия мастурбирах по по-различен начин хихи ама е тайна какщото ще стане хит сега
![]()
Едно време корабите бяха дървени, а мъжете железни. А сега положението е много зле - корабите са железни, а мъжете - дървени.
98% от младото поколение харесва чалгата!
Ако си от 2%, които я мразят сложи това в подписа си.
Отново подозирам, че темата е ебавка, но....ще отговоря в случай, че не е.Не може нищо да ти стане, спокойно.
С два пръста си лъскалПървоначално написано от Its Me
Все пак тогава са ни мноо малки чурките
Би трябвало да е нормално,щото и аз тогава почнах
Отново тема на стария педофил и наш добър познайник Куенч![]()
Имам хиляди оплаквания,че подмамва децата с обещания за банички и бозички![]()
Голям чикибоец е тоя Куенч. На 23 годинки а още девствен. И налита на малките деца с надеждата най-после да се отпуши и отпред, че от зад си го раздирят редовна манафите на гарата. За едно бурканче лепило му пръсват задника всеки път.Първоначално написано от Metoman
Аз пък имам информация.че Куенч редовно е бил засичан да диша лепило в ФакултетоПървоначално написано от Анонимко
,а след това е примамвал малките ромски чавета с обещания за банички и бозички !