- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- pisna mi s toq problem
Ve4e ot mnogo vreme treniram,po4ti ne qm,pobarkvam se 4e imam korem4e i otstrani sa6to nemoga da gi svalq teq palaski,super gadno se 4uvstvam,molq vi kajete mi ima li na4in vob6te da se opravq?![]()
taka parvo e mnogo vajno kakvi po-to4no trenira6?ima specialni uprajneniq za stqgane na otdelnite 4asti na tqloto.za tezi palaski moje da se navejda6 nastrani/nalqvo i nadqsno/.sa6to taka lqga6 na zemqta i pravi6 koremni presi,kato se stremi6 tqloto da e maksimalno vstrani/lqvo i dqsno/.ako iska6 pi6i kakvo po-to4no pravi6 i moga da dam o6te info!![]()
Приятелят е човекът,с когото можеш да споделиш радостта от тъгата!!!
ami tova go pravq redovno za palaskite,ina4e hodih po edno vreme na fitnes,ama ni6to,sega treniram v ka6ti na edin ured za stqgane na koremnite muskuli,te muskulite kato pipna sa stegnati,ama si imam korem4e,i koremni presi pravq,i pak ni6to
![]()
ami tova na-veroqtno se dalji,na tova 4e ima6 podkojna maznina,koqto pri nqkoi e dosta uporita.6tom kazva6 4e se use6tat muskulite,zna4i nai-veroqtno e tova.moje6 da probva6 s nqkoi anticeluliten krem,za6toto i te dosta stqgat,no stiga da sa na dobra marka.mislq,4e dobre pravi6 uprajneniq-prodaljavai!!!polzvai nqkakvi stqga6ti kremove.qvno ti e takava strukturata na tqloto,no mislq 4e 6te se popravi!
Приятелят е човекът,с когото можеш да споделиш радостта от тъгата!!!
Пробвай да въртиш обрач, много помага![]()
pri pove4eto hora trenirovkata vseki den osobenno na koremnite muskuli ne se otrazqva mnogo dobre.tova se slu4va nai 4esto pri hora koito muskulite na korema ne saim osobenno razviti.i spored men ne ti trqbvat ma6ini za stqgane na korema nai dobroto i ispitano ne6to sa koremnite presi.Vajno e oba4e kak gi pravi6, dali naprqga6 korema maksimalno ina4e nqma da ima smisal.Zapo4ni da pravi6 koremni presi 4 pati v sedmicata koito dni si izbere6 ti.Az sega ne moga da ti kaja kolko da pravi6 za6toto prosto neznam kolko mojeh.Az primerno korema go treniram 2 sedmici vseki den po 3serii po 50 povtoreniq i posle 2 sedmci pravq edna seriq s 200 povtoreniq i rezultat ima i to golqm no kakto kazah zavisi kolko sa ti razviti.Primerno zapo4ni parvite 2 sedmici ot meseca da pravi6 vseki den 3 serii po 10-20 povtoreniq kato ima6 ne pove4e ot 1min. po4ivka mejdu seriite i sled tova ostanalite 2 sedmici ot mesega pravi nai mnogo 4 pati v sedmicata pravi edna seriq s 50 povtoreniq i za edin mesec 6te se po4ustva podobrenieto.
dano da sam ti pomognal
\
/ a i mnogo e vajno kak se hranih ne e pravilno nd agladuva6 po cql den no ne trqbva i da preqjdah.Qj nqkolko pati na den no po mnogo malko i ti trqbvat mnogo plodove zelen4uci i edno mnogo vajno ne6to e da ne pie6 bezalkoholno
Еби на ред, еби безчет. Еби балдъзи- белогъзи. Еби всеки, който се нагъзи! Еби и тоя, дето чете, за да не може той да те ебе!
Коремни преси за стягане на мускулите.И после свали мазнините със спорт.
Хмм...аз ходя на фитнес от 2 месеца и свалих 2 кила и половина и съм се стегнала сякаш една година съм ходила :P \/ Ами ти просто прави упражнения за корема бе немЗ за крачката щом ти пречи коремчиту :P
коремни преси(обратни също)
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!