.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 39 от общо 39

Hybrid View

Мега фен Аватара на bungle
    Град
    при чичо Страх

No comment.
    I am the lover in your bed and i control you
    I am the sex that you provide and i control you
    I am the hate you try to hide and i control you
    I take you where you want to go
    I give you all you need to know
    I drag you down i use you up

Мега фен Аватара на iiirish
    разбира се, че разлитата във възрастта ви е прекалено голяма! такъв човек може да иска от теб само едно и това е секса, но е задължаваща и обвързваща със сериозност връзка! избий си от главата, че в този живот всичко е розово и слез на земята, преди някой друг доста по-грубо да те е приземил!

Мега фен Аватара на iiirish
    Цитирай Първоначално написано от Beb4e__to
    Ми разликата не е мн малка... ама пробвай,може и да излезе не6то
    ей заради такива прости мнения направо откачам!!!! баси глупачката дето трябва да си, че да напишеш подобно мнение

Супер фен
    Град
    Навсякъде и по всяко време!
    Цитирай Първоначално написано от DeadSoul
    Аз съм на 17 и не бих се захванал с 13 годишна, ти за 20 годишен говориш... Този педофил ли е
    Явно

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от malkoto_sladur4e
    Hah abe jena ! Nqma nikak1v problem Q spoko! Az kogato bqh na 12 tr1gnah s 19 godi6en i sega sme si zaedno az s1m na 13 toi na 20 i ne ni puka i sme si mnogo 6tastlivi daje Taka 4e...va6ta razlika dori s toq e 6 godini nik1f problem ne sa! :P
    1 година нищо не значи!
    Въй че са ми смешни такива пикли като тебе...

Супер фен
    Razlikata naistina e golqma,no zavisi mnogo i ot samoto momche.I az bqh taka predi vreme.TOchno syshtata razlika i godini,no toi ne tyrseshe sex .... toi tolkova me obichashe,ama taq razlika v godinite men me spirashe.Taka che da gadaesh dali shte stane ili ne ... nqma smisal.PO dobre izlezte i pogovori s nego.Ti si znaesh ko da mu kajesh,a ako usetish che e za edin sex ... ne misle che si struva izobshto da se zanimavash s nego.
    Обичам те <3 !!!

Повече от фен
    Град
    Варна, България
    Hah abe jena ! Nqma nikak1v problem Q spoko! Az kogato bqh na 12 tr1gnah s 19 godi6en i sega sme si zaedno az s1m na 13 toi na 20 i ne ni puka i sme si mnogo 6tastlivi daje Taka 4e...va6ta razlika dori s toq e 6 godini nik1f problem ne sa! :P

и яко ли е да те плющи с ... 2 пъти по-голям от мозъка ти ?
    обичам дениту ми {}

Град
    In my head
    Оф, стига бе...То че тоя твоя е педофил от класа стана ясно, ама поне не давай тъпи съвети на останалите.

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Frank_Lampard

и яко ли е да те плющи с ... 2 пъти по-голям от мозъка ти ?
    Копеле от днеска ти си ми любимия пич в тоя форум !!! \/

SoRRy Slasurche az sled nqkolko meseca prava 14 i znam kvo ti e.Az s 16 godi6en ne misla 4e 6e mi stanat ne6tata ti mi govori6 za 20.Spored mene e za ednoto...Nali se se6ta6 noo moje i da izleze pi4 Risk pe4eli,Risk gubi.Tva e jivota!
    JiVeI TaKaChE KaTo UmReSh I DqVoLa Da Ti ZaPaLi SvEsHt!!!

Naistina moje da te haresva kakto kazva no kakav vid haresvane ... haresvane na harakter ili harasvane kato privlichane za sexulani otnosheniq. Az lichno ti preporuchvam d ane se zahvashtash zashtotot nqma da izlezne nishto dori i da te haresva rano ili kusno shte se osuznae i shte te zareje. Ili pak shte i poigrae s teb i shte mu omruznesh. Kazvam ot lichen opit s "batkovcite" lichno az si izpatih i ne mislq da go povtarqm no ako iskash vse pak da probcvash davai takmo shte se nauchish i shte znaesh za drug pyt.

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от {P}BuBi{P}
    Naistina moje da te haresva kakto kazva no kakav vid haresvane ...
    Аз бих използвал звучната дума "педофилско" \/

Град
    In my head
    Цитирай Първоначално написано от ATAKABG
    Цитирай Първоначално написано от anito.sl
    разбира се, че разлитата във възрастта ви е прекалено голяма! такъв човек може да иска от теб само едно и това е секса, но е задължаваща и обвързваща със сериозност връзка! избий си от главата, че в този живот всичко е розово и слез на земята, преди някой друг доста по-грубо да те е приземил!
    Не всички търсят сериозни обвързващи връзки.
    Защо едва ли не като си избирате гадже трябва да мислите и за брак с него едва ли не... Живейте за мига,не мислете за след време...
    Че кой мисли за брак, просто повечето момичета не ги кефи да са бройка само за един път.

Не мисля че има смисъл една такава връзка

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си