- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- moderirano ot WIM: toi e na 20 az na 13 ...
![]()
No comment.
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
разбира се, че разлитата във възрастта ви е прекалено голяма! такъв човек може да иска от теб само едно и това е секса, но е задължаваща и обвързваща със сериозност връзка! избий си от главата, че в този живот всичко е розово и слез на земята, преди някой друг доста по-грубо да те е приземил!
ей заради такива прости мнения направо откачам!!!!Първоначално написано от Beb4e__to
баси глупачката дето трябва да си, че да напишеш подобно мнение
![]()
ЯвноПървоначално написано от DeadSoul
![]()
1 година нищо не значи!Първоначално написано от malkoto_sladur4e
Въй че са ми смешни такива пикли като тебе...
Razlikata naistina e golqma,no zavisi mnogo i ot samoto momche.I az bqh taka predi vreme.TOchno syshtata razlika i godini,no toi ne tyrseshe sex .... toi tolkova me obichashe,ama taq razlika v godinite men me spirashe.Taka che da gadaesh dali shte stane ili ne ... nqma smisal.PO dobre izlezte i pogovori s nego.Ti si znaesh ko da mu kajesh,a ako usetish che e za edin sex ... ne misle che si struva izobshto da se zanimavash s nego.
Първоначално написано от malkoto_sladur4e
![]()
![]()
![]()
и яко ли е да те плющи с ... 2 пъти по-голям от мозъка ти ?![]()
обичам дениту ми{}
Оф, стига бе...То че тоя твоя е педофил от класа стана ясно, ама поне не давай тъпи съвети на останалите.Първоначално написано от malkoto_sladur4e
Копеле от днеска ти си ми любимия пич в тоя форум !!!Първоначално написано от Frank_Lampard
\
/
![]()
SoRRy Slasurche az sled nqkolko meseca prava 14 i znam kvo ti e.Az s 16 godi6en ne misla 4e 6e mi stanat ne6tata ti mi govori6 za 20.Spored mene e za ednoto...Nali se se6ta6 noo moje i da izleze pi4Risk pe4eli,Risk gubi.Tva e jivota!
![]()
JiVeI TaKaChE KaTo UmReSh I DqVoLa Da Ti ZaPaLi SvEsHt!!!
Naistina moje da te haresva kakto kazva no kakav vid haresvane ... haresvane na harakter ili harasvane kato privlichane za sexulani otnosheniq. Az lichno ti preporuchvam d ane se zahvashtash zashtotot nqma da izlezne nishto dori i da te haresva rano ili kusno shte se osuznae i shte te zareje. Ili pak shte i poigrae s teb i shte mu omruznesh. Kazvam ot lichen opit s "batkovcite" lichno az si izpatih i ne mislq da go povtarqm no ako iskash vse pak da probcvash davai takmo shte se nauchish i shte znaesh za drug pyt.
Аз бих използвал звучната дума "педофилско" \Първоначално написано от {P}BuBi{P}
/
Че кой мисли за брак, просто повечето момичета не ги кефи да са бройка само за един път.Първоначално написано от ATAKABG
Не мисля че има смисъл една такава връзка