- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- сенки за тъмни очи
Някой може ли да ме посъветва какъв цжят сенки отиват на тъмно зелени и малко пъстри очи?![]()
Ами да, кафяви е собър вариант. Също и всякакви землисти и естествени нюанси (кафяво, зелено, обаче не светло залено ами по-тъмно и пастелено). Съшо е супер яко (поне за мен) черни сенки. Обаче само при условие, че ги нанасяш умело...иначе става смешно.
Благодаря много за предложенията!А какво е мнението ви за златистите сенки за очи?
Очите ми са светло кафяви.Боядисах се с черна коса(кестеняво си ми е ест.),слагам черен молив и спирала..очите ми изглеждат почти черни. Супер много ми отива бяло ,лилаво,розово .. Мисля че само жълто,синио ,зелено,червено няма да седят на тъмни очи.всичко е въпрос как си си сложила сенките![]()
2 т. от правилника. Бан на профил
Neznam spored men na tumni ochi podhojdat poveche svetli cvetove)
Никога не спори с идиот, защото ще те завлече на неговото ниво и ще те победи - по-опитен e !!!![]()
![]()
Според мен има значение цялостният грим, облеклото и косата..
Тва за кафявите очи,че не отива синио и червено при мен не е така..С руса коса съм, нз дали това има някакво значение, но имам отзиви, че ми отива
Много зависи как си го направиш грима.. и тва което й казахте, ако не си го направи добре... ?!![]()
За зелени очи аз мисля,че е добре кафевичко, и тъмно зелено към кафяво.. незнам как се нарича този цвят и дали си има име но е често срещан в комплектите със сенки![]()
NJOY!![]()
сиво към черно![]()
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
Абсолютно съгласна.Очите изглеждат великолепно.Също така както ти прдложиха сиви сенки по сребристи.На светлите очи - по-тъмни сенки.Подчертават окотоПървоначално написано от Lorraine
мхм,но можеш и да пробваш опушен грим(сиво и черно..мн е яко \
/ )
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
Мила и моите очи са такива.Аз мисля че проба му е майката защото страшно много зависи от цвета на кожата ти.Айде успех![]()
Ако някой се опита да те засенчи, остави го да слънчаса!!!