.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20
    Guest

pravite li i vie toq 6iban trick momi4eta

zaribyavate li vie taka mom4etata i posle se pravite na udareni
    na mene taka mi seslu4i svalyahme se okolo mesec i sega se pravi na udarena ne mi obru6ta vnimanie bez nikakava pri4ina

Град
    O.C kvartalat na bogatite :)
    незнам кое те кара да мислиш че това което прави момичето е трик... може да си има някаква причина за да го прави.Пробвай да поговориш с нея-може да се окаже нещо много по-смислено от това да ти прави номер мойе да е изгубила интерес или происто се е случило нещо ,което ти си пропуснал
    кОгаТо НЯМА какво да ми Кажете - Уста не ОтваРяйТе! кОгаТо НЯМА какво да Ми ПокаЖете - не се ОтваРяйТе !.. и кОгаТо не ВдяВате - ЗаеБете да РазСъжДаваТе...

Guest
    ne vsichki momicheta sa takiva a taka pravi poneje moe da e ot kapriznite i da ne i e haresalo neshto koeto ti si napravil pomisli si kakvo moje da e to

ne bih kazala 4e e nqkak1v trik..az s16to s1m go pravila..daje bih kazala 4e v momenta post1pvam po s16tiq na4in..za vsi4ko si ima pri4ina..za da stane taka zna4i ima za6to..osven ako ne e nqkakva kyrva/s izvinenie/ koqto zaribqva vsi4ki

Супер фен Аватара на In4iTu_
    Град
    Варна
    Може изведнъж да е решила да се прави на недостъпна. Говори с нея направо...
    П.П: К'во е това "сваляне" 1 месец?!
    The journey never ends.
    Love is like the wind. You can't see it but you can always feel it!
    Take a risk. Dare to move. Love is a leap of faith.

ami ne vinagi go pravim naro4no.parvo vsi4ko e uj na 6ega a posle razbirame 4e toi izpitva ne6to i ne iskame da go naranqvame zatova prosto se otdrapvame i se nadqvame da mu mine.taka si mislq az...
    =)=)=)=)mnogo smilies

Супер фен
    Може да си я разсърдила нещо...Разбери!!!

Mm..ba6 trik..ne..bih kazala,4e ili ima nqkak1v problem,ili ne6to si napravil,koeto q e zasegnalo,ili ne te haresva i si t1rsi na4in da te otdale4i ot sebe si..az 4esto go pravq tova,kogato os1znaq,4e otsre6tniq ne e za men(4e ne mi haresva dostat14no)..vqrno e,grubi4ko si e,no ponqkoga i taka se polu4ava..samo nedei i ti da se naduva6 prejdevremenno,predi da si razbral pri4inata..pogovori s neq ili izmisli nqkak1v na4in da si v1zv1rnete otno6eniqta,ako ne smqta6,4e e ne6to seriozno..naistina e nepriqtno,no opitai se da razni6ti6 situaciqta..ako p1k vidi6,4e nqma smis1l..prosto prod1lji napred..
    Look deep inside me ...

Мега фен Аватара на koalka
    Може да има и причина...Например спряла е да те харесва.След като един месец не е направила нищо или по-точно не си й отвърнал на чувствата, просто интереса й към теб е изчезнал.

Guest
    ami ima si gadje tva propusnah da pi6a...
    ami i az takak misleh kato vas ne me haresva

ama i az re6ih da ne i pbru6tam vnimanie posle si stoq taka na 2-3 metra ot neq tya se prosyaga takava mahami edin list pred o4ite obru6tam se usmihva mi se

otivam pozdravyavam q ta mi se oblyagha takava na gurdite leji ne6to..
    posle re6ih da sedna do new tq vika nyamaa myasstoo i se mahnaa..
    edna takava ...
    kvo e tova??

Guest
    dobre de absolutno nikoi ot vas ne go pravil, ako haresva nyakoe mom4e da go svalya i posle da se pravi na nedostupna?

Град
    Sofiq
    Moje v na4aloto da e bilo 6ega no se ga da se e okazalo 4e ve4e e ne6to pove4e zatova da se e drupnala.Edva li e trik.Govori s neq i q popitai kakvo stava

Голям фен Аватара на PoisoNGirL
    Град
    [BuRNinG-iN-HeLL]
    Ima momicheta,koito ti vlizat pod kojata i sa milichki i dobrichki i posle se durpat za da vidqt kvo shte stane. Moje i taka da e.No edno e vqrnoto,che trqbva da q pitash kakvo stava.A moje li da si ostanal s greshno vpechatlenie i tq samo da si e pravila shega s teb.Vsichko e vuzmojno zatova q pitai inache nqma da razberesh istinata.
    Ako nqkoi te popita kakvo e liubovta,kaji mu,che e mechta,koqto vodi do smyrtta!

Според мен въпреки че момичето си има приятел е решила да разнообрази малко и да си зарибява други момчета... Просто защото за момента и е омръзнало с нейния приятел. И явно ти си бил едно от тези момчета.. Ей така харесваш и и си те зарибява... :P
    I'm a bad ass girl in this messed up world!
    I'm the sexy girl in this crazy world!
    I'm a simple girl in a complex world!

Голям фен Аватара на ice_cream_f
    Moje da ima pri4ina za da postupva taka s teb.Pogovori s neq!Moje bi tova e bilo samo edna zaka4ka! No vsqko momi4e postupva po razli4en na4in \/
    Nikoga ne se otkazvai da presledva6 me4tite si!

Фен
    Град
    BG
    smqta6, 4e e trik .... ne! Bih kazala, 4e po-skoro e prosto igra .... jenite obi4at postoqnno da si dokazvat, 4e sa haresvani i krasivi ..... kakto myjete obi4at da gi mislqt za pi4ove .... To tova e ne6to napylno estestveno ... ne znam dokolko e pravilno ... no moga da kaja, 4e jenite imat nujda ot tova ....
    Somebody wants you,
    Somebody needs you,
    Somebody dreams about you every single night
    Somebody can't breathe without you, it's lonely
    Somebody hope that some day you will see
    That somebody's me

Guest
    dobre ..ama az kak da postupya 6toto ne iskam pak da otida pri neq i tq da se pravi na tupa..
    i az li da ne i obru6tam vnimanie ili kak mislite?
    az si misleh 4e to4no taka e 4e e re6ila 4e mnogo dale4e sme oti6li..
    ama na drugiq den me zaka4a i otivam pri neq i se durpa...

podludyava me

xaxaxaxa mi pi4 moje da e samo flirt i ni6ty drugo......axaax i az sum taka flirt..flirt i posle zabevam mom4etyYy e...verny 4e e malko gadno de ama....
    СЪКРОВИЩЕ, ОБИЧАМ ТЕ, НЯМА ДА ТЕ ДАМ ЗА НИЩО НА СВЕТА....КОГАТО НЕ СИ ДО МЕН ИСКАМ ДА СЕ ИЗПАРЯ ДА МЕ НЯМА.....ЛЮБОВТА МИ СЕ НОСИ ОТ НЕБЕТО КЪМ ТЕБ..ОБИЧАМ ТЕ БЕЗУМНО МОЛЯ ТЕ ОБИЧАЙ МЕ И ТИ!!!

Голям фен
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от passion_kisssss
    xaxaxaxa mi pi4 moje da e samo flirt i ni6ty drugo......axaax i az sum taka flirt..flirt i posle zabevam mom4etyYy e...verny 4e e malko gadno de ama....
    Дано някой да те изчука така че цял живот да ходиш разкрачена

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от ATAKABG
    Пълно е с такива пачаври. Не се занимавайте с такива. Или ги напийте на некой купон и ги чукайте здраво,а после дим да ви няма да видят дали е гот
    Силни думи ехххххх
    не е ли сладур.
    162--бан по ип и профил, системно нарушаване на 2, 11 и 8 т.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си