.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15
    Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив

Оралният секс води до рак

хахахх

Наскоро оповестени данни от изследване на шведски учени доказват, че оралният секс води до завишен риск от рак на устната кухина.
    "Избягвайте оралния секс", съветва зъболекарят и учен д-р Розенкуист, ръководител на проекта. Ракът се идентифицира при хора от средната възраст и по-възрастни хора. Другите най-чести фактори за това са пушенето и алкохолът. Обезпокоителен е фактът, че в последните години възрастта, при която се идентифицира заболЧестотата на заболеваемост е 1 на 10 000, сочат данните. Резултатите от изследването на шведските учени се подкрепя от други сходни изследвания на учени от САЩ и Франция.

Туморът се причинява от HPV вирус. Данните сочат, че близо една трета от момичетата на 25 години в САЩ носят този вирус, но около 95% от тях се излекуват в рамките на година. Останалите са склонни към развитие на рак.яването спада – засегнати са все повече млади хора.

...и до чума при жените и оплешивяване при мъжете
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Град
    In Your Mind
    Значи да очаквам, че ще умирам
    I love you...

Мега фен Аватара на koalka
    За пръв път чувам подобно нещо.

Град
    BG Haskovo
    da...to po taq logika...daite vsi4ki da umirame..! To v toq jivot vsi4ko do nqkva bolest vodi.. ve4e udovolstviq ne ni ostanaha!! Alkohola,cigarite,sexa (dori i oralniq sex) ....
    k`vo li nqma da izmislqt xqx
    Nikoga ne prikrivai 4uvstvata si Kogato si 6tastliva - otdai im se! Kogato ne si - prejivei gi! "Ne se vprqgai v jivota i bez t`va nqma da izlezi6 jiv ot nego"

Guest

Re: Оралният секс води до рак

Цитирай Първоначално написано от cherinka
    хахахх

Ракът се идентифицира при хора от средната възраст и по-възрастни хора.
    taka che duhaite dokato ste mladi inache posle she se mre

hahahha tiq shvedi nqmaha li si shvedskata troika kvo da trugnali da se pravqt i na u4eni ;]

Мега фен Аватара на bungle
    Град
    при чичо Страх
    Води и до заушка..

... да знаете само.
    I am the lover in your bed and i control you
    I am the sex that you provide and i control you
    I am the hate you try to hide and i control you
    I take you where you want to go
    I give you all you need to know
    I drag you down i use you up

Голям фен
    Град
    Lost In Dying World
    Цитирай Първоначално написано от Alerta
    Значи да очаквам, че ще умирам
    Да... и аз!

Град
    На Луната :)
    ог боже тази май е някаква супер гнуслива че се чуди как да ни накара всичките да се откажем от малките удоволствия
    Едно време корабите бяха дървени, а мъжете железни. А сега положението е много зле - корабите са железни, а мъжете - дървени.

98% от младото поколение харесва чалгата!
    Ако си от 2%, които я мразят сложи това в подписа си.

Град
    У Нащу Селу
    ...и до едра шарка и диария
    Важното е да си Тъп и Упорит! И знай,че дори и да миришеш...ако си циганин на място...винаги ще имаш приятели...зад теб...

Guest

Re: Оралният секс води до рак

Цитирай Първоначално написано от cherinka
    хахахх

Наскоро оповестени данни от изследване на шведски учени доказват, че оралният секс води до завишен риск от рак на устната кухина.
    "Избягвайте оралния секс", съветва зъболекарят и учен д-р Розенкуист, ръководител на проекта. Ракът се идентифицира при хора от средната възраст и по-възрастни хора. Другите най-чести фактори за това са пушенето и алкохолът. Обезпокоителен е фактът, че в последните години възрастта, при която се идентифицира заболЧестотата на заболеваемост е 1 на 10 000, сочат данните. Резултатите от изследването на шведските учени се подкрепя от други сходни изследвания на учени от САЩ и Франция.

Туморът се причинява от HPV вирус. Данните сочат, че близо една трета от момичетата на 25 години в САЩ носят този вирус, но около 95% от тях се излекуват в рамките на година. Останалите са склонни към развитие на рак.яването спада – засегнати са все повече млади хора.
    Ми то от HPVсе хваща и рак на шийката на матката,тъй че голяма работа.Правете свирки на воля,тъй или иначе все ще се мре.

Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София
    Преди 1 година пак беше пусната такава тема, но там се казваше, че води до рак на сливиците.

Колко удоволствия имаме, че да тръгнем да се лишаваме и от това... А и аз не вярвам, че е истина.

ще се мре...

Повече от фен Аватара на [m!s$_k@pr!$]
    Град
    някъде там...
    Цитирай Първоначално написано от bungle
    Води и до заушка..
    to4no
    Любов Ли?Тя Не Съществува!Курви ли?Курволяк колкото си щеш!Аз ли?Аз ще те забравя!Тя ли?След третото ебане ще ти е омръзнала!Защо винаги аз съм единствената,а тя поредната!?!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си