- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Оралният секс води до рак
хахахх
Наскоро оповестени данни от изследване на шведски учени доказват, че оралният секс води до завишен риск от рак на устната кухина.
"Избягвайте оралния секс", съветва зъболекарят и учен д-р Розенкуист, ръководител на проекта. Ракът се идентифицира при хора от средната възраст и по-възрастни хора. Другите най-чести фактори за това са пушенето и алкохолът. Обезпокоителен е фактът, че в последните години възрастта, при която се идентифицира заболЧестотата на заболеваемост е 1 на 10 000, сочат данните. Резултатите от изследването на шведските учени се подкрепя от други сходни изследвания на учени от САЩ и Франция.
Туморът се причинява от HPV вирус. Данните сочат, че близо една трета от момичетата на 25 години в САЩ носят този вирус, но около 95% от тях се излекуват в рамките на година. Останалите са склонни към развитие на рак.яването спада – засегнати са все повече млади хора.
...и до чума при жените и оплешивяване при мъжете![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Значи да очаквам, че ще умирам![]()
I love you...
da...to po taq logika...daite vsi4ki da umirame..! To v toq jivot vsi4ko do nqkva bolest vodi.. ve4e udovolstviq ne ni ostanaha!! Alkohola,cigarite,sexa (dori i oralniq sex) ....
k`vo li nqma da izmislqt xqx
Nikoga ne prikrivai 4uvstvata si Kogato si 6tastliva - otdai im se! Kogato ne si - prejivei gi! "Ne se vprqgai v jivota i bez t`va nqma da izlezi6 jiv ot nego"
taka che duhaite dokato ste mladi inache posle she se mreПървоначално написано от cherinka
hahahha tiq shvedi nqmaha li si shvedskata troika kvo da trugnali da se pravqt i na u4eni ;]
Води и до заушка..
... да знаете само.![]()
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
Да... и аз!Първоначално написано от Alerta
![]()
ог боже тази май е някаква супер гнуслива че се чуди как да ни накара всичките да се откажем от малките удоволствия![]()
![]()
![]()
Едно време корабите бяха дървени, а мъжете железни. А сега положението е много зле - корабите са железни, а мъжете - дървени.
98% от младото поколение харесва чалгата!
Ако си от 2%, които я мразят сложи това в подписа си.
...и до едра шарка и диария![]()
Важното е да си Тъп и Упорит! И знай,че дори и да миришеш...ако си циганин на място...винаги ще имаш приятели...зад теб...
Ми то от HPVсе хваща и рак на шийката на матката,тъй че голяма работа.Правете свирки на воля,тъй или иначе все ще се мре.Първоначално написано от cherinka
![]()
Преди 1 година пак беше пусната такава тема, но там се казваше, че води до рак на сливиците.
Колко удоволствия имаме, че да тръгнем да се лишаваме и от това... А и аз не вярвам, че е истина.
ще се мре...![]()
to4noПървоначално написано от bungle
![]()
Любов Ли?Тя Не Съществува!Курви ли?Курволяк колкото си щеш!Аз ли?Аз ще те забравя!Тя ли?След третото ебане ще ти е омръзнала!Защо винаги аз съм единствената,а тя поредната!?!