nqkoi ot foruma slu4aino da si e pravil plitki s izkustvena kosa ili prejda???
Moderated by ^npocTo^a3^f^
Точка 1 от правилника!
Благодаря!
Takofa li ?
[img]http://monmonjalaci.hit.bg/MATRIX.jpg[\img]
mi ne 4ove4elaby b vijdal li si q ... e tq be6e s takiva se6tash li se?
az sum si pravila zashto?
{{*I wAnT tO bE liKe BaRbIe..tHat BitcH haS eVeRyThinG*}}
i kvo ako si e ?
mi iskam da pitam kade za kolko pari sa si gi pravili dovolni li sa?
Една моя позната беше на плитки с прежда близо две седмици.Изглеждаше наистина много яко,но се измъчи доста докато беше с тях а и след това.Голям проблем беше къпането,почти невъзможно.След като ги махна косата и беше адски изтощена и не мязаше на нищо.Беше принудена да отиде на фризьор и да я скъси доста!
Аз в момента съм с такива плитки и е яко ама малко боли косата,защото става 2 седмици съм тъкаЕйся четвъртък петък и махам и се стижа 1-ви ноемр защото няя оправяне иначе
![]()
da ti kaja mila AZ bqx tova lqto sus takiva PLITKI malko pod krasta sus prejda .naistina e mnoogooo qko, kapaneto ne mi be6e problem ,bqx okolo 3 sedmici s tqx i kato si gi maxnax pri parvoto izmivane na kosata mi padna malko pove4ko no izob6to ne mi se be6e izto6tila tolkova kolkoto si4ki razpravqt .slojix i nqkolko pati maska i pak si be6e sa6tata kato predi.padaneto na kosata sled plitkite moje da se obqsni taka ,prez tova vreme prez koeto si s plitki ti ne se re6e6 !poprincip vseki den kato se sre6e6 ti padat okolo 100 kosama ot glavata i tui kato prez veremeto koeto si s plitki te nqma kak da padat ,zatova kato si gi maxne6 ti se struva 4e tii pada malko pove4ko kosata ot normalno ,no tova e taka za6toto te togava po4vat da padat na vednuj ,dva pati .i taka nqma ni6to lo6o moje bi ako si tretira6 kosata taka dosta 4esto se splita6 togava moje i naistina da po4ne da ti se izto6tava no za 1 ,2 pati v godinata e qko i ne e vredno no vse pak zavisi i ot samata struktura na kosama .precenqvaite sia da ti kaja 4e az dori sled tva ne se postrigax ,,,za6toto naqmax nujda i stiga ste pisali kolko izto6tavalo kato ne znaete kak se podarjat 6te izto6tava ...da !aide \
/
![]()
na men tiq s takiva plitki sa mi smeshnizashtoto navsqkude ima takiva momi4eta deto se pravqt taka
emii ne mojah da go obqsnq ama...
maleee az bqh na takiva plitki i kato trugnah da si gi maham i mi padna polovinata kosa. po-dobre nedei ako ne iska6 da ople6ivee6
puk i ve4e mislq 4e modata im otminava
Там, под синьото небе,
ще плаче армия червена;
Гонзо ще държи в ръце
купата окървавена.
И пак ще седнат на престола,
там, под синьото небе,
пред очите на Апостола,
наш'те СИНИ БОГОВЕ!
здравейте аз плета плитки така че който се интересува може да ми пише на yim@abv.bg
edin vypros w cqlata istoriq ne razbrah kolko 6te mi izleze ako vse pak re6a da se napravq na plitki![]()