.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 4 от общо 4

Тема: bubreci

Guest

bubreci

aide molq vi kajete mi...zna4i imam edna priqtelka..no tq postoqnno luje za da q sujalqvat...ot dete ima problemi s bubrecite..postoqnno hodi na pregledi na izsledvaniq tova onova..pi6ka6e kruv do skoro..i sega i praveha pak izsledvaniq..i kaza che ima "vuzpalenie" na bubrecite koeto nemoje da se izlekuva..lekarite i kazali che ima veroqtnost ako ne se vuzstanovqt bubrecite i do 2 3 godini da ymre..vuzmojno li e da e istina tova koeto kaza...

mania4kata
    Guest
    mi moje i da e vuzmojno..ne sum kompetentna...shtom ot dete ima problemi moje i da e vuzmojno..chuvala sum za vuzpalenie na bubrecite..no neznam moje li sled 2 3 godini da se ymre ot tova..

Мега фен
    Град
    SF
    Възможно е да има наистина някакво възпаление на пико4ната система, например цистит (като про4етох за това, 4е е пишкала кръв, веднага това ми дойде на ум), но циститът се лекува с антибиотици и в никакъв слу4ай не се умира от него. А ако има някаква бъбре4на недостатъ4ност, наистина може и да се стигне до смърт, ако не й се направи трансплантация. Знам ли... ако девойката оби4а да я съжаляват, като нищо да ви лъже

Робинята на Quench

Супер фен Аватара на batkodoki
    Град
    между Риман§Рахманинов
    глупости!
    няма кой да каже такова безумие на едно дете!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си