- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- От4аяние
Не знам дали е за тук но все някуде трябва да си излея душата.Аз сам едно 16 годишно мом4е.Последната 1 година изпаднах в тежко състояние.Не излизах на вън у4ождих се с вси4ки изпаднах в някаква депресия цяла година се беше като ад.Сега след като се помних и се огледах разбрах,4е сам абсолютно сам.Нямам приятели,нямам никого.Не знам какво да правя...Последнва съвета на психо-терапевта ми излизах,по4нах да спортувам,но не мога да си намеря никого.Не мога да си намеря компания,камоли приятелка,а ми писна да слушам съу4ениците си за поредния купон и тн.За 1 път от 1 година се 4увствам жив,но непълноценен.Изживявам най-хубавите си години по-най лощия на4ин.Ве4е сам от4аян.Всеки си има компания приятели,а аз си нямам никого.Не знам какво да правя...
Сприятели се с хората от класа ти,от квартала намерете общи теми за разговор...Само за това мога да те посъветвам.Но наистина е супер гадно да нямаш хора с които можеш да споделяш,да те подкрепят...Потърси нови контакти-не пропилявай най-хубавите си години
Бъди себе си-трудно е,но не и невъзможно!
Ами и аз мисля ,че трябва да рискуваш и да започнеш да се опитваш да се сприятеляваш с хората около теб !Не се отчайвай !И на твоята улица слънцето ще изгрее!![]()
Лошо е да няма с кого да споделиш и да си съвсем сам,но понякога и когато си обграден от много хора можеш да се чувстваш напълно самичък!!!!!Мисли позитивно и в никакъв случай не се затваряй в себе си ,а се опитай да откриеш някой около теб ,с когото ти е приятно да си говориш и започни да се държиш по освободено !Няма начин да не откриеш такъв човек,дори и някое момиче.Защо си мислиш ,че сега няма някой около теб,който се нуждае от усмивка ...може би от твоята !!!
Като за начало ето ти една приятелска усмивка от мен :![]()
If it is crime to loving you then Im guilty !
Ами започни да общуваш повече със съучениците си, с тези с които тренираш, все с някой ще се сприятелиш..наистина е кофти състоянието в което си бил..и това, в което си сега, но на всеки може да се случи![]()
Хубаво е,че поне се чувстваш жив!!!Като за начало можеш да почнеш с по-несериозните връзки от дискотеките,какво пък поне няма да се чувстваш сам!Ще те успокоя с това,че момчетата много по-лесно си намират и гаджета и приятели...Започни да се обличаш "гъзарски" и все някой ще те хареса!!!Хайде успех!!!Първоначално написано от От4аяние
Еми, защо следващият път, когато има купон не отидеш и ти и там може да завържиш някое приятелство и т.н.Защо не излизаш с хората от класа ти?Естествено, ако хората ти допадат и го искаш.Предполагам си в квартал, където има много хора и там също можеш да намериш приятели.Не знам какъв спорт си тренирал, но отиди там където се играе, например футбол и се включи.Предполагам няма да откажат.Ще видиш, че ще си намериш приятели, ако си малко по-контактен.
Оф човек да не ти пука и аз съм бил в такъв период. Гледай си спорта и даскалото, гледай да развиваш личността си и да ставаш по-добър човек. Такива моменти са много подходящи да премислиш живота си и в ква насока ще го продължиш, да подредиш малко чувствата и мислите си... Не трябва ти да си търсиш някой приятел да бъде до теб, хората сами трябва да го поискат...![]()
ami vij syveta mi e glupav no sys sigurnost 6te pomogne predpolagam ima6 komp a i da nqq6 ne e problem
1vo napravi si profil v rivamodels.com aha.bg sladur.com i se zapoznai s vyzmojno nai mnogo hora predimno macki ot saitovete za zapoznanstva tyi kato si v systoqnie na emergency 6te deistva6 byrzo (li4no syob6tenie skype dva dni kafe itn) 6te ima nqkyv efekt
2ro vzemi skypa na horata ot klasa ti i po4ni da si 4ati6 s tqh
Казваш, че си се "отчуждил от приятелите си", ами сближи се отново с тях - не търси нови, просто излизай със старите.
The journey never ends.
Love is like the wind. You can't see it but you can always feel it!
Take a risk. Dare to move. Love is a leap of faith.
Spoko pi4, i tva se slu4va ...........seki e minal prez toq period i , naistina e sduhva6to![]()
We are like the living dead
Sacrificing all we have
For a frozen heart and a soul on fire
We are like the living dead
Опитай се да възтановиш старите приятелства.Обади се на хората от предишната ти компания и ги питай какво ще кажат,да пиете по нещо някой ден.Все пак сте били приятели,не мисля,че ще ти откажат![]()
Колка той не може просто да отиде на някои купон,трябва да буде поканен..тия изтории с големите купони дет целия кв е поканен ги има само в американските филми...Първоначално написано от koalka
Човек, депресията е кофти тръпка. Доста често и аз я изпитвам, но се опитвам да я превъзмогнаСпоред мен трябва да се сближиш със съучениците си. Ходи с тях на купони или с една дума - дай смисъл на живота си! Няма смисъл да си хабиш нервите с депресии и тем подобни. Аз като изпадна ме държат по не - повече от седмица! Излизай по - често, общувай с ХОРА! Това ще ти помогне по - бързо да я превъзмогнеш! А ако вече си я превъзмогнал както казах сближи се с хората от класа ти! Няма да сбъркаш! Айде УСПЕХ!
[color=red][size=7]Ćŗąđłě
ми брат ко да ти каа........начи слушаи ся виж от какво се инт хората околко теб започни да се занимаваш с това на първо време докато остановиш някаква връзка с тях и после пак си бади себеси или с тоя от твоя клас понаправи се на клоун малко разсиваи ги смятам че иамш поне малко чувство за хумо и аз бях така когато смених очилището ама си намираш приятели просто си даи малко време!!!!!Първоначално написано от От4аяние
...Love This Girl...She Compleat Me..!!{}(Тя си знае коя){}