- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- 4alga help :)
Ее да, по селата дам. Там няма работа освен, ако на близо няма някой по-голям град и там да ходят да работят. Нормално е да няма пари, пък и си е човештинка да се пийне една ракийка. Но колкото и да не искам да го призная, чалгата се слуша основно от простолюдието.Еее както и да е аз си знам за себе си, че не се включвам към него.
![]()
Просто масата от песните са плоски и изтъркани .. не се изисква много за да слушаш чалга.Първоначално написано от malka_sladuranka
Та ми стана странно да си изградя накъв профил за теб, защото ти пък не си проста.. хм шарен свят.
Ее...и аз не мисля, че съм проста, просто чалгата ми е в кръвта. Харесва ми- факт е, не мога да го променя. Е, ествствено слушам и други неща, но основно чалга. Да добавя, има не малко хора, които харесват тази музика и са доста интелигентни. Както и има не малко хора които слушат тази музика, но не го признават точно заради това, че простолюдието слуша чалга и не искат да си свързват с тези хора.Първоначално написано от WILD__BOY
Ми аз попринцип не слушам чалга(лек виц)
Но ще огранича препоръките ми до няколко хитови парчета. Мразя сякви анелии марии и други бози, истинската чалга е тая на която се топят калории.
ASKO SHEN - LESH DALE и asko shen - kork, кондьо атака микс,
и всичко на Орлин памуков
2т. системно
Дриш като работех в БИАД нямаше петък или събота когато да няма пет шес маси да направят сметка около две три хиляди лева. И то говориме за скромни почерпки. Правили сме рекордна сметка от Х0 000 лева , когато едно шефче няма да казвам кой, си поръча от най скъпото вино - 5 бона бутилката и, не беше само една бутилка.Първоначално написано от WILD__BOY
Мноо ми е интересно да видя някой дето слуша рап или метъл колко най голяма сметка ще направи в Билата и дали ще тича бърже да си върне количката за да не изгори с 20 ст.![]()
2т. системно
=D>Първоначално написано от Amayo
Run your mouth when I'm not around
It's easy to achieve
You cry to weak friends that sympathize
Can you hear the violins playing you song?
Those same friends tell me your every word
съгласна тея гореспоменатите анелия мария и т.н не са чалга, това е лигавщинаПървоначално написано от Red.Chil
![]()
Че мнутрите също пият вино ... ма за гъзария, не защото са ценителиПървоначално написано от Amayo
![]()
и дриш е мама ти.
Бате ти колко мутри познаваш. Мога да ти кажа че има толкова интелигентни мутри че настръхваш като осъзнаеш на тия как им сече пипето. Тва че мутрите били тъпи е най големия мит, и определено знаят как да се забавляват и да оценяват скъпите и хубави неща. Сега разбираш ли защо си дриш?Първоначално написано от WILD__BOY
![]()
2т. системно
Алисия-съблечи ме
Орк.Ориент-бейби
Анелия-вятър в косите
абе аз май само тия си знам аа и Ивана-най-добрата