- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Sled SeXx...
Ми точно след секс не, казвам го само и единствено ако наистина обичам човека, ама до сега след секс не съм го казвала. Обикновенно след целувка
Любов Ли?Тя Не Съществува!Курви ли?Курволяк колкото си щеш!Аз ли?Аз ще те забравя!Тя ли?След третото ебане ще ти е омръзнала!Защо винаги аз съм единствената,а тя поредната!?!
mmmmmm ponqkoga, no ne vinagi !![]()
Ми не ми се е случвало да го кажа...нЗз що![]()
![]()
Мне.
No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.
Първоначално написано от bungle
![]()
Търси вдъхновение и не започвай нищо без него...
Az mai samo vednuj no priatelia mi po4ti vinagi mi kazva 4e me obi4a sled sex..![]()
Еми не само след, по време на, преди това също.Нз на мен поне ми е най-хубаво след секс да си запаля една цигарка....Иначе, че с еобичаме - то това си е ясно![]()
I wish for this night time to last for a life-time
The darkness around me
Shores of a solar sea
Oh how I wish to go down with the sun
Sleeping, Weeping, With you...
И ние със сегашния ми приятел си го казваме непрекасното!Много е сладко да кажеш "Обичам те" по време на секс!...![]()
А също и след секса!![]()
Vinagi se stremi da ima adrenalin i trapka v jivota ti,za da moje6 da po4uvstva6 krasotata mu!...
Казвам го винаги, не само след секс. Когато почувствам, че искам да го кажа, го казвам, а това се случва доста често.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Еми то по принцип така става...Той ми казва "Обичам те"(след секс) Аз го погледна, изхиля се, цункам го и после казвам "И аз"![]()
Admin-Coki:
неподходящ размер на аватар!
ponqkoga no predpo4itam ili da pu6a ili da mu kaja "iskam pak"
ne!
otivam da pu6a sled sex
[!] ИсКаМ тЕ , нО тЕ иСкАм зАвИнАгИ [!]
аз пък не пуша... наистина ли е хуваво да се пуши след секс? винаги съм се чудил защо повечето жени го правят??
даа хубаво е, аз сега много много не пуша ама след секс пуша една или си дърпам от на приятеля ми...ама май няма да мога да ги откажаПървоначално написано от deusex
![]()
след секс само казвам чао и или заспивам до момичето
Craig David-Walking Away
MM зависи аз го казвам когато почувстам 4е е нужно и 4е искам да го кажа.. няма зна4ение дали е след секс или не... имало е слу4аи в които съм го споделяла и такива в които не... не е важно да се казва а показва!
Трябва да отвориме една специална тема за цигарата след секс-НАЙ-СЛАДКОТО НЕЩО!![]()
Vinagi se stremi da ima adrenalin i trapka v jivota ti,za da moje6 da po4uvstva6 krasotata mu!...
след секс казвам АЙДЕ ДА ГО НАПРАВИМ ПАК![]()
![]()
![]()
Ми понякога зависи накъде тръгне разговора ни след секс
Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън