- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Sled SeXx...
Sled Sex kazvate li "ObiCham Te" ?
D0n`T cRy F0r Th0s3 Wh0 n3v3R cRi3D f0R Y0u {F}
понякога...
Ako jivota beshe lesen , nqmashe da zapochva s plach...!
... следва ядене![]()
xa,az za sega sam go pravila samo s edin 4ovek i si go obi4am.ne samo sled sex,ami i po vreme na samiq sex mu kazvam "obi4am te",i toi sa6to mi go kazava i napravo poludqvam!![]()
Приятелят е човекът,с когото можеш да споделиш радостта от тъгата!!!
Не,след секс казвам обикновенно-"Това ли бе" След това изпадам в сънна кома и не се събуждам до следващия ден![]()
Zavisi ot partniora,s koito sum i chuvstvata mi kum nego.Na segashniq mi priqtel-da,kazvam mu i po vreme na sex,i sled sex....po vsqko vreme![]()
На сегашния ми приятел не го казвам, въпреки че много си го обичам.
не..защо пък да го казвам?!
хахха по-скоро нещо от рода на: "и ся кфо прайм?" придружено с очакващ поглед.. хаха
Само след като изгубим всичко сме свободни да направим каквото и да е.
Казвам го постоянно.
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
казвам му го по всяко времепреди, по време, след секс... изобщо!
така се чувствам още по-пълноценна
![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
...И ние си го казваме докато се любкаме хихихи
Много красиво усещане![]()
Избягвам след секс да ги казвам тия неща. По-добре преди секс. А най-добре по време на секс. \/
Нее
-* Най-голямото щастие в живота е да бъдеш обичан заради самия теб,или по-точно да си обичан,въпреки тебе! *-
Казвали сме си.
Зависи от градуса...мога и брак да и предложа![]()
Важното е да си Тъп и Упорит! И знай,че дори и да миришеш...ако си циганин на място...винаги ще имаш приятели...зад теб...
Не казвам-нещо гаджето ми изкрейзва и лудва така,че не е подходящо!
След секс му казвам колко много обичам научната фантастика. = )
amMm tfa e super, az sy6to kazvam "obiCham Te" i predi i po vreme i sled...Първоначално написано от Alex_f
no F4era edno mom4e kaza "az q *ba, tq ma gleda v ochite i mi vika "obicham te" jeni, kvo poi4i da govora" .... razbi mi vsi4kite ideali...xax![]()
D0n`T cRy F0r Th0s3 Wh0 n3v3R cRi3D f0R Y0u {F}
ami ponqkoga da ..... zavisi .... nie vinagi si kazvame po ne6to .... dosta 4esto tova e "obi4am te" .... no sy6to i "strahoto be6e" , "neveroqtne si" i razni takiva ....![]()
Somebody wants you,
Somebody needs you,
Somebody dreams about you every single night
Somebody can't breathe without you, it's lonely
Somebody hope that some day you will see
That somebody's me
Мразя всякакви разговори по време на секс, не ми влиаят добре! След секс също не съм приказлив
след секс - пак секс !
Казвам оби4ам те, когато наистина изпитвам нуждата да го кажа. Това може да е по абсолютно всяко време, вклю4ително и след секс. Но в никакъв слу4ай не е задължително да си казваме колко се оби4аме всеки път като го правим. Дори на мен тоя вариант ми зву4и малко кофти - все едно ако не е секса, няма да се оби4ате...
![]()
Робинята на Quench
АМи не не му казвам.Попринцип мн рядко му казвам че го обичам.А пък след секс не си казваме нищо.