- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как доказвате любовта си??
Интересно ми е как според вас се ДОКАЗВА че обичаш някой, всеки си има някви начини, но вие как го правите :P
С жестове.
Жертви.
Компромиси.
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
С внимание..или обратното.Различно!![]()
В чужда скръб мене ли ще утешиш?
Първоначално написано от adoration_
Suglasna sum s tezi dve mneniq nqma kakvo drugo da kaja
Например като се прощава, можеш да простиш почти всичко. Казваш колко много го обичаш, но и да го показваш с действията си.Начина по, който го гледам, начина, по който му говоря.
сигурноПървоначално написано от koalka
Няколко минути не си казахме нито дума.Само сърцата ни разговаряха.
Alliance binds us..
> Best song ever!
Амии то ако наистина си влюбен в даден човек,винаги могат да се намери начин да му го докажеш..Почва се с думи,след това обаче трябва да се премине и на действия..някакви красиви жестове,дори и с няколко погледа можеш да докажеш любовта си към някого..Не мисля че трябва да се направи кой знае какво,в любовта най-простичките неща,струват най-много :P
f@nt@zi@
С думи, жестове и т.н. Аз лично мисля, че го доказвам на гаджето ми всеки ден. И тя ми го доказва постоянно ( особено на скоро![]()
).
Мен направо си ми го пише на челото...като оставим това "доказателство"- с огромна доза внимание,с компромиси,с прегръдки и мн целувки,нежност,грижовност ако щете дори...с нежността си наистина мога да покажа колко щастлива съм в момента и как искам човека до мен да го усети максимално![]()
Интересно..как всъщност доказваме любовта си и за коя любов говорим?За онази приятелската,която е толкова истинска и чиста и онази,която ни пали .. но ни изпепелява?
Аз лично не показвам емоциите си или го правя рядко.Обикновенно с шоколад,колко малко хора всъщност са получили шоколад от мен..
И не защото съм самовлюбена,не мога да правя жестове,подаръци и комплименти,просто има различни хора и някой от тях(в частност АЗ) са устроени така,че не смятат за нужно да се хвърлят по врата на половинката си,да ги държат непрекъснато за ръка,през 3 минути да казваш "обичам те","липсваш ми",не е ли по-добре да кажеш просто "приятно ми е с теб"
Да,прошката..Трябва да прощаваме,за да знаем,че ако сгрешим и ние(което е почти неизбежно) да знаеш,че както ти така и някой друг може да прости.
Компромиси..Нормално,всичк сме правили компромиси,аз най-вече със себе си.
Подаръците..Обичам ги,кой не ги обича?
Вниманието..Ето,това е нещото,което всъщност изразява най-голямата любов...към когото и да е..приятел,гадже,сестра ... Когато се нуждаеш от този човек ти му отделяш внимание .. било то да го видиш за по чаша кафе,да се чуете по телефона или просто да му кажеш,че се радваш да го видиш..и наистина изглежда добре.
Ето това са нещата,които всъщност ми помагат да разбера дали съм обичана и желана.... и СЪМ!
"Какво ти харесва повече?..Да крадеш коли или да правиш секс с мен..?" от "Да изчезнеш за 60 секунди"
От мен струи любов! Няма начин да не се усетиС жестове, с компромиси, с уважение, с разбиране, подкрепа... и още и още... но само ако човека заслужава!!!
-* Най-голямото щастие в живота е да бъдеш обичан заради самия теб,или по-точно да си обичан,въпреки тебе! *-
Не мисля, че съм се влюбвала, за да доказвам любовта си![]()
The journey never ends.
Love is like the wind. You can't see it but you can always feel it!
Take a risk. Dare to move. Love is a leap of faith.
любовта не се доказва..тя се показва![]()
хх разбира се че щом обичаш някой мн силно ти ще простиш всички грешки които е допуснал...ше правиш компромиси...ше го уважаваш...с една дума...би дал живота си за него
Първоначално написано от bungle
Somebody wants you,
Somebody needs you,
Somebody dreams about you every single night
Somebody can't breathe without you, it's lonely
Somebody hope that some day you will see
That somebody's me
с подкрепа, уважение, компромиси, търпимост, жертви, пренебрегване на самите нас пред другия... и т.н. и т.н.![]()
Първоначално написано от anito.sl
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...