.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6
    Guest

Проблем св. Валентин

Приятелката ми с която ходим от почти 9-10 месеца , вчера ми вика че не признавала такъв празник , като св.Валентин , и празнувала трифон зарезан.Защо така , и как да постъпя аз , мислех да и подара нещо , романтична вечер и т.н. , но тя така направо ме затапи ):

Какво повече можеш да искаш Отидете да пиете някъде
    Всеки отминал момент е пропуснат шанс да преобърнеш живота си

Град
    Пловдив
    хахаххха...тва ма разби..... трифон зарезан е як празник ама друго си е свети валентин...чесно казано за първи път чувам момиче да не харесва свети валентин...нз какво можеш да направиш...но знам че насила не можеш да я накараш да харесва празника...щом не и се празнува няма да го празнувате...

Фен
    Град
    В мечтите..на мен и моята любима!!

Re: Проблем св. Валентин

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Приятелката ми с която ходим от почти 9-10 месеца , вчера ми вика че не признавала такъв празник , като св.Валентин , и празнувала трифон зарезан.Защо така , и как да постъпя аз , мислех да и подара нещо , романтична вечер и т.н. , но тя така направо ме затапи ):
    ми гъзи ко да ти каа угоди и др вариант нема............щом не иска или се опитаи да е накараш да го празнува с времето....нз ко да каа др тва е моито мнение щом не иска и огиди
    ...Love This Girl...She Compleat Me..!!{}(Тя си знае коя){}

Мега фен Аватара на iiirish
    не вярвам да го е казала с някаква умисъл или с цел да те нарани
    може би просто наистина не призната този празник! и ако питаш мен - с пълно права! макар че аз ще го празнувам, за мен лично това си е чиста проба подражание на западните държави! Св. Валентин е католически празник, а ние сме православни! в крайна сметка не е ли по-важно да зачитаме този празник, който е отбелязан във православния календар?!

така че не съжалявай излезте, отидете някъде с приятели, забавлявайте се и си изкарайте страхотно дори и без разгни глезотийки за Св. Валентин

Аз лично мразя Свети Валентин. Защо да зачитам католически празник. Аз съм православен християнин. Пък и за мен е тъпо само един ден в годината да покажеш на човека до теб, че го обичаш и цениш. Та ти, ако го обичаш.. ще му го показваш всеки ден. Пък и Свети Валентин е повод за тъга и мъка у хората, които не са срещнали любовта. Не ми харесва въобще!

А иначе по темата.. излезте, разходете се, вечеряйте заедно, правете секс, каквото и да е. Важното е да си изкарате хубаво.. няма значение кой празник празнувате.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си