.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Тема: Отмъщение

Наранена и изоставена
    Guest

Отмъщение

Здравейте! Преди няколко седмици с гаджето се разделихме, защото "не съм му покривала критериите". Бяхме заедно от 2 седмици.
    Попитах го за какви критерии става дума? Той ми каза, че не съм била "разкрепостена", не съм се носела в черно (представете си!!!) и съм била руса!!! Бахти и простака... аз му казах, че няма да си боядисам косата и да се нося като смъртта, само за да му се харесам и той ме заряза. Да, това не е някаква тъпа шега! Той наистина ме заряза, защото не съм изглеждала според неговите шантави критерии.
    Казах му, че няма да си изгоря косата с боя, да си изхвърля всички светли дрехи, да почна да се депресирам (таман да съм му по вкуса) и да прослушам готик, само за да му се харесам.
    Той вдигна рамене и след една седмица ми сервира, че си е намерил друга приятелка. Скъсахме.
    Не можех да повярвам, че ме зарязва заради външния ми вид?!
    Помислих си, че ме лъже... и преди няколко дни го видях... с нея... беше наистина самата смърт!!! Черна дълга коса, черна рокля, черен лак...
    За щастие точно, когато излезе от заведението в което беше с нея... зад себе си видях един мой много добър приятел, когото не бях виждала от месеци и го прегърнах от радост... и точно тогава, погледите ни с бившето ми гадже се срещнаха.
    Той изглеждаше бесен, но нищо не каза. Все пак, той ме беше зарязал... как можех, аз "блондинката, която вечно е радостна", да се хване с друго момче само за няколко седмици? И то момче, като него самия - метълист!!! Който е рус, също като мен!
    Бившия беше побеснял... виждах го в очите му, обаче нали съм "руса и ограничена", не му пасвах в графика и сега да си оди при оная черната смърт.
    А ето го и най-интересното - вчера ми звъни, за да ме моли да му дам още един шанс!
    Аз го отрязах: "Нали не изглеждам така, както искаш?! За какво ти е такова момиче като мен? Бъди си с оная почернената депресарка и й се радвай!"
    Как мислите, дали го е направил само защото съм била в обятията на друг и той ме е видял (и сега егото му е наранено) или наистина иска да опитаме пак? Ако да - да му дам ли втори шанс?

Skupa pomisli malko toi te e zarqzal zaradi stilut ti naa obli4ana i kosata posle te e vidql v obqtiqta na tvoq priqtel i e razbral kakvo e ispusnal.Re6i sama zavisi ot 4uvstvata ti.No pomisli ako pak te zareja dali nqma da te zaboli pove4e????

Мега фен Аватара на koalka
    Добре, че си го отрязала и не си му дала още един шанс.Ограниченият наистина е той, а не ти.Просто може би той избира момичетата по външност, а не гледа друго много по-важни неща, които може би със сегашната му приятелка липсват.Не му давай още един шанс.За две седмици не те харесва повече.

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Мани го тоя.

Препоръчвам ти да не се занимаваш с него. Трябва да ти е ясно, че просто те е изревнувал, и въобще не му се е променило мнението за теб. Дори и да се сдобрите, той пак ще си остане същия - нямал смисъл да си тровиш живота.
    Всеки отминал момент е пропуснат шанс да преобърнеш живота си

Голям фен
    Град
    City of Providence,Brown university
    бех забравил колко весело е тука
    Няколко минути не си казахме нито дума.Само сърцата ни разговаряха.

Alliance binds us..
    > Best song ever!

SteLiTy
    Guest
    Postypila si mnogo pravilno, na mennie sym v nego se e poqvilo edno chuvstvo na vina, moje bi se e sybudila i nqkakva trypka, no nishto poveche prodylji napred nqma smisal dori da se zamislqsh dali si ne si napravila greshka..

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Kefish me na Max mace... A inache mislq che toq e typ gei i ne se zanimavai s nego.. toi ne znae kfo iska..

Град
    Пловдив
    много добре си постъпила...мн се дразня от такива типове като него...зарязва те "щот не покриваш сичките му критерии"....тъпа работа...но както и да е...и по-добре не му давай втори шанс...не го заслужава

Супер фен Аватара на In4iTu_
    Град
    Варна
    Отрязал те е по най-тъпия начин...и се чудиш дали да му дадеш втори шанс? - естествено, че не...Пък и не е гояма загуба, щом не сте ходили дълго (само две седмици).
    П.П: А той покриваше ли твоите критерии?
    The journey never ends.
    Love is like the wind. You can't see it but you can always feel it!
    Take a risk. Dare to move. Love is a leap of faith.

Мега фен Аватара на iiirish
    може би наистина е изревнувал когато те е видял, че си в ръцете на друг човек! възможно е това да го е накарало да се замисли какво е изгубил, но... според мен си постъпила повече от добре! поставила си го на мястото му и си му показала, че никой не може да ти казва как да живееш живота си поздравявам те за упоритостта и ината ти

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Аз не бих му дала втори шанс.
    Заразял те е заради външността, което е доста глупаво.
    Не си залужава да си с човек, който гледа само външния вид.

П.П. Не си мисли, че онази като ходи в черно е 'депресирана комплексарка' или нещо такова!!!
    Наистина си доста заблудена, а и не слагай всички под общ знаменател!!!
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Супер фен
    Ne mislq,che shtom ti e kazal tyka i e postypil po tozi nachin zaslujava da se vryshtash pri nego!Ama vse pak ti si reshi dali iskash da mu go dadesh tozi shans.Ako bez nego se chuvstvash dobre ... nedei se vryshta,zashtoto ako te zareje otnovo shte go prejiveesh po trudno.I vse pak reshenieto si e samo i lichno tvoe.
    Обичам те <3 !!!

Повече от фен
    Град
    Mental Hospital...
    Хах. Кажи му, че ще му дадеш втори шанс само, ако се откаже да бъде метъл.
    8 и 11т. системно - бан по ип и профил.

Супер фен Аватара на CVETELLINA
    Град
    ПлеВеН
    пфппф хах незнам,мисля че трябва да си продължаваш напред живота..Точно пък заради човек,който ще мине и така бързо ще си замине от живота ти,не си струва да се депресираш...Пък защо трябва да се променяш заради него?! Ами да се промени той де хах.. Не мисля,че има някакъв шанс връзката ви,защото според мен този твоят бивш приятел е много повърхностнен,за да те отреже за такава глупост.Той ако не те е харесвал такава, каквато си,защо въобще е тръгвал с теб?
    f@nt@zi@

Махай го Продължавай нататък и не мисли за него

Супер фен
    Град
    Навсякъде и по всяко време!
    Леле каква сладост от победата усещам в поста ти,направо не можах да сдържа усмивката си.Той те е наранил,ти си му отмъстила,сега отново трябва да се съберете,за да намери друг начин да те нарани и ти пък от своя страна да му отмъстиш и така да си играете до безкрай Ами аз ти предлагам да седнете и да поговорите какво иска от теб.Ако ще си с него ще те приема такава,каквато си,ако не както ти си му казала да си ходи при другата.

Повече от фен
    Град
    In Your Mind
    Не му давай втори шанс щом те е зарязал заради външноста ти значи няма чувства към теб и пак ще го направи след време!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си