Имате ли стрии? ..И някой знае ли как може да бъдат премахнати?
Аз имах отидох на кожен взех си две мазила и се махнаха.
Силният намира решения, слабият оправдание.
Я кажи мазилата плс.
даПървоначално написано от sk8girL
не могятПървоначално написано от sk8girL
gluposti!nqmat mahane,tova sa belezi...mahat se po operativen put.polu4avat se pri prekomerno raztqgane na kojata.nqkoi se majat s mazila da q napravqt po-elastichna i posle da ne se poqvqt striite.no vednuj poqvqt li se-bez lazer ne se mahat.
Ауу тва е ужасно... стрии-те ... аз имах .. но не знам как ми се махнаха.. глупости са тва с лазарите и тен подоните.. (ся пак се гледам.. изчезнали са)
Не се махат.И аз имам ама нямам избор.![]()
Не се махат, но могат да изтънеят.Бие се витамин Б12 инжекция...
Admin-Coki:
обиждащи реплики в подпис.
/забрана за ползване на такъв.
Абе хора я не плашете така момичето/момчето.Махат се естествено и то не с операция,а с подходящите продукти!!!
За пореден път ще кажа , че всеки човек е различен . (Да взема да си го напиша под подписа обмислям).
На някой може да се махне, на някои не може и така. На мен неможаха , имам някви стрий все 1 съм раждала , но както и да е.
Чувала съм обаче, че докато стрийте имат червен цвят(още в началния си стадий когато са), могат да се премахнат лесно.Трябва да се пита лекар дерматолог.
т. 2, 9
Така е .. прав(а) е че всички са различни.. на мен си минаха еи така без да права ништо.... а на други хора не могат да се махнат нито с кремчета нито с каквито и да било хирургични пособия... А иначе дано при sk8girL да стане както при мен [-o<![]()
стрии се махат само с пластична операция![]()
Миличка не съм запозната много,но една приятелка си беше купила на Avon и после на Oriflame и каза,че била доволна.Има също на Galenic,L`oreal,Vishy, и някакви българскиа марки,които са на значително по-ниски цени.Ако отидеш в аптека или магазинче за косметика,на дали ще имат против да ти обяснят.Дано да съм ти помогнала поне малко.
Ахамм мерси много{} То и аз съм чувала за някви продукти на Avon,ама нямам си и на идея дали действат,но щом казваш че твоята приятелка е доволна значи трябва да се пробва:)Първоначално написано от dan dan dan
Аз ползвам на Дева крема против стрии и съм доволна,но както казват по горе всеки е различен!
A pak momchetata det se zobqt hodqt na solarium i prez zimata daje zashtoto po muskulite im se poluchavat strii...I hodqt za da si gi zalichat..ta i pri momichetata moje da podeistva..Ama mazilata mi izglejdat po nadejden variant..![]()
Ako ima6 klasmet moje i da se mahnat.Az sa6to imam sled barzo napalnqvane i kolkoto i da se maja s sqkvi balsami i kremove za tqlo do sq ne sa se mahnali
we nz ama tva na avon mai pomaga....a sa mi kazvali,4e i sus cinkova pasta stavalo....taq pasta davala super dobur rezultat![]()
![]()
![]()
Всичко,което не съм-прости ми!С всичко,което съм-приеми ме!С цялата си обич-изгори ме!С цялата си нежност-прегърни ме!Със страшния грях-прелъсти ме!
SpOmenahte SAUNA???TQ dava li nqkakav rezultata(DA ZNAM VSEKI E RAZlICHEN)I pomaga li /....?!
pffffff!Stiga ve4e be!Abe ne vi li pisna!Ima6 strii-ima6!I az imam ma ne pi6a se nqkvi t1pi temi po forumite i ne se,vaikam!Mi takava s1m si prosto!Ako nqkoi me obi4a 6te me obi4a i s1s strii!!!!!Are stiga 6oto znaite li kolko lo6i ne6ta ima na toq sv1t!Radvaite se 4e ste si jivi i zdravi!!!Tva e vsi4ko![]()
-Пишката ми е огромна и внимавай да не ти я плесна на лицето, че да не се обезобразиш.To...Накъде повече.
Edna moq priqtelka imashe strii i izpolzva krem Lipobase.
HeaL ThE WorLd...
MakE it a BettEr PlacE..
AZ imah strii no gi premahnah s krema protiv strii na DEVA struva 5 ili 6 leva vzeh si go ot blizkata kozmetika .napravi i tiu su6toto otidi kakto kaza edno momi4e po nagore v nqkoq kozmetika i apteka i 6te ti obqsnqt za kakvo stava vupos ina4e striite se poqvqvat ot resko otslabvane ili napulnqvane !