- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Харесвате ли педераcтите?
Пречат ли ви в обществото или не им обръщате внимание?
А ако такъв гаден педераcт ви е съученик или учител? Какво бихте му направили?
6e mu otreja venite da go izbavq ot stradanieto ...
neshto protiv pederasite li???
Ми не ми пречат, напротив стават за страхотни приятелкиАбе нека живеят. Виж сега ако са като едни травестити, които бях видяла преди много време - да пречат. Ама си беше гадна гледка - с къси поли и очевадно не се бях а избръснали тази сутрин и имаха бради...а походката Аууу
![]()
да много против
4е им отрежем на си4ките к*ровете!
Не харесвам кypви и педераcи никак!![]()
ОБИЧАМ ПЕДАЛИ!
изобщо не ми пречат, така има повече жени за мен.
az nqmam ni6to protiv tqx,i te sa xora.za sega na men ne mi pre4at.ako imam u4itel gei nqma da vzema otno6enie po povod orientaciqta mu!
Е как!Нали еба Куенч на задна прашка,и после му се сера в устата![]()
Хомосексуалистите не само че са готини, ами струват много повече като хора от половината тъпи и комплексирани селяци тука. Те са чувстителни, често интелигентни и много лъчезарни хора. Проблем са редките случай на хомосексуалисти които ти се натискат, въпреки че знаеш че си падат по жени (това касае мъжете разбира се). Но те не са по малко дразнещи от един наркоман който те навива да си забиеш иглата, от един алкохолик който те навива да се напиеш с него или от който и да е друг който се опитва да ти натрапи личните си предпочитания.
ne mi pre4at,po-skoro ne im obru6tam vnimanie
Никога не съжалявай за вчера,буди упорит днес,за да си щастлив утре
Съгласна съм изцяло с това мнение.Само да опълня, това за мен са хора родили се с женска душа затворена в мъжко тяло.Познавам един такъв и да съм честна, много си го харесвам като човек и като приятел!Първоначално написано от Snoopy_
I wish for this night time to last for a life-time
The darkness around me
Shores of a solar sea
Oh how I wish to go down with the sun
Sleeping, Weeping, With you...
ne mi pre4at ima hora ima i razli4ni mneniqi razli4ni vkusove.Po kakuvto pol si pada6 tva e,ne si vinoven
![]()
Много общо казано но съм съгласен. Според мен се дължи много женски хормони, твърде малко мъжки или други факти които още не са известни и няма да станат.
И какво значение има какви са му сексуалните наклонности?! Адски е тъпо това!
-* Най-голямото щастие в живота е да бъдеш обичан заради самия теб,или по-точно да си обичан,въпреки тебе! *-
Хомосексуалността е болест и обратните трябва да се приемат в болници и да се лекуват,защото са сбъркани и им е нужно лечение.Вместо да ги насърчават,че било нормално,трябва да се съзадат психиатрии и хосписи,където с лекарства и бой да ги вкарват в правия път,ако ли не да си се шибат вътре,но там,затворени като кучета.
ако се държът мъжки не, ако се лигавят и говорят като азис и китаеца да. а ако са мангали...
2, 11 и 8 точка системно - бан
крива чутура за болница си ти тъпако. защо в болница? дай да анализираме твойта представа за нормално... дядо ти е е*ал жени, баща ти е е*ал жени и ти един ден ще е*еш жени и около теб повечето така правят и това е нормално? Ами ако се изпедерастят сега 80% от хората и това продължи примерно 4000 години? Сещаш ли се че тогава твойте потомци ще има нетолерантни тъпани като тебе който да искат да ги вкарат в клиника.... Света се гради на ТО-ЛЕ-РАНТ-НОСТ. Имаме различни кожи, различни езици, различни религий, обичай, разбирания и т.н. Ако нямаше толерантност до сега да сме си метнали по една бомба всички и да сме измрели, защото винаги има някакви различия
всеки сам взима избора какъв да е а и на мене не ми пречат все пак и те са хора![]()
ShTe Te ChAkAm 0t tyMn0 Do TyMn0 i DoRi Da Ne Se PoQviSh ZnAm ChE BeZ TeB i MeN ShTe Se SyMnE No EdVaLi BeZ MeN ShTe ZaSpIsH ......
![]()
![]()
![]()
До гуша ми дойде от такива мнения-"мраза педерасти", "да мрат гейовете" и тн.. Баси хомофобите дет сте! До гуша му идва от сички вас!![]()
Tove e i moeto mnenie!Първоначално написано от Snoopy_
На мен ми пречат расистите като тебе в обществото!!!
-* Най-голямото щастие в живота е да бъдеш обичан заради самия теб,или по-точно да си обичан,въпреки тебе! *-