- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- При анален слагате ли презерватив?
Това е въпросът ми- кои от вас слагат презерватив при анален?
Слагате ли презерватив, ако сте се разбрали при секс той да свърши отзад?
mnoo qsno 4e bez kondom4e , to ina4e nqma useshtanei nqma kvo da se razbirate predvaritelno kude sha se svurshva tva si idva ot samosebesi , ti sega se 4udesh kak da se ru4nesh v dupeto li ...
Естествено, че ДА![]()
Интересува ме здравето му! Пък и той също иска![]()
"Es gibt Risiken, die man nicht eingehen darf: Der Untergang der Menschheit ist ein solches."
еми за кво ми е тоя кондом да не си изцапам пишката ли или да не забременее курвата![]()
Ne slagame.
еми и ас го права без там пък често и иначе
Препоръчително е да се слага, защото в ануса има доста бактерии. А и проникването с презерватив е по-лесно!
Е с капут как ша ти напълни дупето с любов бе![]()
Важното е да си Тъп и Упорит! И знай,че дори и да миришеш...ако си циганин на място...винаги ще имаш приятели...зад теб...
Много много рядко слагаме презерватив! Аз самата, а и той го предпочитаме на голо![]()
![]()
Не слагаме
![]()
Робинята на Quench
хехе.... на голо аехехе ма верно ли предпочитате.... сладури... всичките ще ядете дървото един ден, по една или друга причиниа, защото въобще не мислите и не се пазите.
Ами приятеля ми неползва презерватив,само първия път си сложи ама нещо не ни допадна и отгава не сме използвали пък и него повече го кефи да свършва вътре...![]()