- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Какво НЕ бихте направили за пари?
хм.. не бих наранила майка ми и баща ми.. и.. хм.. май всичко друго бих, но все пак зависи от сумата..
Само след като изгубим всичко сме свободни да направим каквото и да е.
Първоначално написано от OtherDimension
![]()
не е така все пак и ние си имаме някакви граници...![]()
Only God can Judge me... Be the Best!
Не бих слушал чалга за пари!!!
Много неща не бих направила за пари...![]()
Admin-Coki:
неподходящ размер на снимка в подпис
/ широчина/.
-не бих праила секс
-не бих се отказала от принципите си
-не бих се отказала от роднините и приятелите си
-не бих слушала чалга
-не бих отказала цигарите![]()
Ако се сетя още нещо, ще кажа![]()
"It's not a matter of winning or losing. I would like to give back this pain. It doesn't have to be my burden anymore."
Erin Everly
ne bih se grumnal
Знаем ти ще го направиш и за без пари =D> =D> =D>Първоначално написано от bace_rado
Според мен темата не е особено сериозна... Никой не знае какво би направил...
Специално за неща като "да слушам чалга" "да спя с някой" "Да си отрежа косата"... Не сте сериозни, нали???
А ако с тези пари можете да спасите живота на ваш близък?
1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
3. Работата е свещена. Не я докосвай!
4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.
Е, стига да го погледнеш от този ъгъл, разбира се, че семейството като ценност, седи над тези неща...Първоначално написано от rosskata
"It's not a matter of winning or losing. I would like to give back this pain. It doesn't have to be my burden anymore."
Erin Everly
off tva "da slu6am 4alga" vie kato hodite v nqkvi kafeta bne vi li see slu4valo tam da puskat 4alga...Ne se pravete 4e ne 4uvate 4alga nikoga.i az ne q ponasqm...ama dosta pove4e hora slu6at i trqq se primirq
za pari bih napravila vsi4ko(razbirase zavisi i ot tova kolko sa)
ти зависи кого ще убивам...Първоначално написано от rosskata
не знам какво не бих направила... което засяга мен, всичко, стига после да няма трайни увреждания.... зависи колко са и парите. и зависи откъде ще дойдат, дали от някой, който си ги пере много или от някой дето блъска по цял ден за тях... не бих направила нещо на приятелите си, предполагам....
Не мога да преценя, живота крие много изненади! Не се знае до къде може да стигне човек!
"Гордост?Да,гордостта е нещо ужасно вкусно,особено когато коричката е разпукана и покрита с глазура" Скарлет О`Хара