.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Hybrid View

Дайте ми съвет...

Ами проблема ми е такъв, че сега ми предстоят какндидат - студентски изпити и родителите ми мн държат на това да ме приемат обаче постоянно ми натякват 4е трябва мн да уча и за момент да забравя излизането и да наблягам над темите. Само че си имам приятел който мн си ме обичка и все пак той пък от негова страна иска да се виждаме постоянно. И аз накрая се побърквам защото всеки изисква нещо от мен а аз явно не мога да си разпределя правилно времето и да мога да угаждам на всички... МОля ви дайте ми някакъв съвет как да се справя с това..
    I'm a bad ass girl in this messed up world!
    I'm the sexy girl in this crazy world!
    I'm a simple girl in a complex world!

Guest
    ami moq suvet e da ne u4i6 postoqnno ili da izliza6 postoqnno.opitai da su4etava6 ne6tata.obqsni na priqtelq ti,4e trqbva da otdelq6 pove4e vreme za u4ene zaradi izpitite i toi 6te te razbere.napravi si nqkakva programa,primerno 1 den iliza6,1 den u4i6 i taka.

Мега фен Аватара на Boot
    Град
    occasion avenue
    Офертата е друга. Решаваш кога ти е най-удобното време за учене (ама удобно откъм твоята работоспособност, кога ти е най-тихо вкъщи и т.н.) и си преценяваш колко време трябва да учиш. Като гледам имаш някакви теми, което значи, че изобщо не е малко за това си определяш и 15 минутни почивки.
    И ако в крайна сметка сутрин си най-работоспособна - учиш сутрин. Вечер се виждаш с гаджето.
    Идеята е да не изпушиш тотално от учене, защото няма смисъл, но все пак да отделиш нужното време.

Това е в общи линии, но ти най-добре си знаеш с какво време разполагаш и какви са ти приоритетите. Но все пак план трябва да има.

Saatana vittu perkele hate crew!

Супер фен Аватара на _donna_
    Хм,решаваш си колко учене за теб е в рамките на нормалното и достатъчното.Оттам нататък теглиш една дълга и широка на ваш'те и да се оправят. А и изпитите са юни месец,те кво очакват,да не излизаш до юни?!Или като някой домашен любимец да излизаш само,за да се изпишкаш? = )

А гаджето ти като толкова много те обичка
    няма да ти прави проблем за излизането като знае,че имаш
    изпити и че това е важно за теб.Казваш му да ти влезе в положението
    и да му мирнат малко гащите,ако не ще да те разбере да се хваща
    и да се изнася.Щото такива дето им пука само за тях не са стока. ; )

Фен
    Град
    Plovdiv,Bulgaria
    Сладур,знам какво ти е!Преживявам го с моя приятел в момента... Миличкият се разкъсва... то не е четене за изпитите... уроци... фитнес... танци... време за семейството... училище... и не на последно място - време за мен!Но се справя!Разпределя си времето доста добре и наистина успява да съчетава всички тези неща!Когато има желание-всичко се постига!
    Проблем с вашите няма да имаш,ако те виждат,че наистина полагаш усилия,учиш за изпитите... а не висиш само навън с гаджето!
    Приятелят ти,ако наистина те обича и държи на теб,ще те подкрепи и ще прояви разбиране... И няма да се цупи за моментите,в които няма да можеш да излизаш!Все пак,щом е важно за теб-трябва да е важно и за него
    Alors on vit chaque jour comme le dernier...

skype - ssissi159

poznat slu4ai..obqsni na priqtelq si 4e se podgotvq6 i t.n....i izlizaite primerno samo ve4er..a prez denq hodi na u4ili6te i u4i temi...to ne ostana..o6te malko...
    Saska

Супер фен
    Град
    Навсякъде и по всяко време!
    Опитвай се така да си съчетаваш времето,че да намираш такова и за приятеля си и за учене.Не можеш да зарежеш ученето и да си цял ден навънка,но не можеш и без да учиш.
    И все пак приятеля ти не мисли ли за твоето образование?Точно сега,ако мисли за теб и бъдещето ти,той трябва да те кара да учиш повече,не да спирате да се виждате естествено,но да направи компромис и да се виждате малко по-малко от обикновено.

spoX i pri mene e sa6toto ama dobre 4e na6te me razbirat gore-dolu i ne mi mrankat da u4a tolkova opitai ako iska6 da obqsni6 na va6te 4e ti e qsno 4e e vajno kandidatstvaneto ala bala ama nemoje6 da se skasva6 ot u4ene a kolkoto do priqtelq ti nai-veroqtno 6te te razbere 6toto i toi e minal prez sa6toto ne se pritesnqvai macka i tva 6te mine
    Не е важно кой си ти ,а коя съм аз ! :P

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    ami moq suvet e da ne u4i6 postoqnno ili da izliza6 postoqnno.opitai da su4etava6 ne6tata.obqsni na priqtelq ti,4e trqbva da otdelq6 pove4e vreme za u4ene zaradi izpitite i toi 6te te razbere.napravi si nqkakva programa,primerno 1 den iliza6,1 den u4i6 i taka.
    DoN`t ReGreT SoMeThiNg ThaT OnCe MaDe You SmILe ...

Поговори с гаджето ти ... и му обясни, че това е важно за тебе.
    Ако толкова те обича, че го приеме.

Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.

Фен
    Град
    София
    We spored mene trqa da gi sa4etae6 po nqkakaf na4in, smisal da ne prenebregva6 u4eneto, za6ot samo nqkolko tam dena ili meseca ne znam i 6te mine, no v sa6toto vreme ne trqa da prenebregva6 priqtelq si, smisal da izliza6 i sas nego, no toi sa6to trqa da proqvi razbirane i da proqvi malko tarpenie

Повече от фен
    razpredeli si taka vremeto,4e da ima6 vreme za u4ene i za gadjeto,no pogovori s nego,4e ne moje da ste postqnno znaedno,ako te obi4a sus sigurnost 6te te razbere.balanstrai ne6tata
    Никога не съжалявай за вчера,буди упорит днес,за да си щастлив утре

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си