- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Моля предложете диета...
Наистина съм много пълен, но няма да кажа колко точно. На 16 съм и в най- кратък срок трябва да отслабна с около 10 килограма. Че въпроса ми е можете ли да ми предложите някаква ефикасна диета, с която да отслабна в настина кратък срок без риск за здравето. Гладната диета не е препоръчителнаБлагодаря предварително!
Ае само с диета няма да стане ще трябва да се потиш малко и в залата.Отиди в някой фитнес зала или зала по бокс и кажи на трениора за кво иде реч 100% ще ти помогне.Аз като започнах да тренирам бокс първия месец отслабнах с 5 килограма!
They schools can't teach us shit My people NEED FREEDOM, we tryin to get all we can get All my high school teachers can SUCK MY DICK...!!!!
На мене ми трябва много бързо отслабване и по скоро някаква диета. Не искам да ходя по зали. Ако трябва някакви упражнения да правя в къщи няма проблем. Преди време си купих едни хапчета, които вървят с една диета. Спазих я скриктно и отслабнах 6 килограма за 1 седмица. Трябва ми пак нещо такова, но без хапчетаА относно резултата ще опитам да го задържа после, но въпроса е да отслабна
![]()
Moq savet e banalen i savsem prostichak za izpalnenie-namali sladkoto.testenite proizvedeniq-daje ako mojesh vaobshte ne gi upotrebqvai.Doqde li ti se sladko-hapni malko med,kalori4en e no e polezen za organizma.Nali ima i celebno gladuvane s med i 4ai..Sashto ne qj 2h predi da si legnal-daje gledai do kam 6,7 da si hapnesh neshto po leko-nqkoq salatka,supichka,plod.Mislq che tova e nai-vajnoto po vaprosa za hraneneto.Ama mislq che bez sport nqma da stane-ako iskash da se izpotish qko(bez da hodish na fitnes) ka4vai stapalata po nqkolko pati bez da spirash.Az sam an 5 etaj i ne polzvam asansior ot 2g i mi e kato zagrqvka sutrin.![]()
Dori da iskam az nemoga da buda Angel.....