- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Мутри??
Въроса ми е вашите или вие познавате мутри?? Интересно ми е,защото в даскало през 1-2 дена някой води или мутри или скинове да бият някой!![]()
Дъ бест аватар от галерията
офф ти да дойдеш в нащо даскало...всеки втори е "връзкар"...познавал нз си коя мурта и щяла дойде да те бие....мани мани...в Бургас всички се имат за 'мутри"-мноо са зле 'ората....Наш'те наистина познават някфи си там мутри....и ко? да не хода да се прая насам натам...тъпо е....Първоначално написано от KoRn
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Admin-Coki:
неподходящ размер на снимка в подпис
/ широчина/.
Ти серйозно ли...
i az tfa vikam a kolkoto do temata Ebavka e!!
Дъ бест аватар от галерията
то вече всички са мутри как да не познаваш някой![]()
това пък да водиш еди кой си да бият друг е върха на педерастията, като не можеш сам... хахахахахаа
Вече стана модерно да си мутра...![]()
ХхаХАХАХахах,мислиш ли,че някой нормален,който наистина има такива връзки..с някой наистина опасен..ше ти отговори в някъв форум..?А псоле бой и за самия него..
Това, че някой води по-силни от него да му оправят проблемите, говори колко е слаб и не може да се оправя сам.Не, не познавам нито мутри и скинари, но ако са такива, каквито опискав, не искам да се запознавам с някои от тях.
В моето училище е пълно с такива (не че аз се деля много) просто когато някой по-голям от мене и който като ми удари един шамар ще изхвърча на 100 метра , иска да ме бие аз какво да направя !?!?!? Аз не мога сама да се изправя срещу хората![]()
Ами да, познавам - съседите (), живеем врата до врата и си е страшничко, защото...вече са идвали от полицията да обискират цялата кооперация заради тях.Пък и с тая охрана, по 5-6 човека (от тея големите , дето са в черно)....
Пък и не само те, напоследък в моя квартал доста убийства станаха, борба между варненските трафиканти...наскоро гръмнаха един, в кафето, в което ходиХ - ох, май се отплеснах от темата.
Скинъри не познавам, а в даскало - ъъ сигурно има такива "връзкарчета", но съм за първа година и все още не си е проличало кой какъв е :Р
The journey never ends.
Love is like the wind. You can't see it but you can always feel it!
Take a risk. Dare to move. Love is a leap of faith.
Ами дам, познавам такива хора. Просто съм попаднала в такава среда на "баровци" и "биячи"Но в много краен случай бих извикала някой да ми разрешава проблемите.
![]()
Първоначално написано от KoRn
abe ebafka ne ebafkaa ......ima gi takiva i tfa e fakt![]()
![]()
![]()
Admin-Coki:
неподходящ размер на снимка в подпис
/ широчина/.
В днешно време вече няма мутри... има само разни боклуци, които се правят на такиваПървоначално написано от maldini
![]()
е корн за теб знам че познаваш една мутра - мен![]()
Пози...Първоначално написано от CooL^GirL^^^
![]()
![]()
Мои приятели мисля, че знаят, аз не.
![]()
emi poznavam takiva...mm i ako e ne6to mn seriozno...togava sh mi doidat na pomo6t![]()
i az poznavam takiva no edva li bih pribegnala do uslugite im....
Мутри вече нямаПървоначално написано от GLeZoRanA
az ne poznavam.. puk mai daje i ne sum i vijdala![]()
Ми като някой ме дразни в повечето случаи дсе оправям сама,но понякога и гаджето ми ги бие заедно с приятелите му...
иначе не познавам мутри...
I chose the blackest robe
Shadow, darkness before the light
I threw away the false life
artificial and worthless
I kept only the deep mysteries of Satan