- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво правите когато любовта ви нарани жестоко?
Как го преживявате, как се чувтсвате тогава,колко пъти сте бил/а наранен/а.....
Emii az dosta tejko go prejivqh.POchti godina samo placheh i tyjah mnogo.Mycheh se da si go vyrna po kakvi li ne nachini.E ne uspqh i nakraq vze che mi doide akyla i sa otkazah!Togava otkrih segashniq si priqtel i sym shtasliva s nego.Inache samo toq edin pyt sym bila razocharovana ot lubovta .... nadqvam sa povehce i da nqma!![]()
Skoro go prejivqh ..
Tolko hlutnah po edin kreten che si zagubih uma i duma!
Prebirah se v 4 sutrinta i vse se karah s nashite zaradi nego!
Lujeshe me tolkova mnogo.. !
NAKRAQ RAZBRAH VSIChko i to ot negovite priqteli ! Toi ne mi kaza nishto a prosto si trugna !!! E..nakraq kaza,che se e opravil s bivshata mu priqtelka...
Tolkova naranena ne sum bila nikoga!! Tolkova plakah za nego!!
Obache nakraq si kazah ''Za takuv idiot nqma da stradam poveche''
Zashto mi e? Toi vseki den mi zvuneshe i nakraq bil kazal na horata,che az sum tichala po nego!!!
Cql jivot shte se obvinqvam zashto tolko silno obichah edin Lujec!!!![]()
![]()
Момчетата изключително трудно ми влизат в главата... и също така трудно излизат. Но като влязат мога да направя всичко за тях (което е лошо). И точно защото съм правила много неща за тях, много често се чувствам адски предадена и наранена и разочарована и направо не искам да ги погледна като направят някоя глупост. Била съм наранявана много пъти. Странното е,че именно тези които са ме наранявали после са ми звънели с цели месеци, за да ми се извинят и да ме молят да се събираме. И в такива моменти именно го преживявам, защото осъзнавам, че съм така да се каже над тях, че аз мога да продължа без тях, че мога да ги въртя както искам и когато искам, което гъделичка егото ми, възвръщам си смачканото самочувствие и съм малко или много по-щастлива. (колкото и грубо да звучи)
И двамата с приятеля ми сме правили грешки във връзката ни, но това не е важно, защото след всеки път, когато някой сгреши, ние си прощаваме, защото се обичаме.
какво правя?нищо...просто се чувствам наранена и в тези случаи,когато приятеля ми съзнателно или несъзнателно ме наранява,света ми се струва ужасно черен и почти нищо не може да ме успокои.
Ами какво да ви кажа ща не ща го преживявам с помощта на приятелите ми.... които бтв са страхотни и винаги са ми помагали в такива моменти... Била съм много пъти наранявана ама не съм се самосъжалявала дълго... Обчислям връзката ми с даден човек виждам какви грешки съм направила и гледам да не ги повтарям
НА лицето ти прочитам риспекта това не е масура,дръж к*ра![]()
Демек мъжете съкс , демек не ми пукаех дрс дрс
Значи аз ще перефразирам заглавието на това какво правя,когато изобщо някой ме нарани...това става доста често да подчертая.Уви,успявам да го обърна в моя полза.На това се научих.Нали знаете баналното "Което не ни убива,ни прави по-силни!"Така е!След последният път,който беше мн жесток започнах да прикривам чувствата си.Този път не се "унижих" да си кажа чувствата на човека.Започнах да пътувам,да изкарвам повече време далеч от София.Спрях да излизам там, където излизахме и имапше възможност да се видим,което беше грешка.Впоследствие разбрах,че като го виждам по-лесно преживявам нещата и ето,че отново мога да бъда с него.Иначе започнах да се занимавам с различни дейности,работех,развивах се,четях,учех се и се чувствах добре,докато той пак не се намеси.Само че сега се научих как да контролирам нещата,по-егоистично гледам-не само да се чудя как да го видя и да изкарам повече време с него,а да се развивам,да уча и изобщо да намирам време за себе си.Така ми е добре.Да не забравя,че музиката и времето за мен са най-добрите лекарства.Никакво отбягване на въпросния човек не ми помогна толкова,колкото времето и вниманието към себе си и семейството си.Също така правя една голяма равносметка на това какъв човек съм и карам нататък с високо вдигната глава!
Аз лично съм адски оптимистично настроен човек и супер лесно преживявам такива неща като любовните разочарования.Ееее,да не е последния,живота е пред мен,се ще срещна и аз подходящия.Само напред карам и не се обръщам назад.Гледам да извлеча най-положителното от ситуацията и да запазя само хубави спомени.
![]()
emi tolkova 4esto mi se e slu4valo 4e ve4e sum expert...prosto iztriva6 vsi4ki spomeni i se zahva6ta6 s ne6ty novo....tfa nqma drug na4in moje bi vi se stryva trydno no ako ste dostata4no silni 6te uspeete...![]()
![]()
![]()
![]()
Моят съвет е да си намериш някакво ново хоби, което да заема сравнително голяма част от свободното време. Аз например си хванах една дъъъъъълга книга от 1300 страници (ама да не е някоя сълзлива книжка, че ще ти стане още по-гадно), четох я няколко седмици и ми мина. Е, не изцяло, но все пак ми стана по-леко.
Автора чакаме твоето мнение![]()
Никога не влагам кой знае какви дълбоки чувства в която и да било връзка тъй, че като приключат нещата не ми и пука особено.
No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.
Любовта, която наранява - не е любов. Просто забравям за тези чувства и това е..
The journey never ends.
Love is like the wind. You can't see it but you can always feel it!
Take a risk. Dare to move. Love is a leap of faith.
аз го преживявам супер тежко...иска ми се да умра...но след няколко дни се посъвзема и осъзнавам че не трябва да страдам за някой кретен който ме е зарязал...той губи не аз...
Наранявам я и аз.![]()
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
Не са ме наранявали![]()
Cool^Girl^^^ ti ne si bila naranqvana, ne si bila izostavqna, kakvo sega hvalish li se ?
Da ne si nqkoq boginq, shtoto az veche imam chuvstvoto ce shte zaqvish, che
si perfektna. Kaji sega v humanitarnata ili v ikonoma uchish![]()
ми моя бившия един ден ми каза обичам те и на другия ден ми каза махай се. кво да права от половин година сме късали и пак сме се събирали 3-4 пъти. ама тоя път не мисла пак да се събираме щото ми писна тая детска работа.
та най-добрия лек да забравиш някой е като не го виждаш. аз съм на тоя принцип и за сега действа уж![]()
![]()
не мога да кажа, че съм била дълбоко наранявана. може би именно затова, че не съм обичала, и поради това не са успявали да ме наранят. може един човек да иска да те нарани, но не го ли обичаш и не държиш ли на него ти, няма да ти пука никога и просто ще си продължиш напред!
mn ste pravi 4e ot rabotata i dr zanimaniq ti poolekva..ama nai-4esto ne6tata ne svyr6vat taka..ako ste v 1 grad e mn trudno da ne se vyrne6 kym tova...nqkoi hora se promenqt,stavqt jestoki,ozlobeni i taka nikoga ne popadat v taq situaciq 2-ri pyt...no ne si struva da se promenq6 za nqkoi koito te e naranil!prosto trqbva da nameri6 sili da prosti6 sobstvenite si gre6ki i 4ujdite gre6ki...togava 6te si napylno gotov/a da prodylji6 i da nameri6 nov smisyl...
vse pak kolkoto i lesno da mi zvu4i...makar 4e znam kak da si pomogna..o6te ne sym uspqla..ponqkoga 4ovek ne uspqva da nameri sili!![]()
"Be the change you want to see in the world!"Mahatma Ghandi
Оо за една година са ме наранявали 2 пъти подред.. мъчех се, тъжих, плаках, псувах.. Имаше един период от 2 месеца, в който буквално не ми се живееше. всичко беше наопъки ии всичко се проваляше. Но с течение на времето и блаодарение на една приятелка преживях всичко. Спрях да се мъча и тъжа и срещнах момичето, което обичам. Всичко с нея е прекрасно. Не съжелявам за нищо, което ми е било в живота.
Dosta pyti sa me naranqvali i ve4e nqmam mnogo doverie v mom4etata.Trudno moga da si haresam nqkogo,no se nadqvam i nqkoi den da otkriq 4oveka,koito istinski da dyrji na men.
[img] http://djreversive.com/I_LOVE_HARD_TECHNO.jpg [img]