- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво правите когато любовта ви нарани жестоко?
Болката е най много една седмица,после всичко е минало.Изобщо не му мисля и си продължавам напред!!!Може би защото голяма част от мен е оптимист и в повечето случаи мисля само положителните неща от дадения проблем!!!
Последната година ми се случи в началото и края.Когато се случи хода като парцал с месеци.Дано не се влюбвам никога повече като се замисля..![]()
az dosega sam obichala 2 mom4eta i sam gi obichala adski mn.i s dvete sam hodila samo 4e s ednoto hodeh 2 sedmici i sled tova prodaljih da go obi4am i za jalost 1 god sled tova,i do dnes prodaljavam da go obi4am.a dr mom4e-ve4e hoda s nego 2 god,prekarvame si syper,no i toi mn pati me e naranqval,kasali sme i sme si izneverqvali i pak sme zaedno.kak prejivqvam bolkata ot tova 4e dr mom4e koeto obi4am adski mn ne iska da bade s men li?opitvam se da bada fr s nego i vseki den si povtarqm 4e iskam toi da e 6tastliv i ni6ty drygo.vremeto lekuva!!!
Аз пия и се друсам с хапчета.
След няколко дена спирам с горепосочените дейности, излизам с приятели по кафета и си споделям душевната болка наляво надясно.
После постепенно почвам да се оглеждам за някой симпатяга, който да ми грабне окото, та да забравя предния и да почна да си мисля за новия.
И така...минава.
А, била съм влюбена 3 пъти (поне аз така си мисля, но човек никога не знае кое е истинска любов и кое не; за мен поне нещата бяха много истински).
Колко пъти съм била наранявана - Мнооого , многооо .. срам ме е да ги преброя .Не знам как да се преборвам . В повечето случаи не се отказвах и правех всичко възможно , за да имам щастието . Просто не знам - май не правя нищо , за да премине болката . Оставям раната да зарастне сама . Нищо не правя . Не се старая да го ( въпросното момче ) забравя , заменя или нещо подобно . Седя си и си продължавам живота с дупка в сърцето и скрити сълзи в очите. Така ме боли когато ям , когато спя , когато дишам дори. Но поне знам - ОБИЧАЛА съм го ! И то наистина .. после след време толкова свиквам с болката , че не я усещам . Мине се , не мине известно време и навлиза друг в живота ми - понякога го допускам .. и ставам хепи .. и всичко почва на ново .
Не избирам лесния път - да забравя ... но просто не мога , осъзнавам всички неща , които трябва да направя , за да не страдам по Него - но чувствата ми са по-силни от разума .
И така живея си с болката , докато не се намери друг .. (който може би още повече ще ми унищожи сърцето). Но такава съм си .![]()
Namiram si Alkoholi posle....... ne mi puka za ni6to
kato zombi muzikata bumti o4ite svetqt i se klatq v ritam do nqkoq druga
Nov jivot!
Konfucii kazva 4e vyv vseki umen 4ovek ima ne6to glupavo
Vsa6tnost az bqh depresiral mnogo kompleksi i vsi4ko vapreki 4e az skasah s neq :P da se pohvalq ama posle mi mina i sq sam vesel zabaven kef mi e super mi e mn sam gotin ina4e nai lesno stava s nisko ka4estven flirt qbalkapomaga mnogo v trudni momenti ili v kraen slu4ai dqdovata rakiica ;P
Konfucii kazva 4e vyv vseki umen 4ovek ima ne6to glupavo
И при мен е нещо такова...все аз съм преебана (с извинение) ама какво да се прави..наивна съм сиПървоначално написано от kupondjiikata
![]()
![]()
![]()
Еми зависи ...ако е нещо дребно нараняване бих простил...ако ме е наранила много сме до тук ще страдам после ще се намери момиче подходящо за мен ,което да ми завърти главата!
И все пак не забравяйте ,че трябва да прощаваме да правим компромиси...прошката е нещо...както и да е !
Аз лягам ,че пиша пълни убитници
Аз съм мн 4увствителна и мн страдам.До сега два пъти са ми разбивали сърцето и то мн жестоко,два пъти оби4ах истински и ме нараниха...и о6те страдам ама няма кво да направа...мн ми е гадно направо не ми се живее и нз кога 6е свър6и тоя ад!![]()
Ако обичаш някого, пусни го на свобода. Ако той се върне, е завинаги твой. Ако не се върне, значи никога не е бил.
Не се хваля и не съм казала че съм перфектна. Едното няма нищо общо с другото. Просто не съм попадала на използвачи, които да си играят с чувствата ми. Какво странно има в това да не съм наранявана???Първоначално написано от MakeEverythiNG
![]()
П.П. ПМГ
Ебати, все пак имало и такива хора. И после що живота бил несправедлив.Първоначално написано от CooL^GirL^^^
mi i az s1m bila naranqvana mn p1ti ot moq priqtel i nqkak si mn stranno prejivqvam tova ,koeto mi e pri4inil.... nz mn stranno,no ako s1m az vinovna obmislqm go,razbiram k1de sa bili moite gre6ki i se staraq zanapred da ne gi povtarqm![]()
Може да звучи гадно,обаче не ми пука особено..Само веднъж са ме наранявали и не искам това да се повтаря!!!А тогава.. какво направих ли... ми нищо..И да правиш,и да не правиш нещо резултата е все същия,заебан си!![]()
Еми има един момент, в който вече си толкова много наранен, чувстваш се като парцал във който всички са се избърсали, и просто престава вече да ти пука особено, дори когато ти се случи започваш да го смяташ за нещо нормално и спираш да го забелязваш и да му обръщаш някво специално внимание... просто е станало и толкова... кофти е![]()
V MoMenTa SuM V TAKAVA kRiZaMi kato 4uq nqkoq tujna pesen i mi idvat sulzi kato reka 6toto znam 4e da stane ne6to mejdu na s e po4ti nevuzmojno zaradi negoviq fr!Abe e na tva mu se vika...NEVUZMOJNA LUBOV!!!
![]()
JiVeI TaKaChE KaTo UmReSh I DqVoLa Da Ti ZaPaLi SvEsHt!!!
XAXA oba4e kato izlezna s fr ta i kato nadueme muzikata i ima piene![]()
ii tanci abe d ae kupon prosto ne misla
Abe neadekvatna rabota!Oba4e hora tva ne e re6enieto 6toto tva e dokato ne zaspi6 kato stane6 pak si vluben \
/ abe da stava kupon :d
JiVeI TaKaChE KaTo UmReSh I DqVoLa Da Ti ZaPaLi SvEsHt!!!
kato me naranut se drusam s kafevo!
Била съм наранена доста пъти от любов,включително и от настоящия ми приятел. Как го преодолявам-плача като невидяла,после се глася с най-хубавите си дрехи,излизам с приятелки и не мисля за това. показвам на себе си и на света,че аз мога,че аз ще го преживея и ще се преборя!!!! Общо взето си изплаквам мъката и изправям глава. това не означава,че не ме боли,но просто гледам да не мисля за това!
Ми аз като бях наранена бях на 13.Ми тогава не можеше да се каже,че бях влюбена,но ми беше станало много гадно,когато момчето,което "обичах" започна де ме дразни с новото си гадже.И от тогава ги мразя момчетата и не ми пука,не че съм обратна просто не вярвам че мога пак да се влюбя в някой
I chose the blackest robe
Shadow, darkness before the light
I threw away the false life
artificial and worthless
I kept only the deep mysteries of Satan
Чувствам се ужасно.Снощи ми се случи.Рядко плача, а когато плача значи работата е сериозна![]()
Само един път съм била наранена и то до толкова, че просто неможех да направя нищо
ЗАЩО БОЛИ ТОЛКОВА МНОГО?
Трудно е да се отговори на този въпрос. Попитайте природата защо е създала човека с толкова богат емоционален живот, пълен с толкова тревоги и желания.
КАК ДА ПОЗНАЕМ КОГА ИДВА КРАЯ?
Когато всичко върви добре, краят на една връзка изглежда нещо съвсем нереално.
Но когато той наистина приближи, всичко се развива с шеметна скорост. Вие, например го търсите по телефона в къщи или в работата и той се държи дръпнато. Вие питате: "Какво има" - и отговорът разбира се е : "Нищо". А Вие много добре знаете, че е Нещо.
Кои са някои от признаците на охлаждане на чувствата:
1. Няма секс. По това правило сексът е нарушен след като е нарушено общуването. Забравите ли езика на мислите, жестовете, загрижените въпроси и т.н., то забравяте и езика на страстта.
2. Изчезват дребни детайли от живота на любимия. Влюбените обичат да разказват с подробности как е минал денят им. Спрат ли да го правят, значи вече не им пука за Вас.
3. Приятелско съчувствие - приятелите му(й), започват да Ви гледат със съжаление или презрение.
4. Преписване на вина. Когато започнат да Ви обвиняват в нечувствителност, грубост, некадърност в леглото и т.н., то тогава просто се опитват да Ви прехвърлят тяхното собствено чувство на неудовлетвореност.
5. Грубият тон.
6. Изневеряват Ви или обвиняват Вас за това.
АНАТОМИЯ НА РАЗДЯЛАТА (или как да се държим когато ни напускат).
Стоите си в къщи. Когато Ви кажат, че искат да говорят с Вас, Вие вече трябва да знаете за какво става въпрос. На всяка цена настоявайте да Ви го кажат по телефона. Повечето хора имат идиотската идея, че това трябва да стане лице в лице,а това може да доведе само до излишни унижения.
Млъкнете. Веднъж чуете ли, че искат да Ви разкарат, не си губете времето с по-нататъшна дискусия. Кажете нещо любезно, затворете телефона и стойте настрана. Ви ще бъдете с разбито сърце, разбира се. Ще търсите утеха, а единственият който може да Ви я даде е човекът, който Ви е отблъснал.
Внимание: не му се обаждайте! - той (тя) не е там. Напишете писмо, в което изливате душата си. Напишете всичко което сте искали да кажете по телефона. Писмото няма да Ви върне човека, но ще Ви помогне да изясните нещата за себе си. И ... не изпращайте писмото. Може ли да върнем нещата?
Не, ако връзката се е разпаднала, Вие нищо не може да направите. Не опитвайте никакви трикове. С изключение, може би на един - отдалечете се. Ако се опитате да се молите или да намесите общ приятел, по-късно само ще съжалявате.
ХРОНОЛОГИЯ НА РАЗДЯЛАТА.
Първата седмица:
Раздялата прилича на смъртта. Ще чакате да Ви потърсят, да Ви се обадят. Един ден ще разберете, че телефонът не е развален и ще се осъзнаете.
Първите два месеца:
Безкрайни разговори с приятелите Ви, защото все още търсите някакво разумно обяснение. Моменти на тъга и отчаяние, но този изблик на меланхолия причиства душата Ви от стари чувства и Ви помага да приемете действителността.
От третия до шестия месец:
Ще изпадате в гняв по отношение на този, който е бил толкова несправедлив към Вас. Запомнете - Вие просто се изхабявате ненужно.
От 7 до 8 месец:
Вие можете да дадете разумно обяснение на случилото се.
След година или две:
Ще се чудите каква беше цялата тази врява. Ето какво трябва винаги да помните: когато свършва, свършва. Научете се да приемате края, да запазите своето отношение към себе си и да продължите. Веднъж усвоили това, ще го имате цял живот.
Слушаме metal с един приятел, пийваме си и псуваме по любовта.