.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 64
    Силвана
    Guest

Легнах си с един, а се събудих с друг!

На някакъв тъп купон се издъних много курвенски. Напих се порядъчно и почети не си спомниям кво точно стана. Само знам, че си легнах с едно момче и правихме секс, после съм заспала. На сутринта в леглото с мен лежеше друго момче и се целувахме. Още полуразсънена и полутрезва го напарвих и с него. Питах го дали снощи с мен е бил той а той само се изхили и не ми каза нищо. След това видях и другия и опасенията ми се потвърдиха. Дали само с тия двамата съм била или с повече. Не зная но много ми е притеснено. Сега дали това в техните очи ме парви курва?

не знам дали си курва бейби ама ако искаш аре да преспиш и с мен

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Цитирай Първоначално написано от Силвана
    Не зная но много ми е притеснено. Сега дали това в техните очи ме парви курва?
    И не само в техните...
    Сама си си виновна, но ако се повтаря...
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Guest

Re: Легнах си с един, а се събудих с друг!

Цитирай Първоначално написано от Силвана
    На някакъв тъп купон се издъних много курвенски. Напих се порядъчно и почети не си спомниям кво точно стана. Само знам, че си легнах с едно момче и правихме секс, после съм заспала. На сутринта в леглото с мен лежеше друго момче и се целувахме. Още полуразсънена и полутрезва го напарвих и с него. Питах го дали снощи с мен е бил той а той само се изхили и не ми каза нищо. След това видях и другия и опасенията ми се потвърдиха. Дали само с тия двамата съм била или с повече. Не зная но много ми е притеснено. Сега дали това в техните очи ме парви курва?
    Сърбай си попарата. Проблемът си е твой. И да, курва си. Нямам друго определение за момиче (защото теб жена не мога да те нарека), което не помни с кого е била. А алкохолът не е извинение. Познаваш се най - добре и като знаеш какви ги вършиш като пиеш, присто спираш да пиеш. Повръща ми се от такива като теб. Как ми се иска да нямаше такива парцали...

защо бе аз подкрепям момичето!!!
    сериозно!
    защо когато едно момче спи с 2 момичета значи е страхотен плейбой а когато едно момиче спи с 2 момчета и веднага я обявяват за курва?
    не е верно
    аз и се кефя и я подкрепям! дано да има повече такива смели момичета =D> \/

(пък може некой ден и мен да ме огрее да се ебна с нея)

Мега фен Аватара на koalka
    Може и повече да са!

Мега фен Аватара на malka_sladuranka
    Град
    София
    Еее случило се е, не можеш да го промениш. И да се обвиняваш и да не се пак не можеш да го промениш. Така че минало... Ииии според мен дам..в техните очи според мен си лесно момиче. Говорила съм си с приятели и са ми казвали какво им е мнението за такива момичета които им пускат по купони - не е хубаво. Ама ти ако си знаеш, че не си к*рва и просто си направила грешка няма страшно

Супер фен Аватара на Barbie
    Аз на твое място първо бих се зачудила ползвали ли са въпросните господа предпазни мерки. После бих отишла на профилактичен преглед. Чак тогава бих почнала да се притеснявам дали съм курва в очите на някакви недорасляци, които се мислят за много готини, понеже са преспали с мъртвопияно момиче...

Жовала
    Guest
    ооо Силванке....не бяхме само двама....ама няма да ти казвам точно колко бяхме, че да не се депресираш много...следващия път си избръсни шундата курво0о!

oh milata qvno dosta gadno sa se vazpolzvali ot tebe...vidat piqno momi4e i aideeeee..ne se pritesnqvai i gore glavata hi4 da ne ti puk aot horskoto mnenie......
    ЩаСтИеТо ПрИ МеН ДоЛеТя С БоТиЛка ВоДкА И ТрЕВа.ЖиВоТа МоИ Ще ПрОмЕнЯ! По КлУбОвЕтЕ ВеЧнО Ще ВиСя Ще БъДа ДоЛнА КуЧкА БеЗ ДуШа!!! Да РаЗбИвАм МъЖкИтЕ СъРцА Ми Е СтРаСтА, ЗаЩоТо МрАзЯ ЛюБоВтА!!!:P

Град
    nqkade u mahalata
    Цитирай Първоначално написано от deusex
    сериозно!
    защо когато едно момче спи с 2 момичета значи е страхотен плейбой а когато едно момиче спи с 2 момчета и веднага я обявяват за курва?
    не е верно

на същото мнение съм !

Супер фен
    Град
    Навсякъде и по всяко време!
    сериозно!
    не е верно

Колко точно
    Еми пияно е било момичето,кво да прай,даседи и да гледа ли,като и се дивее да дивее,сега е момента.Ама другия път ограничавай алкохола,яко трябва да си се отрязала да не помниш нищо...

Супер фен Аватара на ninsy
    Град
    Ей Там.. :)
    за мен не е срамно и курвенско това че си преспала с 2мата,немога да те опреквам защото и аз съм го правила и в това няма нищо курвенско .Сексът за една вечер не е нищо лошо ,стига да знаеш кога да спреш.Това е едно страхотно изживяване поне според мен.Единственото за което бих те упрекнала е че самата ти не помниш нищо,защо трябва да се напиваш като свиня и да се притесняваш и да незнаеш какво точно е станало.
    А спомняш ли си дали го правихте с презерватиш,дали не е свършил в теб или след 2-3 дни ще пуснеш тема "бременна ли съм ?"
    Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.

Emi,kurvensko li bilo,ne bilo li...otgovor1t se krie v samata teb..opredeleno oneq ot kompaniqta 6te te v1zpriemat taka,ama kvo li te ebe..gledai da ne se napiva6 4ak tolkova..za kvo ti e..ako iska6 da go napravi6 s 2ma za edna ve4er za6to prosto ne go napravi6,no bez alkohol.. tvoq si rabota..az li4no ne se kefq na takiva raboti..no koq s1m az,4e da ti kazvam kakvo da pravi6..golqma si,moje6 da re6ava6 sama..a v slu4aq s alkohola..prosto ne e trqbvalo da dopuska6 da se napiva6 tolkova..6toto i izjivqvaniqta ti,nito si gi zapomnila,nito ni6to..e hal haber,dori da ti e bilo qko togava,kato nqma6 spomen.. i umnata,ei..
    Look deep inside me ...

Цитирай Първоначално написано от ninsy
    А спомняш ли си дали го правихте с презерватиш,дали не е свършил в теб или след 2-3 дни ще пуснеш тема "бременна ли съм ?"
    мацка я верно зимай един проспамол дуо или там както се казваше че след 9 месеца ще пуснеш тема "абе хора... как се раджа?"

а ти ninsy я разкажи за твоя случай с двете момчета че ми стана интересно искам и аз да пробвам 3-ка ))
    (ама с 2 мацки ест)

Супер фен Аватара на ninsy
    Град
    Ей Там.. :)
    Цитирай Първоначално написано от ninsy
    мацка я верно зимай един проспамол дуо или там както се казваше че след 9 месеца ще пуснеш тема "абе хора... как се раджа?"

а ти ninsy я разкажи за твоя случай с двете момчета че ми стана интересно искам и аз да пробвам 3-ка ))
    (ама с 2 мацки ест)
    хехе е няма какво за разказване познавахме се одавна и просто имаше някакво привличане,принципно трудно ми се трае характера и го направихме за 1 вечер .До сега несъм съжалявала ,но аз не бях пияна за да не помня какво е ставало
    Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.

Супер фен
    Град
    Мене ме нема в целата схема
    Интересно в такова пияно състояние, щом мацката помни един от вечерта и един от сутринта, колко ли са били между тия двама като брой Справка - броя на момчетата на тоя купон

Фен
    Град
    BG
    dam mila.... nai veroqtno za kurva 6te te pomislqt .... ama ako taka te kefi... davai v sa6tiq duh
    Somebody wants you,
    Somebody needs you,
    Somebody dreams about you every single night
    Somebody can't breathe without you, it's lonely
    Somebody hope that some day you will see
    That somebody's me

Guest
    стига сте се ебавали с момичето! може да е направила много грешки в тая нощ, но това не я прави курва според мен! още повече ако не се мисли за такава. наистина не е постъпила хубаво, ама то е така с тия които не държат. тва ще й е за урок. и е по-хубаво да разбереш с колко си спала и дали са само тия двамата и да се надяваш да не е станала някоя голяма изцепка

mare ne e mnogo kurva abe vie normalni li ste be kak moje da kazvate 4e ne e kurva be...... a p1k ti mili4ka drug p1t ne pii tolkova 4e moje i 10 da sa te minali hahahha
    [!] ИсКаМ тЕ , нО тЕ иСкАм зАвИнАгИ [!]

Град
    In my head
    В техните очи вероятно си курва. Ама кво от това? На всеки се случва да се напие, голяма работа. Не си го слагай на сърцето.

Супер фен Аватара на air_J
    Град
    Свищов Town
    Ха-ха, няма такава курва. Ебати, а тука и казват даже да не си го слага присърце и да не смята, че е курва (е, явно някои хора от форума преоткриват в тази история част от своя живот). Да, тотална курва си, а вероятно и тези, които те защитиха също са (поне от думите им така съдя). Едната даже си призна (ninsy).
    Левски шампион але але!

emii kurva si da ...

Guest
    iBahTi FiLma..kak sha legnesh s 1 shsa sabudish s drug?!? Shhhhhh Aaaaaaaaaaaaabe aLanKoyyyy.. taka de..divoiko mari ybava..to taka ne biva

Guest
    Posle shsa chydish shto ne moish da vurvish....ama to e taka....kurvenska rauta

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си