- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- как умира Хитлер?
как умира Хитлер? напишете го малко по-подробно плс![]()
виж,аз мога да го напиша,но ще оставя по-точните за тая работа хора да се справят(ще чакам също "Хитлер не е мъртъв,той живее в сърцата ни")
:P
без бодли,другари националсоциалисти![]()
![]()
пръска си главата с пищов![]()
Тука има от форума хора, които са с такива никове на тая тематика, може би те ще кажат.Те са "компетентни".
хах... днес ме изпитваха на тази тема по история и аз бях казал, че Хитлер е бил убит... въпреки, че учителя беше на друго мнение, аз продължавам да си мисля, че е това..
важното е,че е мъртъв
чак ми е кеф че има толко тъпи хора като тебе да си повдигам самочувсвиетоПървоначално написано от BornFromPain
![]()
Говори се че е намерен човек с неговите дрехи, но не бил Хитлер. На друго място (край бункера му) били намерили неговото тяло заедно с това на Ева Браун. Дали е бил той или не не се казва и издирването му продължава, но в крайна сметкаПървоначално написано от _Becko_
Инъче една мисъл много ми харесва "Мъртъв е само този, който е забравен"Първоначално написано от exploitedteen
И май е бил прав че милиони стоим зад него
http://torrents.data.bg/details.php?id=60994&hit=1
http://torrents.data.bg/details.php?id=74012&hit=1
Мъртъв е колко пънка е мъртъв.. и за двете не се знае
ама хитлер е противно извратен.. може еврейте да са виновни, ама опрдел кръг от тях - Рокфелер, Форд и тн.. богаташите имащи се за богозибрани.
аа
и аз това знамПървоначално написано от _Becko_
get off.
Hitler 6te ostane zavinagi v surcata ni![]()
![]()
![]()
Sieg Hiel bratq,az nikoga nqma da kapituliram![]()
![]()
![]()
A vie![]()
Доколкото знам се самоубива заедно със своята съпруга. Нещо такова беше. Гледах някаква документалка, дето така го изкарваха.
Колкото до по-подробното - гооглето, нашият добър приятел, винаги е насреща.
"It's not a matter of winning or losing. I would like to give back this pain. It doesn't have to be my burden anymore."
Erin Everly
Левски е герой за България.Ботев е герой за България..но не и Хитлер!
Издъхнал е. Така е умрял... Сърцето със сигурност му е спряло. Че и мозъкът. И е умрял. Това е истината за смъртта на Хитлер!
Vijte sega,i az ne haresvam politikata na Hitler,i az smqtam,4e e edin lud 4ovek,no tova ne ozna4ava,4e 6te otri4am su6testvyvaneto mu,za6toto toi vse pak e personaj,koito e jivql i koito ima nqkakva rolq v istori4eskiq i politi4eskiq jivot,kakvato i da e tq,taka 4e ne e lo6o ot ob6ta kultura da se znaqt nqkoi ne6ta,a za versiite,koito az znam nqkoi po-nagore ot men be6e napisal kak e umrql...s tova iskah da vi kaja da ne budete kone s kapaci,a malko da raz6irite spektura si ot razbiraniq i da ne budete nihilisti ili ne6to takova,nqma ni6to lo6o da ste zapoznati s faktite,haresvate,ILI ne daden 4ovek...!Първоначално написано от jenny_e
Момче, ти си с трайно увредена мозъчна функция.Първоначално написано от _Becko_
пак ли Хитлер бе ?еееегати хората... стига сте се занимавали с глупости бе ей... а тва за Левски и Ботев е доста тъпа изцепка . никой не е казал , че само те са се борили за свободата на България... просто техните имена са останали в историята... и има не малко литературни произведения, в които не се възпяват Левски и Ботев , а всички загинали в името на родината ...
Внимавай кого МРАЗИШ.
Може да е някой когото ОБИЧАШ!!!
1vo - ti si idiotПървоначално написано от _Becko_
2ro - ti ne uvajavash bulgarskite nacionalni geroi
3to - ti si lape , koeto si misli che kato e "nazist" e mnogo zul i opasen
4to - ti si nazist , koito upotrebqva dumata "bace"![]()
5to - ti si pozior
6to - ti qvno ne poznavash gram bulgarskata istoria , shtom kazvash che levski e imal pari i se e hranil redovno ...
7mo - ti si idiot