- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- как умира Хитлер?
оооо да като гледам според теб позьор, идиот, нацист и лапе са едно и също нещоПървоначално написано от _Becko_
пффф скрий се бе
Внимавай кого МРАЗИШ.
Може да е някой когото ОБИЧАШ!!!
Веско, на мама биберончето, зле си мамин златин!![]()
_Becko_, явно не си запознат с живота на Левски и Ботев. Не отричам че не само те са се борили за националното ни осбождаване, но те са ключови личности, преживели много лишения и нищета. Биографията на Ботев...прочети там и ще видиш какво е патриот, макар че и има неща които на ен лично не ми харесват, но не съм живл тогава и не знам как е. Ако бяха някви пукници, пияници, нямаше да ходим на 19 в Карлово и нямаше да вървим по стъпките на Ботер край Околчица.
Пак казвам...хората от народа са дали много за да извоюват нашата всвобода и наистина не трябва да ги забравяме. Е виж Вазов им е обърнал внимание, но наистина може и още.
Същото е и да омаловажим подвига на Райна Попгеоргиева, само защото са ушити още стотици знамена от други хора, прост те не са били възпяти, но това не я прави по-малко героиня
_Becko_ батка много ми хареса твоето мнение,споделям го даже.Мразя всеки да се врича на 2-ма 3-ма величави Българи и само за тях да говори,да ги хвали и така нататъка.А тези,които те нареждат,никво внимание на тях,тва са ограничени малки позьорчета и така наречените девствени курви,дето само им дай да говорят,а още няамт и основно образование завържено,никакъв йитейски опит нямат,отрепки пълни,кво да ти говора,пълно е с тях.Всеки си има лично мнение,а тъпото е,че се опитват да ти говорят що за идиот си,без да казват защо,на какво основание,само и само да се правят на велики,че вече могат да обиждат и да проявяват агресивност.Просто бъди сигурен,че ще бачкат за 200лв след години и няма да имат никакво бъдеще,това са те.
mnogo se sumnqvam che ti samiq imash zavurJeno osnovno obrazovanie
obshto vzeto ot pulnoto ti s grubi i otvrashtavashti pravopisni greshki pravq zakluchenieto , che si ot klasa ili susedche na Becko .. ili ste pone na edni godini - 13 nqkude
povqrvai mi , horata otgore imat dosta nad osnovno obrazovanie ...
a tova da rabotish za 200 leva ne e sramno , taka che ne vijdam koi obijdash s tazi replika
нещо почна да се повтаряш вече...Първоначално написано от exploitedteen
![]()
Saatana vittu perkele hate crew!
Трудно... Не се дава копелето. Като хлебарка е...Първоначално написано от Анонимко
Що за олигофрен си ти щом дори родния ти език не знаеш?Сподели къде са ми грешките,защото просто нямам,а ми се повръща от безмозъчни хора като теб,които нямат цел в живота,посредствени са,ограничени,безхаберни,а на всичкото отгоре имат уста да говорят.като нямаш с какво да обидиш,твърдиш,че имам правописни грешки,виж се само каква отрепка си.Твоите съмнения са ми през хуя,по простата причина,че не се оплаквам от нищо в живота си-имам си личен автомобил,следвам специалност,която я има само в 2 града в България,а именно Пловдив и София(Фармация),и се влиза с бал минимум 32 от максимален 36.Така че обиди и нападки от твоята персона не ми влияят,когато постигнеш нещо в живота,тогава ела да спориш с мен.А да работиш за 200лв наистина не е срамно,обаче не и да претендираш,че си над другите,а да нямаш трица в задника.Първоначално написано от OtherDimension
Има нещо вярно, нали?Първоначално написано от Boot
doky, едва ли OtherDimension има за цел да те обиди с каквото и да било. А и ако го желае мисля че ще намери нещо повече освен правописните грешки, за които да те критикува.
Първоначално написано от doky
nqmash li ?
a tiq dumi na kakuv ezik sa togava ?![]()
boli me fara , kude uchish
i az imam lichen avtomobil i kvo ?! - tova dava li mi pravoto da obijdam i preziram tezi , koito nqmat - NE !!!!!!
tva, che si vleznal , ne znachi che si mnogo umen
shtoto tate moje da ima parichki da si vleznal tam ?..
mnogo se sumnqvam da si vleznal sus sobstveni znaniq , sled kato nqmash elementarna pravopisna kultura..
pogledni kakvi si gi mudril otgore
i zashto se reg-na v tozi forum ?
za da se hvalish che si student - bravo ! =D>
nqkoi hora obache sushto karat .. drugi dori sa zavurshili
koe togava ti dava pravoto da se smqtash za poveche ot men i drugite ?
a nai-mnogo mi e interesno kakvo si postignal ti v jivota ?
vlizaneto e samo krachkata .. zashtoto dori s 36 bal da si vleznesh kato te skusat na durjavniq izpit nqma da doidesh da se hvalish tuk
Нека азПървоначално написано от doky
_Becko_ батка много ми хареса твоето мнение,споделям го даже.Мразя всеки да се врича на 2-ма 3-ма величави Българи и само за тях да говори,да ги хвали и така нататъка.А тези,които те нареждат,никво внимание на тях,тва са ограничени малки позьорчета и така наречените девствени курви,дето само им дай да говорят,а още няамт и основно образование завържено,никакъв йитейски опит нямат,отрепки пълни,кво да ти говора,пълно е с тях.Всеки си има лично мнение,а тъпото е,че се опитват да ти говорят що за идиот си,без да казват защо,на какво основание,само и само да се правят на велики,че вече могат да обиждат и да проявяват агресивност.Просто бъди сигурен,че ще бачкат за 200лв след години и няма да имат никакво бъдеще,това са те.
Отделно, само да спомена, че по правило след препинателен знак се оставя разстояние. Отделно изрази тип 'бачкам', 'батка' и т.н.
И явно бала ти наистина е на основата на парите на някой си.
Отделно тия изрази 'Те са отрепки, те са боклуци, те не стават за нищо, те нямат цели в живота...'... Чакай малко, кой по дяволите си ти, че да решаваш кой става за нещо и дали има цел в живота?
И всеки, който ти се отвори бил девствена курва... Хехе
Просто всичките тези обиди говорят за една много ниска култура, колкото и висок бал да имаш... Пак си оставаш простак, неспособен да обори някого без псувни.
I love you...
мииии какво да направя... виж какви абсурди са тук...Първоначално написано от Boot
сега си мерят пишките кой каква кола има, къде живее и какво учи...
Никъде не съм споменала,че само Левски и Ботев са герой.Има стотици други,знайни и незнайни.Самонавивайте се,че съм тъпа и проста,то дава отпечатък върху вас.Немога да си обясна как момчета,които претендират че са мъже,оспорват величието,славата и дадените жертви от героите на България.А най-жалкото е,че всместо българи прославят болни мозъци като Хитлер
стига си се държал като ощипана госпожица! ако толкова съм те наранил да ме преследваш във всяка тема - извинявай .. ама поведението ти не е достойно за момчеПървоначално написано от _Becko_
Ако малко се опиташ да помислиш,ще разбереш какъв тип са тези грешки,но явно нямаш за какво друго да се захванеш.Викаш със парички също става,попринцип всеки ограничен човек говори така.Обаче си личи,че нямаш грам понятие от каквото и да било,ако искаш ще ти дам пари,вкарай ме в престижен университет,става ли?Ще отидеш и ще кажеш,че си Г-н Х и искаш да влезеш,така ли си мислиш,че става работата,парите не са всичко мой човек,ако няма акъл в главата няма как да сполучиш.Ами вярвам,че си достатъчно зрял човек,за да не се захващаш за 3 грешки от бързане,но не те познавам.Казал ли съм,че съм повече от другите,обясних само,че ми е дошло до гуша от всезнаещи хора,които са на 15 години,пушат,пият и завършват без усилие образованието си,за тези персони говоря.А относно какво аз съм постигнал,мога да ти кажа,че не е малко,но разбира се,че има още много път да се измине.Така че излишно е да спориш с мен,шри положение,че нямаш какво да кажеш!Първоначално написано от OtherDimension
А относно лайнарката от другия пост-според кого се оставя място след препинателен знак,според чатърната грамтика ли,или според твоята теория,не ми пробутвай селташки номера,защото не ти достига умствен багаж да спорш за нещо смислено,което си заслужава.
определено не съм на 15 и определено съм минал пубертетските години , където главната ми мисъл беше да се напия и да отида на дискотека .. в този си пост освен да потвърждаваш тезата ми , друго не правиш - влизането е само 1-вата крачка - когато излезнеш дипломиран , тогава ще влизаш във форума да се хвалиш и да казваш ,че си постигнал нещо. Сера просто не си...
относно момичето , не ти прави чест да я обиждаш , защото пост-а й беше абсолютно точен.. това ,че на теб не ти е угоден е съвсем друг въпрос
П.С. доста от хората , които нарече отрепки , също са прехвърлили 15
П.С.2 грешките, породени от бързина и невнимание при писане също са правописни
Тук не ставаше дума за него, но да, и той не е прав.Първоначално написано от _Becko_
И все пак е прав за едно - Левски и Ботев са национални герои и това не може да се отрече.
I love you...
Ако спреш да пишеш глупости може и да се разберем някога.Единствено споменах,че нищо не ми липсва,затова вметнах това,не съм се хвалел.А ако ме питаш как съм я купил,ами труд му се вика,работих в чуждестранна фирма,и по точно в Италия,но без значение,аз с радост мога да кажа,че сам съм си я изработил.Първоначално написано от exploitedteen
Радвам се за твоите дипломи,аз пък директно излизам магистър,но какво от това ще те питам?Не е ли пълно с безработни вишисти,аз за това ти говоря.Не е важно какво учиш,а дали имаш воля и нюх да постигнеш нещо в живота,трябва да си упорит.Нищо не защитавам неосведомени човече,просто беше нужно да прочетеш какво съм писал,единствено говорех против хората,които скочиха веднага на момчето,а аз се опитах да го защитя,защото се дразня на такива постъпки.Това какво ти е станало ясно знаеш предполагам,че не ме интересува,всеки да си гледа в неговата купа и да продължава напред,не се занимавай излишно с мен,всеки си има предимства и недостатъци.
и кво кат съм болт?