Цитирай Първоначално написано от OtherDimension
mnogo se sumnqvam che ti samiq imash zavurJeno osnovno obrazovanie
obshto vzeto ot pulnoto ti s grubi i otvrashtavashti pravopisni greshki pravq zakluchenieto , che si ot klasa ili susedche na Becko .. ili ste pone na edni godini - 13 nqkude
povqrvai mi , horata otgore imat dosta nad osnovno obrazovanie ...
a tova da rabotish za 200 leva ne e sramno , taka che ne vijdam koi obijdash s tazi replika
Що за олигофрен си ти щом дори родния ти език не знаеш?Сподели къде са ми грешките,защото просто нямам,а ми се повръща от безмозъчни хора като теб,които нямат цел в живота,посредствени са,ограничени,безхаберни,а на всичкото отгоре имат уста да говорят.като нямаш с какво да обидиш,твърдиш,че имам правописни грешки,виж се само каква отрепка си.Твоите съмнения са ми през хуя,по простата причина,че не се оплаквам от нищо в живота си-имам си личен автомобил,следвам специалност,която я има само в 2 града в България,а именно Пловдив и София(Фармация),и се влиза с бал минимум 32 от максимален 36.Така че обиди и нападки от твоята персона не ми влияят,когато постигнеш нещо в живота,тогава ела да спориш с мен.А да работиш за 200лв наистина не е срамно,обаче не и да претендираш,че си над другите,а да нямаш трица в задника.