Цитирай Първоначално написано от doky
Цитирай Първоначално написано от OtherDimension
mnogo se sumnqvam che ti samiq imash zavurJeno osnovno obrazovanie
obshto vzeto ot pulnoto ti s grubi i otvrashtavashti pravopisni greshki pravq zakluchenieto , che si ot klasa ili susedche na Becko .. ili ste pone na edni godini - 13 nqkude
povqrvai mi , horata otgore imat dosta nad osnovno obrazovanie ...
a tova da rabotish za 200 leva ne e sramno , taka che ne vijdam koi obijdash s tazi replika
Сподели къде са ми грешките,защото просто нямам
Нека аз
_Becko_ батка много ми хареса твоето мнение,споделям го даже.Мразя всеки да се врича на 2-ма 3-ма величави Българи и само за тях да говори,да ги хвали и така нататъка.А тези,които те нареждат,никво внимание на тях,тва са ограничени малки позьорчета и така наречените девствени курви,дето само им дай да говорят,а още няамт и основно образование завържено,никакъв йитейски опит нямат,отрепки пълни,кво да ти говора,пълно е с тях.Всеки си има лично мнение,а тъпото е,че се опитват да ти говорят що за идиот си,без да казват защо,на какво основание,само и само да се правят на велики,че вече могат да обиждат и да проявяват агресивност.Просто бъди сигурен,че ще бачкат за 200лв след години и няма да имат никакво бъдеще,това са те.

Отделно, само да спомена, че по правило след препинателен знак се оставя разстояние. Отделно изрази тип 'бачкам', 'батка' и т.н.
И явно бала ти наистина е на основата на парите на някой си.
Отделно тия изрази 'Те са отрепки, те са боклуци, те не стават за нищо, те нямат цели в живота...'... Чакай малко, кой по дяволите си ти, че да решаваш кой става за нещо и дали има цел в живота?
И всеки, който ти се отвори бил девствена курва... Хехе
Просто всичките тези обиди говорят за една много ниска култура, колкото и висок бал да имаш... Пак си оставаш простак, неспособен да обори някого без псувни.