Цитирай Първоначално написано от OtherDimension
Цитирай Първоначално написано от doky
няамт завържено йитейски говора

nqmash li ?
a tiq dumi na kakuv ezik sa togava ?
boli me fara , kude uchish
i az imam lichen avtomobil i kvo ?! - tova dava li mi pravoto da obijdam i preziram tezi , koito nqmat - NE !!!!!!
tva, che si vleznal , ne znachi che si mnogo umen
shtoto tate moje da ima parichki da si vleznal tam ?..
mnogo se sumnqvam da si vleznal sus sobstveni znaniq , sled kato nqmash elementarna pravopisna kultura..
pogledni kakvi si gi mudril otgore

i zashto se reg-na v tozi forum ?
za da se hvalish che si student - bravo ! =D>
nqkoi hora obache sushto karat .. drugi dori sa zavurshili
koe togava ti dava pravoto da se smqtash za poveche ot men i drugite ?
a nai-mnogo mi e interesno kakvo si postignal ti v jivota ?
vlizaneto e samo krachkata .. zashtoto dori s 36 bal da si vleznesh kato te skusat na durjavniq izpit nqma da doidesh da se hvalish tuk
Ако малко се опиташ да помислиш,ще разбереш какъв тип са тези грешки,но явно нямаш за какво друго да се захванеш.Викаш със парички също става,попринцип всеки ограничен човек говори така.Обаче си личи,че нямаш грам понятие от каквото и да било,ако искаш ще ти дам пари,вкарай ме в престижен университет,става ли?Ще отидеш и ще кажеш,че си Г-н Х и искаш да влезеш,така ли си мислиш,че става работата,парите не са всичко мой човек,ако няма акъл в главата няма как да сполучиш.Ами вярвам,че си достатъчно зрял човек,за да не се захващаш за 3 грешки от бързане,но не те познавам.Казал ли съм,че съм повече от другите,обясних само,че ми е дошло до гуша от всезнаещи хора,които са на 15 години,пушат,пият и завършват без усилие образованието си,за тези персони говоря.А относно какво аз съм постигнал,мога да ти кажа,че не е малко,но разбира се,че има още много път да се измине.Така че излишно е да спориш с мен,шри положение,че нямаш какво да кажеш!

А относно лайнарката от другия пост-според кого се оставя място след препинателен знак,според чатърната грамтика ли,или според твоята теория,не ми пробутвай селташки номера,защото не ти достига умствен багаж да спорш за нещо смислено,което си заслужава.