- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Изостави ме :(
Много ми е гадно. Приятелката ми с която съм от 1 година и 3 месеца скъса с мен. Просто след поредния скандал тя не издържа и си тръгна и каза повече да не и звъня. Причината беше, че не искам да правя секс с нея. Немога да я разбераАз си имам лични причини (много ми е малък), обаче не е нормално да скъса с мен само защото не искам да правя секс с нея, обичам я
![]()
Кажете кой е прав в случая? Аз или тя?
Тъжен пич... тцтцтц! Т'ва да не пуснеш на приятелката си е супер зле! Ако сте го правили до сега и въпреки това, тя пак е изявила желание да го правите - значи и е харесало!
Виновен си брат ми, а учудващото е, че тя въобще е повдигала темата, а не е отишла направо да се наебе с някой!![]()
Много си груб с изказването си!!!Първоначално написано от hai hai
Иначе по темата...ми явно си и омръзнал и се е чудила каква причина да изтъкне, за да скъсате.А иначе колкото до големината...никой тук не може да ти каже дали си добре или зле.
I wish for this night time to last for a life-time
The darkness around me
Shores of a solar sea
Oh how I wish to go down with the sun
Sleeping, Weeping, With you...
Лошо. Не мога да кажа кой крив, кой прав, обаче...не е хубаво да имаш такива комплекси. ЯСНО Е, че те обича. Тогава от какво се притесняваш? Обади и се(знам, че ти е казала да не го правиш-може би, защото ще размисли веднага, ако и се обадиш, и е била ядосана в момента и не е искала да размисли, затова го е казала) и провери и говори с нея. Ако сте достатъчно близки ще те разбере. Ако скъса с теб, "защото ти е малък", значи не те обича или е егоистка.
Абе с две думи обади и се и се изяснете. Не се срамувай. Сигурно и тя си мисли, че е дебела(99% от момичетата си го мислят), обаче ти не си го и помислил даже, защото я обичаш...
Не си струва да се карате за глупости.
Успех, давай смело, с теб съм!
The EmpEroR is dead.
Even though and nothing learned with strength I burn... ILR
аз само не разбирам...като сте били 1год и 3 месеца заедно... не сте ли правили секс?! и за 1год и 3 месеца ти не можа ли да се примириш с големината на 'малкия си приятел' и да не се притесняваш толкова? Ако до сега сте правили секс... изведнъж ли ти хрумна, че ти е малък? Ако е било така... и тя е била недоволно от това... нямаше да сте заедно толкова време...Първоначално написано от тъжен пич
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Ubii q
![]()
![]()
DA JIVEQT VAMPIRITE
e pi4 za tolkova vreme ne si li i kazal kav e problema ?kva e pri4inata da ne iska6? tq ako ne znae moje da si vkarva filmite 4e tq ne6to e vinovna i tem podobni ako ne si i kazal kaji i!!!! a za tva 4e ti e mlak nali znai6 ne e vajno razmera a kak boravi6 s negoobqsni i!! USPEH
Loving is not how u forget but how u forgive, not how u listen but how u understand, not what u see but how u feel, and not how u let go but how u hold on.....
Момичето има физиологични нужди. Тя се нуждае от секс, а ти нямаш желание да й го доставиш, което според нея означава че не я обичаш![]()
Sorry ама е нормално да се получи подобна издънка... 1г и отгоре... и ти да не искаш да спиш с нея... Едва ли си й казал, че не иксаш, защото ти е малък... следователно тя се чувства пренебрегната и НЕЖЕЛАНА! А това една жена не може да прости... Не казваш какви са ви отношенията по принцип, но трябва да си и показвал, че я желаеш! Базирай се на това в защитата си, когато говориш с нея... Дано и тя те обича, защото ако е така - ще преживее малкия размер и ще сте заедноПървоначално написано от тъжен пич
![]()
-* Най-голямото щастие в живота е да бъдеш обичан заради самия теб,или по-точно да си обичан,въпреки тебе! *-
тя е права! Защото си комплексиран цървул! Каквито и проблеми да имаш, колкото и да ти е малак, приятелката ти е човек, който очаква доверие от теб. Доверие и да не се срамуваш пред нея. Да можеш да и кажеш всичко и да споделиш с нея. Най-вероятно не си и казал че е заради това, бедното момиче сигурно си мисли че не я желаеш, а това е може би едно от най-гадните неща за една жена! Тя си е права!
Samo da obobshtq,zashtoto vijdam,che drugite predi men hubavo sa ti go kazali...Razbira se,che tq e pravata,a ti naistina si strashen kompleksar i nai-dobre se stegni i pobarzai da si opravish otnosheniqta s neq do kato ne e stanalo prekaleno kusno!
Абе глупендер дръж я ти на сухо 1 година как няма да скъса с тебе ве![]()
![]()
![]()
Едно време корабите бяха дървени, а мъжете железни. А сега положението е много зле - корабите са железни, а мъжете - дървени.
98% от младото поколение харесва чалгата!
Ако си от 2%, които я мразят сложи това в подписа си.
Тоз пък...що не си и пуснал бе![]()
Важното е да си Тъп и Упорит! И знай,че дори и да миришеш...ако си циганин на място...винаги ще имаш приятели...зад теб...
Моля?Не си искал да правиш секс с нея?
![]()
оле!Е как няма да искаш уе...това е знак на любов при младите двойки!Мда...секса е плода на любовта между младите тц тц тц...горкото ф-че !
![]()
Сигурно ти се е разсърдила и е в правото си.Не си струва заради някакви твои комплекси, на нея да й е гадно.Няма смисъл, а и щом те обича, значи няма да има проблем.А на нея и секс й се прави.
Бате сериозно ти казвам, зле си, може ли да не и пуснеш, кво ти дреме, обзалагам се на 1/4 от мъжете в форума им е по-малък от твоя ама знаят как да го използват и праскат приятелките си, тва да откажеш секс на момиче е супер тъпо, като ти изпада възможност давай, може ли да държиш на сухо момичето година и кусор, не ти ли е жал за нея? Не я ли обичаш поне малко? Обратния вариант става, момче да седи на сухо да, примерно както е в моя случай държа на приятелката си като на човек а не като на секс играчка и ако трябва ще я чакам цяля вечност да ми пусне, но няма да я зарежа, но поиска ли няма да и откажа, та тва е грубо, представи си, че тя те отреже така след година и 3 месеца ти каже, че не иска да спи с тебе... Тва е брутално... Засрами се, само излагаш мъжете като цяло... Веднага минавай през аптеката за презервативи ако нямаш и отивай при приятелката си не е лошо обаче да и звъннеш преди тва...
Другия вариянт е да си отрежеш ръката, така няма да лъскаш и щеш не щеш ше ходиш при нея накрая
Тъжен пич, ти си един мноу ТЪП ПИЧ,
да откажеш на жена, която си иска
е голям грях, мноу ясно, че не ти е простила, това заслужаваш-да бъдеш зарязан...
малка ти била оная работа... мноо важно, нали освен оная си работа имаш и език, и пръсти??
това 4е те е срам от тялото ти е достатъчна причина да те презират и околните, няма какво да се чудиш..![]()