- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Hip-hop tanci
Znaeta li nqkoi qk forum za tanci nai-ve4e hip-hop dance! Molq pomognete [-o<
Ako nqkoi se kefi na takiva tanci-da PI6E!!!
be strong........! Don't you ever give up, because there's no sense to do it!!!!!
http://csdance.net ма не е як или поне на мен са ми мн смешни...поне да знаеха ко е туй 'хип-хоп' хаха![]()
Ina4e saita e qk!!!
be strong........! Don't you ever give up, because there's no sense to do it!!!!!
Е става сайтчето.Поне ще науча нещо макар и много минимално!!!
Sait4eto stava no samata trenirovka,ne6to ne otgovarq na o4akvaniqta mi.Nqkoi znae li kade drugade v sofiq moje da se trenirat Hip Hop tanci???
Ei, LP Girl, ti koga si me vijdala da tancuvamInace da znaete ima Hip-Hop tanci v shkolata na Art-Academy.
Тея са ебати позите честно..."пичове и мацки" ахахахахах тея са болни ще ме уморят![]()
![]()
![]()
Don't ever stop,just push until you hit the top,and if you try,atleast you know you gave you all,be true to you,and that way you can never fall...be true to you,and believe there is no-one bigger,cause they can all suck d*ck
Koi sa pozi be? Ne6to ne 4atnah????????![]()
говореше за центъраПървоначално написано от Murrr
...хах
ima hip-hop tanci i v lulin!koito se interesuva da mi pi6e na e-maila![]()
...
Първоначално написано от Jamalska
Aha, qsno!!!![]()